Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2021
Articole Arhivă 2020
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002
 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Piata Imobiliară – August 2021 ( Toronto si imprejurimi )

Cu aproape 9.400 de vânzări raportate în iulie 2021, cererea de locuințe deținute a rămas cu mult peste medie pentru perioada anului, în ciuda faptului că a fost sub rezultatul record din iulie stabilit cu un an in urma. Condițiile pieței s-au înăsprit de fapt față de iulie 2020, vânzările reprezentând o pondere mai mare a listelor noi comparativ cu anul trecut. Condițiile pieței vânzătorilor de locuinte au susținut o rată anuală de creștere a prețurilor de două cifre.

„Cererea de locuințe în proprietate a rămas puternică, în pofida situatiei create de pandemie. Se remarcă cresterea vinzarilor de apartamente de tip condominiu, care a înregistrat o marire semnificativă în 2021, cu vânzări în creștere comparativ cu anul trecut. Cumpărătorii de prima casa, care intra pe piata imobiliara pentru prima data, rămân foarte activi pe piață ”, a declarat președintele TRREB, Kevin Crigger.
REALTORS® din zona Toronto a raportat 9.390 de vânzări prin intermediul sistemului MLS® al TRREB în iulie 2021 - în scădere cu 14,9% față de rezultatul de 11.033 din iulie 2020. Pe o bază ajustată sezonier, vânzările din iulie au scăzut cu doi la sută comparativ cu luna iunie.

Indicele de referință compozit MLS® Home Price a crescut cu 18,1% față de iulie 2020. Prețul mediu pentru toate tipurile de case combinate a fost de 1.062.256 dolari - în creștere cu 12,6% față de iulie 2020. Segmentul de piață de case detasate a fost cel mai ridicat în ceea ce privește prețul creștere a vinzarilor, si in principla de vânzările din regiunile suburbane orasului Toronto. Pe o bază ajustată sezonier, prețul mediu a crescut cu 0,9% față de luna iunie.

„Rata anuală de creștere a prețurilor sa moderat de la începutul primăverii, dar a rămas peste 10%. Aceasta înseamnă că multe familii încă concurează pentru a ajunge la o cumpararea unei case. Această presiune ascendentă puternică asupra prețurilor locuințelor va fi susținută în absența unei oferte mai mari, mai ales că vedem o reapariție a creșterii populației care se mută în 2022 ”, a declarat Jason Mercer, analistul de piață al TRREB.

Sugestii pentru Seniori

Sunteți un senior și gata să va mutati la o proprietate mai mica sau poate cunoașteți pe cineva care este gata să facă următorul pas?
Mutarea la o proprietate mai mica este un pas foarte frecvent pe care îl fac mulți seniori pe măsură ce stilul lor de viață se schimbă în timp. Indiferent dacă doriți să vă apropiați de familie, să generați venituri din închiriere sau pur și simplu pentru că situația dvs. actuală de viață casa a devenit prea mare de gestionat.
Când este momentul potrivit pentru mutarea la o proprietate mai mica? Doar dumneavoastra puteti sa știti. Șansele sunt, veți ști când este momentul potrivit. Nu există nicio grabă, așa că nu vă simțiți presat! Este un pas în care doriți să vă simțiți confortabili.

Iată câțiva pași pentru mutarea la o alta casa:

1. Contactați un agent
Contactați-ma cind sunteți gata să vindeți pentru a discuta ce pași trebuie să faceți pentru a vă deplasa. Am cunoștințele și expertiza necesare pentru a asista clienții prin schimbări majore financiare și de stil de viață în relocarea, finanțarea modificărilor sau vânzarea casei familiale. Mulți clienți aleg să se mute la o casa mai mica după pensionare sau cind nu mai pot avea grijă de o proprietate prea mare. Dacă încă nu sunteți sigur, a vorbi cu un agent este un prim pas bun, astfel încât să vă puteți face o idee despre ceea ce este pe piata.

2. Realizati-va obiectivele
Mutarea la o alta casa este ceva ce ar trebui să faceți când sunteți pregatit. Este o casă mai mică ceva ce vreti? Vreti sau aveti nevoie de un stil de viață mai convenabil, cum ar fi un apartament sau o locuință în oraș? Doriți să vă închiriați casa actuală pentru a genera o altă sursă de venit? Toate aceste lucruri joacă un factor cheie în realizarea unui obiectiv pentru rezultatul final.

3. Începeți să pregătiți un plan
Mutarea de la o casa în care ati locuit ani de zile este un proces mare și adesea emoțional. Este important să aveți un plan care să faciliteze tranziția. Eu vă pot ghida prin cei mai importanți pași pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil pe tot parcursul procesului.
Această schimbare a stilului de viață este o decizie foarte personală și este important să luați cea mai bună decizie pentru dvs. și pentru familie.


Liliana Usvat – Agent Imobiliar
Homelife Eagle Realty Inc Brokerage.|
lilianausvat@yahoo.com
www.lilianausvat.com 416-708-7454
Liliana Usvat – Agent Imobiliar    8/11/2021


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian