Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2021
Articole Arhivă 2020
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002
 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Piata Imobiliară pe Luna Martie 2021 in Toronto si imprejurimi

Conform comunicatului de presa al TREB de pe data de, 3 martie 2021 - Vânzările record de locuințe din zona Greater Toronto (GTA) au continuat în februarie, deoarece cumpărătorii au rămas încrezători piata fortei de munca și au profitat de costurile de împrumut scazute.

Având în vedere că mai mulți cumpărători continuă să concureze pentru numeroase listări de case disponibile, creșterea anuală a prețurilor de peste 10% a fost norma în toată zona Toronto si imprejurimi, cu rate mai mari de creștere în suburbiile din jurul orașului Toronto.

GTA REALTORS® a raportat 10.970 de vânzări prin intermediul sistemului MLS® al TRREB în februarie 2021 - o creștere de 52,5% față de 7.193 vânzări raportate în februarie 2020.

Analizind diferitele tipuri de proprietati vindute, segmentul de apartamente de tip condominium a condus piata cu o creștere a vânzărilor de 64% față de anul trecut, cu rate similare de creștere în zonele„416” adica zona Toronto și „905” adica imprejurimi sau orase satelit.

„Este clar că cererea istorică de locuințe experimentată în a doua jumătate a anului trecut a continuat în primul trimestru al acestui an, cu câteva teme similare, inclusiv popularitatea continuă a caselor detasate semidetasate sit e tip townhouse.

Este, de asemenea, evident că oferta de case nu ține pasul cu cererea, care ar putea prezenta o problemă și mai mare odată ce creșterea populației va începe după inceperea imigratiei in Canada.

Indicele de referință compozit (MLS® Home Price Index) adica pretul mediu al caselor a crescut cu 14,8% față de an în februarie 2021. În aceeași perioadă, prețul mediu de vânzare a crescut cu 14,9% până la $1.045.488.

În timp ce condițiile pieței au fost strânse în toată regiunea GTA în februarie, segmentele de piață de case decomandate, semidecomandate și de tip townhouse din zonele suburbane au determinat creșterea medie a prețurilor, cu rate anuale de creștere de peste 20% în toate cele trei cazuri.

„În absența unei creșteri semnificative a inventarului, relația actuală dintre cerere și ofertă susține creșterea medie a prețurilor locuințelor de două cifre în acest an.
În plus, dacă continuăm să analizam creșterea vânzărilor de apartamente care depășește creșterea în noile listări de apartamente din Toronto, creșterea mare a prețurilor în acest segment de piață este o posibilitate distinctă în a doua jumătate a anului ”, a declarat Jason Mercer, analistul de piață al TRREB.

Ultimii Indicatori Economici

Creștere reală a produsului intern brut semestrul 4 2020 + 9.5%
Creșterea ocupării forței de muncă în Toronto ianuarie 2021 – 4% (scadere de 4%)
Rata șomajului din Toronto 11.1%
Inflatia Ianuarie 2021 1%
Rata de imprumut de la banca Natiolala la bancile comerciale – Februarie 2021 este de 0,25%
Rata de imprumut de la banci la populatie (Prime Rate) Februarie 2021 2.45%
Rata ipotecara pe un an 2.79%
Rata ipotecara pe trei an 3.49%
Rata ipotecara pe trei an 4.79%

Ofeta

Ofer servicii online unde vânzătorii își pot solicita evaluarea proprietatilor prin site-ul meu web sau prin e-mail. Pur și simplu trimiteti-mi la adresa de email lilianausvat@yahoo.com adresa dvs. curentă, informații generale despre proprietate și informații de contact și voi avea cea mai actualizată estimare a casei dvs. în termen de 24 de ore. Acest lucru nu numai că se poate face de la distanță, dar este și eficient și convenabil pentru dvs.

Deși piata imobiliara s-ar putea să nu funcționeze ca de obicei acum, eu vă ofer informatia de care aveți nevoie pentru a accesa servicii imobiliare online, pentru a verifica informațiile despre proprietate de la distanță și multe altele!

Din perspectiva cumpărătorului, ideea de a cumpăra o casă într-o pandemie ar putea fi un concept nou. Vă pot asigura că procesul poate fi la fel de accesibil în timp ce rămâneți protejat., Puteți obține o idee completă despre proprietatea care vă interesează din confortul și siguranța propriei case. Pentru a accesa baza noastră de date cu listări, solicitați la lilianausvat@yahoo.com proprietatile care au aparut noi pe piata și primiți primele informații despre cele mai bune proprietăți.


Liliana Usvat – Agent Imobiliar
Homelife Eagle Realty Inc Brokerage| Canada|
Tel 416-708-7454| E-mail:
Lilianausvat@yahoo.com|
Web: www.lilianausvat.com

Liliana Usvat     3/9/2021


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian