Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2020
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002
 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Relansarea economică

Pandemia și propaganda fricii au pus economia pe butuci ( la noi și la alții), dar au apărut noi oportunități de afaceri, dependente de starea de boală globală.

Întreprinzători și pe fază, micii și mai răsăriții capitaliști s-au orientat repede spre producția celor necesare siguranței vieții: măști, mănuși, dezinfectanți, combinezoane etc., separat sau seturi ( kituri) complete. Deja s-a ajuns la concurență.

Evident, pentru ca marfa să se vândă este absolut necesară întreținerea pandemiei și a fricii, pe toate căile cu toate mijloacele, chiar cu implicarea, pe nevăzute, a guvernelor. Între producători și vânzătorii de pandemie/pandemii și de frică există o tacită alianța. Cetățeanul cuminte, temător și ascultător, mai mult de iraționalitățile Cezarului (susținut de forțele de represiune și de medicina în derivă), decât de Dumnezeu, devine tot mai dependent de mască .

O întreagă armată de zombie ( politicieni, jurnaliști, vipu-uri culturale, sportive, mondene etc.) repetă pe toate canalele tv, fără excepție, mantre gen: “ Trece și asta!”, “ Stăm acasă/în casă, pentru sănătea nostră și de dragul celorlalți” etc.etc.

Apare, însă, o dilemă. Dacă lumea stă prea mult în casă ( în idea diabolic genială, ca cei bătrâni vor muri mai repede, și sunt mulți!) vânzările de măști, de mănuși, de kituri pentru siguranța vieții, vor merge lent. Așa că singura soluție este scoaterea tuturor din izolare, cu obligativitatea purtării măștii, de la mic la mare. Nu-i greu de imaginat ce se va întâmpla pe timpul verii, cu temperaturi de peste 30 de grade.

Oamenii vor vea voie să umble cât de despuiați vor, chiar în fundul gol, dar cu masca pe față, ceea ce va face dificilă idendificarea. Să presupunem că are loc o infracțiune,făptașul fuge și martorii oculari sunt întrebați, cum arăta respectivul? Aceștia vor răspunde că nu știu deoarece făptașul avea masca pe față!

Nu trebuie uitați producătorii de medicamente, de vaccinuri…Acum e bătaia peștelui. Fără virusuri și fără pandemii, profitul va fi redus…

Să stăm liniștiți! Viitorul cu mască arată sigur, promițător și luminos…Dar, oare, cât va îngădui Dumnezeu un asemenea viitor, care este împotriva planului Său de restaurare a omului, culmea creației?
Nicușor Gliga     5/1/2020


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian