Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2020
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002
 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Microbiologi din California: Redeschideți America acum !

Izolarea slăbește imunitatea, care e construită și menținută prin expunerea zilnică la tot felul de viruși

Doctorii Dan Erickson și Artin Massihi, de la Accelerated Urgent Care din Bakersfield, California, au afrimat, într-un interviu pentru Fox News, că din testele pe care le-au făcut și datele din întreaga lume indică faptul că rata mortalității covid-19 este mai mică de o zecime.
„Avem nevoie să stăm izolați? Răspunsul nostru este nu”, afirmă medicii californieni.

Erickson a explicat că, timp de sute de ani, societățile s-au bazat pe obținerea imunității de turmă, pentru combaterea virușilor.
„Virușii ucid oamenii. Și punct. Gripa ucide oamenii. Covid omoară oamenii. Dar restul oamenilor dezvoltă imunitatea de turmă. Dezvoltăm capacitatea de a lua acest virus și de a-l învinge”, a explicat medicul
„Și pentru marea majoritate – 95% dintre cei de pe glob – acest lucru este valabil. Iar când ne uităm la oameni care s-au izolat și la persoane care nu s-au izolat, avem date masive. Statistic, nu este semnificativ dacă ne ziolăm sau nu. Și atunci de ce facem asta?” , a continuat el.

„Altceva se întâmplă aici. Nu este vorba despre știință și nici nu este vorba despre COVID. Când [autoritățile] folosesc cuvântul„ sigur „- dacă asculți cuvântul” sigur „, asta înseamnă să te controleze”, afirmă medicul.
Cei doi medici susțin că afacerile ar trebui să se repornească, iar oamenii ar trebui să revină la muncă, pe măsură ce testele continuă. În mod tradițional, susțin ei, întotdeauna au fost carantinați bolnavii. „Nu am văzut niciodată să fie carantinați cei sănătoși”, spune Erickson.
”E timpul să ne întoarcem la muncă”.

Datele pe care le-au adunat sunt în concordanță cu cifrele din America și din întreaga lume, pe baza informațiilor din Centrele pentru controlul bolilor și ale Organizației Mondiale a Sănătății. Astfel, medicii microbiologi estimează, pentru California, o rată de deces de 0,03%.

„Este nevoie pentru asta de izolare? E nevoie de oprirea sistemului medical sau de oameni rămași fără locuri de muncă?”, s-a întrebat Erickson. El spune că s-a constatat că 96% dintre persoanele infectate cu coronavirus se recuperează fără probleme medicale semnificative.
„Acum două luni nu știam asta”, a mai spus acesta. Potrivit celor doi medici, într-un an tipic, există între 37.000 și 60.000 de decese cauzate de gripă.
„Fără discuții despre pandemie. Fără izolări și fără închiderea afacerilor. Fără trimiterea medicilor acasă”, precizează Erickson.

Medicii au avertizat, în final, că practica izolării populației va fi dăunătoare pe termen lung.
În primul rând, unul dintre efectele secundare care începe să se vadă este cel al creșterii abuzurilor asupra copiilor, violența în familie, consumul de substanțe interzise și, desigur, rămânerea fără venituri.
„Toate acestea sunt mult mai nocive pentru societate decât un virus care circulă în natură la fel ca gripa sezonieră pe care o avem în fiecare an”, a spus Erickson.

În al doilea rând, izolarea slăbește imunitatea personală, care este construită și menținută prin expunerea zilnică la tot felul de viruși și bacterii care nu sunt contagioase.
Între altele, nivelul de vitamina D este diminuat și starea de spirit, care afectează imunitatea, este scăzută.
„Dezinfectarea constantă nu face decât să înrăutățească această stare”, a spus Erickson.
Massihi a explicat că oamenii sănătoși nu ar trebui să poarte măști și mănuși, deoarece acestea reduc în continuare interacțiunea cu flora bacteriană bună, care protejează de alte boli.
„Pe măsură ce veți ieși din izolare, cu un sistem imunitar mai scăzut și veți începeți să intrați în contact cu viruși și bacterii, ce credeți că se va întâmpla? Boala va crește”,
a avertizat Erickson.
Active News    4/29/2020


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian