Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Romïżœnii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivïżœ 2024
Articole Arhivïżœ 2023
Articole Arhivïżœ 2022
Articole Arhivïżœ 2021
Articole Arhivïżœ 2020
Articole Arhivïżœ 2019
Articole Arhivïżœ 2018
Articole Arhivïżœ 2017
Articole Arhivïżœ 2016
Articole Arhivïżœ 2015
Articole Arhivïżœ 2014
Articole Arhivïżœ 2013
Articole Arhivïżœ 2012
Articole Arhivïżœ 2011
Articole Arhivïżœ 2010
Articole Arhivïżœ 2009
Articole Arhivïżœ 2008
Articole Arhivïżœ 2007
Articole Arhivïżœ 2006
Articole Arhivïżœ 2005
Articole Arhivïżœ 2004
Articole Arhivïżœ 2003
Articole Arhivïżœ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Proiectul de Marketing Turistic „Hotel of Ice Bâlea Lac” merge mai departe.

Chiar dacă efectele încălzirii globale s-au făcut vizibile și la Bâlea Lac, unde iarna din acest sezon a fost una cu multe surprize și total neobișnuită, am depus eforturi și am reușit adaptarea necesară astfel încât Proiectul de Marketing Turistic „Hotel of Ice Bâlea Lac” să meargă mai departe.

Ca urmare, suntem deosebit de onorați să anunțăm că am finalizat pregătirile necesare, astfel încât să putem organiza festivitatea deschiderii oficiale a Igloo Village. Evenimentul este programat pentru sâmbătă, 22 februarie, începând cu ora 11 și, pentru că ne dorim să păstrăm o frumoasă tradiție, va fi oficiat de câțiva oaspeți importanți, prieteni și admiratori ai României, ai acestui proiect și ai turismului românesc, dintre care îl amintim pe ambasadorul Confederației Elvețiene în România, ES Arthur Mattli.

Programul festivității debutează cu o slujbă religioasă, ce va fi oficiată de preoți reprezentanți ai mai multor confesiuni, desfășurată la Altarul de Gheață, ridicat pe locul unde, în sezoanele anterioare, a fost construită binecunoscuta Biserică de Gheață. Apoi, oficialitățile prezente și invitații speciali vor tăia panglica, momentul marcând deschiderea festivă a Igloo Village, complexul care, în acest sezon, înlocuiește Hotelul de Gheață. După acest moment, oaspeții vor putea vizita obiectivul și se vor putea delecta cu diverse produse disponibile în restaurantul din incinta acestui inedit sat de igluuri.
Deși am fost nevoiți să facem anumite modificări și adaptări, cea de-a cinsprezecea ediție a Proiectului de Marketing Turistic “Hotel of Ice Bâlea Lac” are tema aleasă încă de la debutul pregătirilor pentru acest sezon: “Lumea Subacvatic㔠– “Underwater World”. Astfel, decorațiunile din interiorul complexului respectă această temă, oaspeții putând vedea aici sirene, rechini, meduze, stele de mare și multe alte vietăți sau elemente, toate sculptate în gheață și zăpadă, ce te duc cu gândul la interesanta lume a mărilor și oceanelor.

Igloo Village – “Underwater World” este o „construcție” ce arătă aproape la fel cu „satelitul” de igluuri, construit în sezoanele trecute în imediata apropiere a hotelului. În afara compartimentelor destinate cazării oaspeților, mini Hotelul de Gheață va dispune de un compartiment central, ce face conexiunea cu fiecare corp destinat cazării și unde e amenajat restaurantul și barul.

Coordonatorul echipei ce a lucrat la edificarea Igloo Village este sculptorul Eugen Petri, domnia sa lucrând și în sezonul trecut la amenajarea interiorului Hotelului de Gheață și a Bisericii de Gheață.


.......................................................
--
Igloo Village 2020
Underwater Fantasy
Tel: + 4 0726 234 417
www.hotelofice.ro






Alexandru Unchesel    2/18/2020


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian