Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2020
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002
 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Au inceput inscrierile salonului de pctură arte mici editia a XI a

Primăria Municipiului Motru, Casa de Cultură Motru, Florin Preda-Dochinoiu în parteneriat cu UAPR- Filiala Dr. Tr. Severin, PAROHIA MOTRU II, - DIRECTIA PATRIMONIU ISTORIC SI TURISM CULTURAL DR.TR. SEVERIN Publicația ,,GAZETA DE MÂINE“, Portalul ,, GORJENII LUI BRÂNCUȘI”, Publicația ,, OGLINDA GORJULUI”, Fleurs De Mariage-decoratiuni evenimente, Grupul vocal ,,PRIETENI PE PORTATIV”, SC AD-MUTRIUM 92 SRL, SC ‎IRIS C & V SRL, - II CERNAIANU, SC LEURDA IMPEX SRL, Teodor Dădălău, Florinel Țuilă și Daniel Buga lansează cea de-a XI-a ediție a Salonul de Pictur㠓ARTE MICI”.

Fără pauză, fără întrerupere, după zece ani de existență, Salonul de Pictur㠓ARTE MICI” așteptă ca artiștii să-și înscrie lucrările în concurs, până în ziua de 29 februarie 2020.

Lucrările pot fi expediate, direct sau prin poștă, la următoarea adresă: CASA DE CULTURĂ A MUNICIPIULUI MOTRU, strada Macului, nr.29, municipiul Motru, județul Gorj, cod poștal 215200, ROMÂNIA (cu mențiunea PENTRU SALONUL DE PICTURĂ ARTE MICI).
Orice temă și tehnică poate fi abordată de artiști, pentru a le oferi acestora posibilitatea să aleagă acel domeniu al creației care îi reprezintă cel mai bine.
Această ediție este deschisă artiștilor români, de pretutindeni și din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 3 și 15 ani, fiind organizată pe trei grupe (3-6 ani, 7-10 ani și 11-15 ani) numai pentru secțiunea PICTURĂ.
Artiștii din diasporă și Republica Moldova, pentru scurtarea timpului, pot trimite lucrările în format digital pe adresa de e-mail artemici@yahoo.com, urmând ca ulterior, de comun acord cu organizatorii, să le expedieze direct sau prin poștă, la adresa amintită anterior.

Lucrările înscrise în concurs vor fi expuse de organizatori pe pagina artemici.ro, la categoria «ARTIȘTI ÎNSCRIȘI EDIȚIA A XI-A 2020».

Juriul acestei editii este format din Pavel Șușară, Michael Lassel, Nicolae Maniu, Dan Neamu, Alexandra Maciac și Florin Preda-Dochinoiu.

Membrii juriului vor examina, on-line, lucrările participanților și vor desemna câștigătorii. Ceremonia de premiere va avea loc în ziua de 28 martie 2020, în municipiul Motru. Se vor acorda mai multe premii pentru fiecare categorie de vârstă, mențiuni, “Ordinul ARTE MICI” și “Marele Premiu ARTE MICI”. Premiile vor consta în materiale și rechizite pentru pictură.
Organizatorii vor contacta fiecare artist câștigător în parte, telefonic sau pe adresa de e-mail.
Premiile neridicate la festivitatea de premiere din data de 28 martie 2020 se pot ridica în termen de trei luni de la sediul Casei de Cultură Motru. După acest termen premiile neridicate se reportează pentru edițiile viitoare. Lucrările acestui salon nu se restituie.

Organizatorii își rezervă dreptul la folosirea, donarea, licitatea, înstrăinarea lucrărilor, fotografierea, și imprimarea fotografiilor după lucrări în vederea publicării sau în orice alt scop. De asemenea organizatorii își rezervă dreptul la folosirea, utilizarea și publicarea datelor privind numele, prenumele, vârsta, localitatea de domiciliu și țara artiștilor înscriși la concurs.

Prin înscrierea la acest salon de pictură se consideră că sunt acceptate condițiile prezente în acest regulament.
Curatorul și inițiatorul acestui concurs, Florin Preda-Dochinoiu a precizat că ,,Salonul de Pictură <> este un eveniment unicat în sfera artelor plastice din România, iar organizatorii, membrii juriului, partenerii și prietenii acestei

Mai multe detalii se pot găsi pe :
http://artemici.ro/actualitate/regulament-de-participare-editia-a-xi-a-2020.html

Alexandru Preda    2/12/2020


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian