Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Piață imobiliară în Ottawa și Gatineau

După nebunia imobiliară din Toronto și împrejurimi ...și cu noile reguli de calificare pentru împrumuturi bancare ...am fost în vizită de lucru în Ottawa și Gatineau, pentru a explora noi oportunități imobiliare .

Ottawa - capitală țării , cu o populație cam de un million de locuitori ,iar în zonele limitrofe încă 350- 400.000 de locuitori , oraș cu mulți anagajati în instituții guvernamentale , piață imobiliară în ultimii 15 - 20 de ani a stagnat.
În ultimii doi ani s-au ridicat un pic , nu chiar că în Toronto dar evident că investitorii imobililari s-au uitat la valorile mai mici de cumpărare a caselor și condo și au zis că aici se pot face bani ..

Am fost și ne-am uitat la 20 de apartamente și case , în diferite zone ale orașului ..de la centrul vechi pînă la periferie . Ce să va spun ..la prima impresie prețurile sunt mai mici dar și chiriile sunt mai mici .

Taxele de proprietate sunt mai mari decât în Toronto sau GTA în general , la condo fee sunt mari ..și multe clădiri sunt vechi și au încălzire electrică cu baseboard heating și nu au aer condiționat . Incredibil , dar așa sunt construite marea majoritate în Ottawa .
Este știut că iernile sunt grele în Ottawa area și cred că se cheltuie o avere pe electricitate iar vara vara fără aer condiționat este o problema cu încălzirea globală în Canada .

Construiesc și ei cu aplomb clădiri noi pe unde pot , în general suprafețe mici , și cam 15 - 20 de etaje , și sunt multe disponibile la vânzare , cu incentives dar nu prea să ingesuie lumea .

Pe partea cealaltă a lui Ottawa river - avem Gatineau , cu o populație cam de 300,000 de locuitori ...când treci "granița" pe orice pod ...deja observi "Arret "în loc de "STOP" la semnele de circulație ....Arret și pentru piață imobilara ...incredibil cât de ieftine sunt casele și apartamentele în partea de Quebec ...aici în schimb avem alte legi referitoare la investiții și chiriași ..iar chiriile sunt și mai mici decât în Ottawa .
Mulți locuiesc în Gatinea is trec podul la lucru în Ottawa ...chirii mai mici , asigurarea la mașînă mai mică , creșe pentru copii cu mult mai ieftină decât în Ontario ..singură problema ? Toate slujbele bune sunt în Ottawa ...așa că fac naveta zilnic pentru un trăi mai bun .
Contructiile noi sunt pe malul lacului , blocuri cu 120 - 15 etaje și balcoane cu vedere la Palatul Parlamentului . Și aici sunt disponibile multe apartamente , prețurile un pioc mai mici decât la cele noi din Ottawa ...dar par scumpe fata de ceea ce gasesti in piata imobiliara din Gatineau .

Investitorii nu se grăbesc să cumpere în Quebec datorită legilor diferite și a barierei de limba .
În Quebec ..vorbim franceză ..și numai franceză ..iar dacă nu te cheamă Jacques sau Pierre ...cred că va fii greu să faci față sistemului la Rental Tribunal .
Au de asemenea limitări la cât poți să ceri chirie și cam cad de ușor poți să îi dai afară dacă nu plătesc . Împrumuturile bancare ..dacă nu lucrezin oin Quebec ..este cam cum ai lucra în altă țară ...deci va fii greu de obținut un umprumut bancar . De multe ori , când clienți de-ai mei cumpără în Quebec , obținem un mortgage sau linie de credit pe casă lor dsin Toronto ..cu o banca din Toronto ...

În concluzie ? Vacanță a fost plăcută , am vizitat și am învățat cam ce se poate cumpără în Ottawa / Gatineau region că investiție și ...din păcate am realizat că dacă vrei creșteri spectaculoase de la equity , și chirii mari și ..probabil mai sigure , trebuie să stai și să joci în GTA .
Evident că exită ocazii bune și în Ottawa și Gatineau , sunt oameni care au multe apartamente cumpărate și așteaptă cu nerăbdare să vină investitorii din Vancouver și Toronto pentru a vinde pe val .
Vor mai avea de așteptat ceva vreme , țînînd cont că piață imobiliară în Toronto și Vancouver s- a încetinit dramatic în ultima vreme .

Orice întrebări referitoare la Mortgage sau Real Estate -

email la adrian@mortgagenews.ca
sau sunați la 416 265 6707 .

Va urez în continuare o vara superbă și să ne auzim data viitoare !


Adrian Capraru    7/14/2019


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian