Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Gala Women on Top Extreme în București

Elite Business Women - cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din România organizeaza - Gala Women on Top Extreme, care va avea loc în București, la Diamon Club, în data de 16 mai 2019, începând cu ora 18.30.

Invitații de onoare și speaker-ii evenimentului sunt: Uca Marinescu (femeie explorator din România care a atins Polul Nord), Roxana Ciuhulescu (practicant sport extrem), Laura Badea și Ana Maria Brînză (multiple campioane olimpice la scrimă), Andreea Liptak Spiridon (filantrop), Sergiu Neguț (investitor și decan al Maastricht School of Management din România).

În cadrul Galei, la care vor participa femei-antreprenor de top din România, vom auzi cele mai întortocheate drumuri către succes, povești de viață ale unor oameni foarte talentați, dar care au încercat mereu și mereu să găsească motivații pentru noile lor proiecte. Panelul Women On Top Extreme pune în valoare femei care, prin ceea ce fac, mai ales într-o lume în care barbaţii deţin supremaţia, reuşesc să fie de top: Medici, Aviatori, Artişti de Operă, Sportive etc.

Primul fond privat de investiții pentru femeile antreprenor

În cadrul Galei Women on Top Extreme lansăm Elite Business Women Affiliate Program & Elite Business Women Investment Fund, primul fond de investiții privat dedicat femeilor antreprenor, de la femei antreprenor pt femei antreprenor.
Pentru că ne propunem că împreună să creștem segmentul IMM din România & global!
Din 650.000 de companii în RO, doar 40.000 sunt profitabile, cu toate acestea atât în România cât și în Europa, economia este sustinută 95-97% de sectorul IMM .

Elite Business Women a pornit, iniţial, ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani această idee, s-a transformat în cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România, depăşind 8.000 de membre şi graniţele ţării.
Întreaga strategie a fost foarte bine pusă la punct de antreprenoarea Bianca Tudor, care la doar 22 de ani şi-a descoperit aptitudinile manageriale în proiecte internaţionale şi a dorit să dea o voce puternică, încredere şi curaj şi altor femei care au abilităţi antreprenoriale şi vor să pătrundă în lumea afacerilor.
La ora actuală, ELITE Business Women organizează conferinţe şi cursuri de training în domeniul antreprenoriatului, în ţară şi în străinătate, iar de 3 an compania ajută alte firme conduse de românce să îşi extindă afacerea în Europa, prin evenimente
de networking organizate în Portugalia, Belgia, Italia şi Marea Britanie.

Nota Observator :

Bianca Tudor, fondator ELITE Business Women.

Bianca este consultant de branding şi antreprenor, iar de 3 ani încurajează femeile să intre în afaceri.
Munca ei a dat roade, iar în prezent reţeaua internaţională Elite Business Women, pe care a fondat-o, numără peste 6.000 de femei care au reuşit să performeze în mediul de afaceri.

Bianca Tudor şi-a început cariera încă din primul an de facultate, lucrând într-o multinaţională.
Cu timpul, a căpătat experienţă, şi-a descoperit aptitudinile manageriale, iar la 22 de ani ajunge Directorul de Training şi Dezvoltare Personală pentru Organizaţia Globală Junior Chamber International.
Managerii au remarcat-o rapid pe tânără, iar după ce au avansat-o ca membru al board-ului de conducere, în anul 2012 s-a alăturat unui proiect al Comisiei Europene – „Equality Pays Off” – desfăşurat atât în Bucureşti, cât şi în Viena.
După ce proiectul s-a finalizat cu success, având rezultate notabile pe plan internaţional, Bianca Tudor şi-a dat seama că le poate oferi încredere şi curaj şi altor femei care vor să pătrundă în lumea afacerilor.

Din această dorinţă de a împărtăşi şi altor femei povestea ei de succes, a luat naştere şi Elite Business Women, o comunitate a femeilor antreprenor care se dezvoltă de la an la an, nu doar la nivel naţional, ci şi la nivel internaţional. În prezent, reţeaua a depăşit 6.000 de românce din ţară şi din Diaspora, care conduc afaceri de top, iar rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, în cadrul conferinţelor organizate în România, Portugalia şi Marea Britanie.

Cu toate acestea, Bianca Tudor nu este de acord cu ideea de discriminare pozitivă a femeilor, ci este de părere că o femeie poate performa la fel de bine ca un bărbat fără să primească un ajutor suplimentar.

„Femeile nu au nevoie de ajutor ca să ajungă în poziţii de top management, ci au nevoie de o structură şi modele de performanţă în afaceri. Din nefericire, nu există cultură antreprenorială în România, nu există educație antreprenorială la noi în ţară, de aici și misiunea Elite Busines Women, o reţea care şi-a propus, încă de la fondare, să promoveze antreprenoriatul în rândul femeilor şi să scoată în evidenţă performanţele adevărate. De ce femeile? Pentru că sunt peste 240.000 de firme înființate de femei, care generează peste 740.000 de locuri de muncă. Este o forţă uriaşă pe care eu, împreună cu echipa pe care o coordonez, am vrut să o aratăm lumii întregi. Femeile din România sunt puternice, au dat dovadă de competenţă şi au dezvoltat strategii noi în afaceri, însă au nevoie de mai multă încredere în sine, de mai mult curaj şi de oameni care să le asculte ideile. Nu suntem în concurenţă cu bărbaţii, din contră, latura creativă a femeilor se completează cu latura pragmatică a bărbaţilor. De aici izvorăşte performanţa.”

În 2017, Bianca Tudor a dezvoltat un proiect unic în România – Media Kit pentru IMM-uri – care are menirea de a promova, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, afacerile autohtone conduse de reprezentantele sexului frumos.
e-mail bianca.tudor@elitewomen.org
Tanase Tasente    4/3/2019


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian