Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Sanatate : Intariti-va sanatatea pe cale naturala

Termenul de imunitate deriva din latinul "imunis" si reprezinta capacitatea naturala a organismului de a se apara impotriva imbolnavirilor( de la simple raceli la cancer si alte boli degenerative). Plantele sint cele mai eficiente remedii cunoscute care stimuleaza functionarea sistemului imunitar, fiind eficiente in prevenirea infectiilor si grabind recuperarea pacientilor cu imunitatea scazuta. Unele activeaza mecanismele proprii de aparare ale organismului, altele actioneaza direct asupra germenilor patogeni, bacterii si virusuri, avind proprietati imunostimulante si antiinfectioase.

Echinacea-se foloseste planta in intregime, incluzind radacina si rizomii.

Creste rezistenta organismului in diferite stari cu imunitate scazuta (afectiuni gripale, inflamatii ale mucoaselor, boli infecto-contagioase, mareste rezistenta organismului la infectiile bacteriene si virale si in stari toxico-septice), are proprietati detoxifiante si se poate folosi si pentru dezinfectia ranilor; atenueaza inflamatiile si combate efectele secundare ale vaccinarilor.

Se gaseste in farmaciile de specialitate sub forma de tinctura, alifie, pastile si suc proaspat de echinacea purpurea. Se administreaza conform prospectului. Atentie! Sucul de echinacea purpurea nu este indicat bolnavilor de tuberculoza, scleroza multipla, boli autoimunitare; pot aparea reactii adverse la persoanele alergice la polen.

Usturoiul

- recomandat pentru marirea imunitatii, pentru o stare generala buna. Intareste capacitatea de aparare antivirala si antimicrobiana. Usturoiul scade si nivelul colesterolului, precum si al trigliceridelor. Se gasescte sub forma de pastile cu actiune eficace in ateroscleroza, hipertensiune, hipercolesterolemie, parazitoze. Atentie! Nu este indicat celor cu iritatii ale stomacului si mamicilor care alapteaza.

Eucaliptul-frunzele numai.

Planta este buna in special pentru proprietatile sale antibacteriene si antivirale. Calmeaza durerile si reduce inflamatiile, cicatrizeaza ranile, calmeaza durerile de dinti.

Se gaseste in magazinele de specialitate (naturiste) sub forma de ceai, tinctura, pulbere, ulei esential. Atentie! Administrarea pe cale interna a eucaliptului se face doar cu recomandarea medicului. Tinctura si uleiul nu sint indicate gravidelor.

Astragalus-radacinile.

Are efect imunostimulator, in prevenirea racelilor si infectiilor de tract respirator superior. Grabeste vindecarea pacientilor cu imunitate scazuta. Are si un efect de imbunatatire a memoriei. Este important ca o cura cu preparate din astragalus sa fie tinuta la fiecare schimbare de sezon (preventiv).

Se administreaza sub forma de pastile (2-6 grame pe zi) sau infuzie de planta la 250 g. de apa (doua cani pe zi in timp de o luna pentru imunizare). Atentie! Creste riscul singerarilor in perioada interventiilor chirurgicale.

Ti-tree-frunzele.

Are remarcabile proprietati antivirale si antifungice, fiind un aliat al sistemului imunitar in lupta cu infectiile. Se recomanda oricui pe perioada primaverii si mai ales persoanelor care sint in convalescenta dupa o boala grea. Ulei esential- administrat sub forma de inhalatii, bai, masaj, comprese, aromaterapie-conform prospectului. Este folosit si in practica chirurgicala si dentara, in special in socurile posttraumatice.

Si acum va invit sa-mi lasati comentariile d-voastra pe Blog-ul meu, www.askdoctoranca.com

Tot acolo puteti sa va testate nivelul d-voastra de imunitate GRATUIT cind completati Dr.Anca’s Immunity Self-Test; de asemenea, puteti sa sis va inscrieti la teleseminarul pe acelasi topic .

Dr. ANCA MARTALOG, N.D. este Doctora Naturista si Homeopata care practicaAcupunctura, Herbologie, Homeopatie, BodyScan 2010, Nutrition si Lifestyle Modification la

282 Elgin Mills West in Richmond Hill, ON. Pentru mai multe informatii, vizitati www.doctoranca.com , iar pentru a participa gratuit la tele-seminare pe acest topic, visitati www.telehealthsecrets.com

--
Best of health and spirits,
Dr.Anca Martalog,N.D. www.doctoranca.com
www.askdoctoranca.com www.telehealthsecrets.com
Follow me on Twitter: www.twitter.com/doctoranca

Dr.Anca Martalog    2/1/2010


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian