Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Subject: Calendar Artisti Crestini 2007Salutari sfinte in Numele Domnului ISUS !

Aprecierea de care s-a bucurat recentul Calendar crestin 2007 cu peisaje si versete biblice editat de catre ACTIV MEDIA FORUM ( prezentat in mod generos pe site-ul http://www.clcromania.ro ), a condus la necesitatea dezvoltarii Proiectului "Un calendar crestin in casa fiecarui roman", proiect care ii vizeaza chiar si pe romanii din diaspora.

Astfel, pentru prima data in Romania, a fost editat Calendarul 2007 Artisti crestini cu versete exclusiv din cartea Psalmilor, imagini cu o parte dintre solistii si trupele muzicale crestine ale acestui moment din Romania ( 321, Chris, Vitamina C, Andrada Dupu, Ami si Crista, Decean, Anca Sinea, Vertical, Ligia Muresan, Cristi Ungur, Ovidiu Andreica , Vocea Evangheliei), precum si cu cateva cuvinte motivationale din partea acestora.
Atasat, va trimitem imaginea primei pagini din Calendarul 2007 Artisti Crestini.
Selectia numelor de mai sus nu reprezinta un top al artistilor crestini romani !

Acest nou produs are drept scop stimularea si pastrarea vie, pe intreg cursul anului, a dorintei de cantare, lauda si inchinare la adresa lui Dumnezeu, dar poate fi si un eficient instrument evanghelistic si de promovare a valorilor artistice crestine in randul tinerei generatii din Romania.

In cazul in care sunteti interesati de acest produs, fie pentru vanzare, fie pentru necesarul lucrarii spirituale din cadrul bisericii / organizatiei dumneavoastra, va suntem recunoscatori daca reusiti sa analizati atent prezenta oferta si sa ne trimiteti comanda in cel mai scurt timp. Nu va ascundem faptul ca de comenzile dumneavoastra ferme depinde intregul nostru plan de distributie, supus indurarii lui Dumnezeu.


Pentru comenzi mai mari de 50 exemplare ne puteti contacta la adresele activ.media.forum@gmail.com sau activmediaforum@yahoo.com si tel. +40.722.22.80.79 , iar pentru cantitati mai mici va recomandam sa va adresati celei mai apropiate librarii crestine sau standurilor de carte crestina. Daca locuiti in strainatate,asigurati-va de pe acum ca prietenii dumneavoastra din Romania va pot ajuta sa intrati in posesia Calendarului 2007 Artisti crestini !

Acest mesaj de informare a fost expediat unui mare numar de tineri crestini , precum si bisericilor,organizatiilor si institutiilor crestine care au adresa electronica publica, dar suntem bucurosi daca si dumneavoastra mediatizati Proiectul "Un calendar crestin in casa fiecarui roman" !


In speranta unei bune colaborari, spre folosul lucrarii lui Dumnezeu si largirea Imparatiei Sale pe pamant, va multumim si asteptam noi sugestii pentru diversificarea acestui produs !

Echipa ActivMediaForum
Echipa ActivMediaForum    11/30/2006


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian