Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Magia Culorilor (10)Femeile care prefera albastrul, in general sunt sotii excelente !

Sunt convins, stimate cititoare, ca va este cunoscuta vorba "Spune-mi in ce culori te imbraci, ca sa-ti spun ce fel de om esti".
Cercetarile cromoterapiei au dovedit din plin ca o astfel de afirmatie are o acoperire "tehnica" ! Temperamentul unei persoane poate fi dedus usor dupa preferintele sale cromatice in imbracaminte. Culorile fac parte din viata noastra, fiind o reflectare a personalitatii fiecaruia.
Culorile pe care le purtam intr-o zi, tradeaza starea noastra de spirit din momentul respectiv.
Daca va place sa va imbracati in rosu, sigur sunteti o fire dinamica, zgomotoasa, pasionala, cu mult sex-appeal si scop in viata pentru reusita pe toate planurile. Puteti purta rosu si cand va simtiti deprimata; daca vreti ca in locuinta sa va simtiti dinamica, puteti zugravi in rosu orice camera, aceasta culoare stimuland conversatia si pofta de mancare !
Daca va place sa va imbracati in roz, sunteti sigur o persoana cu o existenta calma, sensibila, afectuoasa, aveti o fire fermecatoare si un puternic sentiment de camaraderie, impresionaand pe toata lumea in mod placut. Rozul, de fel, reflecta compasiune, iubire si puritate.
Daca va place sa va imbracati in galben, sigur sunteti o persoana timida, prietenoasa, cu o intensa activitate cerebrala, dand dovada de intelepciune, inteligenta si entuziasm de a face ceva in viata. Semnificand inspiratie si putere de concentrare, galbenul se recomanda si la zugravirea peretilor biroului de la locul de munca !
Daca va place sa va imbracati in portocaliu, sigur sunteti o persoana sociabila, vesela, optimista, energica si faceti tot ce este posibil ca sa fiti placuta. Portocaliul este recomandat si pentru zugravirea dormitorului si a camerei de joaca a copilului.
Daca va place sa va imbracati in albastru, sigur sunteti o persoana inteleapta si prudenta, cu mult calm, aveti o imaginatie activa, o buna intuitie, cinste si discernamant. Femeile care prefera albastrul, de regula sunt sotii excelente ! Sa te imbraci in albastru se recomanda si atunci cand sunteti obosite sau nelinistite, pentru ca albastrul ajuta la obtinerea unei stari de relaxare ; daca suferiti de insomnii, puteti zugravi dormitorul in albastru !
Daca va place sa va imbracati in verde, sunteti sigur sensibila, fidela, o persoana cu fire echilibrata si de incredere, pe care te poti baza. Este foarte bine sa te imbraci in verde si daca te simti nervoasa, pentru ca verdele are darul de a calma spiritele. {n locuinta, poti sa-ti sporesti starea de calm si relaxare, zugravindu-ti baia in verde.
Daca va place sa va imbracati in negru, sunteti sigur o persoana enigmatica, o persoana ce poate ascunde niste secrete, dar faceti tot posibilul sa atrageti simpatie; negrul este ca o culoare de protectie, ca un scut impotriva energiilor exterioare.
In legatura cu cele de mai sus, este bine ca femeia sa incerce sa-si stie bine liniile trupului, astfel incat sa poata sublinia ceea ce o avantajeaza sau sa ascunda ceea ce nu doreste sa se observe, culoarea jucand in acest caz un rol important.
Pentru femeile pline este de preferat evitarea culorilor vii sau a carourilor care, nu numai ca atrag atentia asupra formelor, dar… mai si ingrasa !
{n schimb, culorile inchise, mai ales negrul, subtiaza si pune in umbra ceea ce defavorizeaza.

arh. Ion Constantinescu - hello_romania@sympatico.ca


arh. Ion Constantinescu    7/20/2006


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian