Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


CUVANT DE CREDINTACorala Romaneasca din Toronto este o formatie care a luat fiinta prin unirea catorva romani inimosi care au ca punct comun limba romana, iubirea pentru frumos, iubirea pentru muzica. Corala se vrea o formatie muzicala care sa cuprinda toti romanii care au chemare si placere, indiferent de varsta, convingeri politice, religioase, sau de alta natura, studenti ori cadre didactice, doctori, computeristi, pensionari ori romani activi in alte domenii, care doresc sa-si aduca prinosul pe altarul arttei sunetelor. Fiind prima formatie de acest gen in spatiul orasului Toronto, ea isi propune sa intretina vie candela muzicii corale roamnesti la mii de kilometri departare de izvoarele ei.
Concertul de colinde din aceasta seara se vrea un prim pas in acest sens. Vrem ca colindele traditionale romanesti din program sa constituie o punte nevazuta a sufletului, care sa ne faca sa ne simtim “acasa”, sa ne amagim dorul pentru o clipa. Programul cuprinde si colinde din repertoriul international, prin care incercam sa ne facem partasii culturii muzicale internationale, convinsi fiind ca muzica este limbajul fara frontiere ce sa adreseaza sufletului si mintii, facandu-ne mai buni, mai intelegatori, mai toleranti.
Multumim pe aceasta cale membrilor coralei, care au facut eforturi deosebite pentru a face posibil concertul din aceasta seara, pentru ca sa putem cu totii sa ne bucuram , sa ne tresalte sufletul le auzirea colindelor noastre stramosesti.
De asemenea dorim sa aducem calde multumiri parohiei “Annunciation”, care a binevoit sa ne ofere gazduire pana la o eventuala existenta a unei Case Romanesi de care comunitatea romaneasca are mare nevoie. Traim cu speranta ca intr-o zi si acest vis se va implini!
Activitatea noastra va continua si pe viitor, in incercarea de a puncta si alte momente de inaltare spirituala si sufleteasca, prin abordarea unui vast repertoriu atat romanesc cat si universal. Usa noastra va fi mereu deschisa pentru noi membri, care vor fi primiti cu inima deschisa.

CORALA ROMANEASCA DIN TORONTO    12/25/2002


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian