Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Scrisoarea a II -a adresata Presedintelui Romaniei Traian Basescu.


MOTO: Bietul Emil!

Cu multa vrema in urma, cand eram copil, ascultam cu frica povestile despre cautatorii de comori, despre care se povestea, ca dupa ce gaseau o comoara, inebuneau, albeau ori isi schimbau cu totul comportamentul!
Refuz sa cred, ca instalarea dumneavoastra la Palatul Cotroceni, ca presedinte (de fapt, acesta este un loc blestemat si nu aici este locul presedintelui), a putut modifica CALITATILE , omului, Traian Basescu !
Domnule Prtesedinte. Va urmaresc cu atentie si cu speranta, promisiunile, dar, dupa cum stiti, daca stai cu privirea fixa la ceva care « nu se misca », la un moment dat incepi sa ai halucinatii
Eu tot privind la P. Cotroceni, parca il vad pe ex presedintele Prof. Constantinescu, care din cand in cand, ridica de pe jos « un os » aruncat de fostul presedinte si iute iute, ne mai amagea o bucata de vreme. A sfarsit tragic si va ramane in istorie…(om vedea) pentru faptul ca din dorinta de-a ramane la P. Cotroceni, a acceptat sa fie o marioneta, in mana unor « calificati » papusari. Atentie Domnule Presedine, « pa-pusarii » nu au disparut ! Ei se vad numai cu dirijori lor si sunt supra activati !? Miza este mare ! (mai vor vreo 15 ani, numai ca Dumnezeu dragutul, NU DOARME !)
Eu v-am prevenit in prima scrisoare, care este publicata in Ziarul Observatorul, din Toronto, cel mai mare ziar al romanilor de pretutindeni si pe internetul aceluias ziar la pozitia « Scrisorile cititorilor » « Sa traiti bine…12/13/2004 ), se poate citi acum, dar, nu sunt eu cel pe care dv il ascultati si vorba noastra din batrani, ramane actuala :pana la Dumnezeu, te mananca « consilieri » !
De veti vrea sa schimbati soarta noastra, in speranta ca vom deveni NEAM in loc de populatie, ca ne vom ocupa locul ce ni-se cuvine in erarhia natiunilor : dand legile si propunerile la aprobare celor care au facut tot ce este posibil, cind au fost la guvernare sa NU le aprobe, este drumul ce va va duce in mod sigur si unidirectional la ocuparea locului vacant, « Bietul Emil II » ( a se citi, T. Basescu )
Ce mai asteptati Domnule Presedinte ? Nu va este suficient ca ati fost presedinte ? Nu va este suficienta « manareala »votarii legii justitiei, asteptata de 15 ani, atat in tara cat si in afara ? Vreti inradevar sa ne fie rusine, cand va rostim numele ? Nu va mai este valabil Brevetul de marinar ? Fabricuta de inghetata nu va asigura existenta ? Sau revenim la cautatorii de comori ?
Nu se poate !
Romanii AU INCA incredere in omul Basescu . Aceasta nu este vesnica!
Si pentru “incurajare” sa va rog, amintiti-va, cum au sfarsit conducatorii nostri, de la Decebal si pana in zilele noastre, in afara primilor doi regii, pentru care trebuie sa avem un respect deosebit !
De vreti sau nu, daca nu veti trece la fapte imediat, cu sabia si crucea, o singura speranta ne ramane, chiar daca aceasta se confunda cu crestinarea romanilor de catre Sf. Andrei, ruga la Bunul Dumnezeu : SCHIMBA DOAMNE, CONDUCATORII SI DESTINUL ACESTEI NATII.
Cu tot respectul cuvenit,
Constantin Dusescu-Montreal.    7/20/2005


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian