Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Republica Moldova este prezentă în perioada 21-24 februarie 2019 la Târgul de Turism al României,

Republica Moldova este prezentă în perioada 21-24 februarie 2019 la Târgul de Turism al României, unde reprezentanții acesteia îi invită pe vizitatori să descopere frumusețile țării vecine, dar și detaliile primei rute transfrontaliere – Ruta Voievodului Ștefan Cel Mare și Sfânt. Această rută cultural-turistică care unește România și Moldova este cel mai nou proiect dezvoltat în parteneriat de către Agenția pentru Investiții din Republica Moldova și Ministerul Turismului din România. Aceasta va străbate mai multe domenii viniviticole și localități din ambele state. Ruta va fi prezentată, în premieră, în cadrul Târgului de Turism al României de către Ministrul Turismului, Bogdan Trif, alături de directorul executiv al Agenției de Investiții din Republica Moldova, Rodica Verbeniuc.

În ultimii ani s-a înregistrat o creștere a numărului de turiști străini care vizitează Republica Moldova, țară aleasă în 2018 de către National Geographic, Lonely Planet și New York Post drept una din cele 10 destinații de top la nivel mondial. Aceasta este cu adevărat o reușită pentru Moldova, în contextul în care aceleași publicații o numeau, în 2014, „cea mai puțin vizitată destinație din Europa”. Evoluția se datorează eforturilor susținute ale tuturor membrilor industriei ospitaliere, precum și campaniilor de promovare la scară națională și internațională realizate prin Asociația Națională de Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), cu suportul strategic al Proiectului de Competitivitate din Moldova finanțat de USAID și Guvernul Suediei și Agenția Investițiilor din Moldova.

La această ediție a TTR 2019 Republica Moldova va fi reprezentată de agențiile Corina Travel, Tatra Bis, Winetours și Go Adventure, iar vizitatorii sunt invitați de către cramele Asconi, Purcari, Mileștii Mici, Castel Mimi și Cricova la degustări de vin, zilnic, la orele 13:00, 14:30 și 16:00. De asemenea, la standul Moldovei, din Pavilionul B1, STAND 30, vor putea fi efectuate tururi virtuale de 360 de grade la diverse destinații, dar și prezentări ale unor evenimente autentice.
Sabin Popescu    2/20/2019


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian