Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Domnul Goe Redivivus

În ultima vreme există o mare agitaţie, mai ales în rândul opozanţilor din temperament, al celor căpătuiţi prin furt şi jalnicilor lor urmaşi şi, bun înţeles în rândurile numeroase şi detestabile ale masei de manevră, a "imbecililor utili". (Dintre aceşti "imbecili utili" am auzit glasuri, "păi până azi nu mi-am primit plata" În creierasele lor firave, dacă şi atâta, ei nu pricep că prostia este cea mai ieftină şi mai la îndemână comoditate.Este oricând la îndemână şi imediat aruncată cu scârbă. Tipologic imbecilul util ţine de hârtia higienică sau tamponul menstrual.) Este interesant de vazut de unde se aleg acesti “imbecili utili”.

Cei mai vocali "protestatari si marea masa a “imbecililor utili”,se alege dintre #rezistenţi şi #rezistente,agitaţi geografic şi bătrâni care nu pricep că este o vreme pentru toate,inclusiv pentru pregătirea trecerii în veşnicie,tineri şi tinerele,complet îndobitociţi si cu totul tulburati hormonal si urmaşi ai noilor îmbogăţiţi.Neo îmbogăţiţi care îşi răzgâie cretinii urmaşi şi cauta sa îi instalează drept conducători de facto ai blândului spaţiu românesc.

Oare aceşti neo îmbogăţiţi şi "imbecilii utili" nu se întreabă cum au ajuns proprietari ai ţării? Cum au ajuns să stăpânească pământ,subsol,râuri.lacuri,aerul pe care îl respirăm?A fost firesc modul hotesc în care s-au instalat ca "patroni"?
Toate aceste averi au fost acaparate prin furt. Proprietăţi cumpărate incorect cu câteva sute de lei "ceusisiti"şi care azi valorează milioane de euro sau dolari si care ar trebui impozate la valoarea actuală şi retroactiv. Atunci justiţia,"statul de drept" ar fi consecvente cu sine. Sunt încredinţat că aceşti hoţi sordizi şi urmaşii lor(#rezistenţii de care pomeneam) se vor opune.Dar aceşti nemernici uită un lucru."Idolii' sunt demoni şi demonii nu ajută pe nimeni;din contra.

"Imbecilii utili" pot face proiecţii futurologice considerând prezentul veşnic cât vor.Dar acest "prezent" scârţâie din toate încheieturile. Ora socotelii şi bunului simt bate la uşa. Orice politician cu minimal bun simt şi minimal curaj va înţelege că urmărind penal fără milă pe neo-îmbogăţiţi va câştiga. Doar in acest fel se va curate putin piata publica si mai ales vor fi pusa la punct aceasta ceata de neo-domnisori si neo-domnisoare care nu sunt alta decat Dl.Goe redivivus.


Alexandru Nemoianu    11/1/2017


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian