Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Participare românească la Festivalul Dragon Boat din Ottawa

Ambasada României va fi reprezentată în editia de acest an a competitiei Dragon Boat de la Ottawa cu o echipă a comunitătii românesti din regiunea capitalei canadiene.
Este pentru prima dată când un echipaj românesc se înscrie si participă în Festival.

Echipa românească este denumită Rowmania, după numele unui festival asemănător organizat în România de Ivan Patzaichin, multiplu campion mondial român si personalitate marcantă a sportului românesc si Asociatia Mila 23, organizatie prin care acesta promovează sportul pe apă si protejarea patrimoniului natural din Delta Dunării.

Participarea echipajului român în Festivalul Dragon Boat de la Ottawa sub numele Rowmania este o ocazie pentru a face cunoscută în Canada personalitatea acestui sportiv si contributia socială si de protejare a mediului pe care asociatia sa o desfăsoară în România.

Echipa românească Rowmania în festivalul Dragon Boat de la Ottawa este formată din 22 de persoane, membri ai Ambasadei României si ai comunitătii românesti din regiune.
Barca va intra în competitie în categoria ”Ambasade si Misiuni străine” si va avea de înfruntat echipe ale Delegatiei UE la Ottawa, misiunii Taiwan-ului si ale ambasadelor si misiunilor din statele Americii Latine.

Competitia are loc sâmbătă, 25 iunie, la Mooney’s Bay Park în Ottawa. Mai multe informatii despre eveniment găsiti la: http://www.dragonboat.net/.

Notă:
Festivalul Dragon Boat de la Ottawa este un eveniment cu traditie si recunoscut ca fiind cel mai mare de acest gen din America de Nord. În fiecare an se confruntă aproape 200 de echipaje din diverse categorii sociale sau profesionale. Festivalul are o categorie pentru ”Ambasade si Misiuni străine”, unde s-au confruntat, în anii trecuti, echipe ale Delegatiei UE la Ottawa, ambasadelor din statele nordice europene, ambasadelor din statele Americii Latine, Chinei. Este primul an în care Ambasada României intră în această competitie, cu un echipaj propriu, după ce anterior a participat în cadrul echipajului european.Silvana Bolocan    6/20/2016


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian