Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Bujia Inteligenta

Poluarea a devenit o problema alarmanta. Studiile arată că poluarea aerului si incalzirea globala cauzate de traficul rutier au un impact semnificativ asupra stării de sănătate a populaţiei, mai ales pentru persoanele care locuiesc în zonele urbane.
Poluarea cauzeaza boli cardiace, probleme respiratorii şi ale sistemului nervos. De asemenea, poluarea duce la scaderea speranţei de viaţa prin creşterea patologiei cardio-pulmonare şi a cancerului pulmonar. Poluarea ne afecteaza calitatea vietii, sanatatea si mai ales viitorul.

Ce strategii, ce masuri de diminuare a poluarii am putea adopta? O modalitate simpla de a reduce poluarea din orase ar fi inlocuirea bujiilor traditionale cu noul model de bujie, denumit bujia inteligenta.

Ce este aceea o bujie?
Denumirea este preluata din limba franceza - inseamna lumanare. Bujiile sunt o pereche de electrozi care produc scântei de înaltă tensiune ce aprind amestecul de aer şi combustibil din motor. Cu cât bujia este mai buna, cu atât arderea amestecului carburant este mai rapida si mai completa ceea ce duce la un cosum mai mic de carburant, la o putere mai mare a motorului, si la reducerea drastica sau chiar eliminarea emisiilor toxice.

Ce aduce nou bujia inteligenta? Aceasta bujie poate produce scântei oriunde intr-un volum in forma de disc, 360 de grade în jurul electrodului central. Datorita acestei ingenios design bujia inteligenta poate detecta unde amestecul de aer si combustibil din motor este mai dens și va aprinde scânteia in exact acea locatie. Puterea de aprindere a acestei bujii este de 8 de ori (800%) mai mare decat a bujiilor existente pe piata.

Masuratorile facute au arat ca in cazul in care folosim aceste bujii la o masina noua…masina functioneaza ca si o masina electrica, avand ZERO emisii toxice. In cazul masinilor mai vechi, s-a constat reducerea emisiilor toxice, a noxelor, cu pana la 800%.
Bujia inteligenta ajuta la reducerea poluarii fara sa trebuiasca sa renuntam la automobilul de care depindem sau pe care il iubim. Prin simpla inlocuire a bujiilor traditionale cu acest nou model de bujii masina va beneficia de un “plus” de performanta: va porni mai usor, va avea o putere de accelerare îmbunătăţită. Bujiile inteligente va vor ajuta sa economisiţi bani (aproximativ $500/ an pe familie) şi vă protejaţi durata de viata a motorului.
Bujiile inteligente sunt deasemenea solutia perfecta de imbunatatire a performantelor vehiculelor cu motoare mici: motociclete, motorete, barci cu motor, ATV. In urma testarilor facute pe diverse unelte de gradinarit ce folosesc benzina, s-a constatat ca aceste bujii ajuta nu numai la imbunatatirea instantanee a performantei cat si la reducerea zgomotului produs de acestea.
Inlocuirea bujiilor este o operaţiune simplă, parte a mentenantei periodice.Producatorul bujiilor inteligente ofera garantie pe viata pentru acestea.
Aerul e al tuturor şi este obligaţia noastră să ne asigurăm că acesta va rămâne respirabil şi pentru generaţiile viitoare. Si tu poţi ajuta!
Sa-i dam o sansa acestei bujii revolutionare! Pentru mai multe detalii, va rugam consultati site-ul: www.usalpc.com.


Frezia Chirila, Irvine, California, USA

Frezia Chirila    5/23/2016


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian