Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


De vorba cu Priyanka Chopra

Fosta Miss World-2000, exotica Priyanka Chopra din India, este una din cele mai apreciate celebritati ca actrita si cintareata din Bollywood - o eticheta a marilor Studiouri din Mumbai (Bombay) in India. A mai castigat si alte premii de frumusete dar dupa o vizita mai indelungata cu matusa ei care locuieste in SUA, persepctivele ei de a deveni inginer sau doctorita psihiatra s-au schimbat in favoarea lumii filmului. Dupa un numar de succese atat pe ecranele mari cit si cele mici, a atras acoladele primite in lumea modei internationale, cat si listata de Twitter ca una din cele 100 de femei cu influenta din lume; in sfarsit, a atras atentia Hollywood-ului fiind aleasa ca actrita princpala intr-un serial TV numit QUANTICO dupa locatia din Virginia unde FBI antreneaza agentii lor. Ea are rolul de recrut incepator in care flirteaza cu unul din cadeti, fapt nepermis in lumea agentilor de securitate.

RA: Felicitari, Priyanca! Din pacate, aici nu prea vedem multe filme din India chit ca ma regasesc mult in cultura Indiana, mai ales ca pe vremuri am lucrat cu Dev Anand, Sanjay Khan si marele comic Mukri, celebritatile indiene de pe atunci. Iar acum, m-ai luat prin surprindere cu rolul tau din filmul Quantico.

PC: Ei, nici chiar asa... dar si tu m-ai surprins desvaluindu-mi afinititatile tale cu India inca inainte de creierea marilor studiouri Bollywood din Mumbai (Bombay).

RA: Sanjay Khan mi-a spus ca turna un film dimineata si altul dupa amiaza.

PC: Intr-adevar, in India se filmeaza enorm - cam 500 de filme pe an dat fiind si cele dedicate diferitelor regiuni unde spectatorii nu au prea multe pretentii daca povestile au muzica si dans. Mai rcent insa gustul incepe sa se schimbe datorita influentei filmelor din strainatate si in special a celor Americane.

RA: Dar totusi, daca au scene de dragoste, muzica si dans, succesul este asigurat, nu?

PC: Ei, am mai avansat de la formula asta si incercam sa ne apropriem si de subiecte universale care sa fie apreciate global caci, vrei nu vrei, investorii trebuie sa-si recupereze banii si sa mai castige ceva. E normal, este totusi o afacere!

RA: Daca inima te-a atras sa devii inginer sau doctor psihiatru, ce te-a facut sa-ti schimbi directia spre Film si Televiziune?

PC: Adevarul este ca mi-a placut sa cint si chiar m-i s-au facut niste placi care s-au vandut foarte bine... pe urma am fost contractata sa fac publicitate pntru firme diferite, inclusiv video, fapt care m-a atras din ce in ce mai mult spre lumea teatrului, mai ales ca unele din filmele turnate in India au fost bine primite in diferite tari, inclusiv America. Plus ca, dupa cum probabil stii, ABC, una din cele patru televiziuni majore in America, e prima care mi-a oferit un contract intr-un serial nou si nu am putut sa refuz oportunitatea de a lucra in Hollywood, chit ca locatiile pot fi ori unde in strainatate, inclusiv India.

RA: E logic. Depinde de poveste si costurile productiei. Deci lumea inginerilor si a psihiatrilor te-a pierdut si cea a filmului si a muzicii te-au castigat!

PC: Cam asa! Nu ai inclus si cea a modei, ha!

RA: In biografia ta se mentioneaza cat esti dedicata lumii copiilor si a femeilor ceeace desigur e de aplaudat. Iar faptul ca ai fost aleasa ca Goodwill Ambasador, United Nations Girl-Up Champion a UNICEF-ului denota aprecierea celor din jurul tau.

PC: Ma rog, fac ce pot ca sa atentionez lumea si autoritatile ca e neadmisibil ca in timpurile noastre tineretul sa se comporte ca niste salbateci, in timp ce educatia lor e lamentabila.

RA: Si asta include in subiect si articolele si eseurile scrise si publicate chiar si in New York Times si Hindusstan Times. Bravo!

PC: Da, am si o coloana o data pe luna la Elle.com. Imi place sa scriu si poate in curand voi scri un scenariu pentru un film. Ha!

RA: Poate te-ar interesa un titlu pe care l-am intalnit: THE TAJ-MAHAL SECRETS, ce zici?. Pun pariu ca stii niste secrete importante legate de Taj Mahal! Am intrebat o multime de Indieni si nimeni nu a stiut. Poate sti tu...?

PC: Nici decum! Dar daca le sti tu, am incredere in tine ca le vei divulga la timpul potrivit, nu-i asa?

RA: Cam asa! Dar spune-mi, in alta ordine de idei, cu atatea activitati care ai, se pare ca-ti traiesti viata in avioane - ca multe celebritati, artisti creatori plini cu atata energie si umanitarism, cu te descurci?

PC: Ma descurc, imi plac si trebuie sa le fac! Cam asta este. Dar iti promit ca nu ma iau dupa altii! Fac ce simt si sper ca eforturile mele sa contribuie dupa cum sunt destinate.

RA: Desigur ca frumusetea te ajuta...

PC: Ma rog, nu trebuie sa risipesc ceva dat de pronia cereasca, nu!

RA: Ce ma face sa repet o intrebare pe care o aplic la toate femeile frumoase, inclusiv celebritati ca Angelina Jolie, Caterine de Neuve, Sofia Loren, etc. Deci... Ai o frumusete naturala si exotica ... cum consideri acest dar ca ceva care mai mult te ajuta sau the incomodeaza la ce vrei sa faci?

PC: Hmm, imi dai de gandit... Intr-un fel ar trebui sa raspund si asa, si asa, dupa cum se ivesc situatiile. Este prima oara cind m-i se pune asa o intrebare. Mi-ai dat de gandit si o sa-ti raspund mai precis cand ne vedem data viitoare.

RA: Sau prin e-mail, why not?

PC: Corect!

RA: Ti-ar place sa regizezi?

PC: Inca nu m-am hotarat daca m-i se poteriveste. Cum de ma intrebi asta? Ti s-a destainuit cineva ceva despre mine?

RA: Nu exact, dar observand celelalte activitati de leadership, am conclus ca ai definit acea chemare de instigat, organizat si contribuit la proiecte de ordin social, in afara de a le dona bani. Te atrage, nu-i asa?

PC: Da! Si in special pentru copiii, as face orice! Dar sa sti ca nu sunt singura: majoritatea celebritatilor doneaza la diferite cauze sociale chiar daca numai prezenta lor faciliteaza contributii de la marea masa. Iar eu, cu fundatia mea modesta, incerc pe cat se poate mai bine. Unii o fac dela distanta. Altii mai apropriat, iar unii ca Angelina Jolie, chiar adopta copii din diferite tari. Fiecare dupa cum ii convine, la timpul cuvenit.

RA: Nici nu sti cat ma bucur ca avem ocazia sa stam de vorba. si sa ne cunoastem mai bine.

PC: Ah, trebuie sa multumesti lui ABC ca mi-a acordat timpul necesar, altfel...

RA: Am inteles, sa traiti!

PC: Si mie imi pare bine ca ne-am intalnit ca sa aflu in strainatate despre situatii si secrete istorice din India..... si sa nu crezi ca am uitat sa ma gandesc mai profund la ce m-ai intrebat. Pe curand, deci!

Am salutat-o ca la noi in Romania si am facut-o sa rida. Dat fiind frumusetea ei aparte, desigur ca i s-au deschis si i se deschid usi deosebite, dar multora l-i s-a suit la cap, pe cand ea face parte din clubul celor cu o umanitate aparte. Ma rog, pana la proba contrarie, m-a invatat viata...!


Dela Ray Arco, corespondentul nostru din Hollywood    10/14/2015


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian