Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Scrisoare pentru cei din diaspora : Repatrierea pensionarilor = Salvarea Romaniei !

Chiar daca va pare un proiect “fantezist”, va rog sa nu va pripiti. Scopul final este sa salvam Romania si acest Neam.

Pe tot globul exista astazi peste 500.000 de pensionari romani si inca 500.000 de viitori proaspeti pensionari in urmatorii 5 ani. Sint romani care au emigrat in urma cu 20-40 de ani in urma. Sint cei mai realizati romani din strainatate!

PROIECT ROMANIA

1. Invit sa se repatrieze primele 100.000 de familii de pensionari pentru a-si petrece ultimii 10-25 de ani din viata pe pamintul tarii lor.

2. In urmatorii 5 ani vom avea doua mari categorii : cei care sint deja pensionati si cei care mai au putini ani pina la pensie.

3. In ultimii 3 ani am batut TARA, in lung si in lat, si va garantez ca singura zona in care am curajul sa va invit ACASA este REGIUNEA cuprinsa intre Sinaia si Sibiu, cu mare accent pe zona Brasovului, o Regiune ideala pentru pensionari.

4. Fiecare familie de pensionari, dintre primele 100.000, are o proprietate in strainatate si o pensie minima de 700 de euro/familie (la care se adauga si un minim de 300 de euro din pensia romaneasca).

5. Daca o familie de pensionari isi vinde proprietatea din strainatate si va cumpara o proprietate in REGIUNEA pe care eu o cunosc si o garantez, atunci fiecare familie ramine cu o diferenta in CONT de minim 20.000 de euro.

6. Daca o familie de pensionari din strainatate se repatriaza, cei doi soti vor cheltui, lunar, maxim 600 de euro, economisind astfel cam 400 de euro/luna. Cu aceste cheltuieli isi vor pastra standardul de viata din strainatate, ba chiar il vor imbunatati!

7. REGIUNEA pe care o garantez si o recomand, din pacate singura, va oferi pensionarilor sentimentul ca isi petrec restul vietii intr-o statiune turistica, intr-o Romanie civilizata, educata in care fiecare om este respectat. Pentru acest PROIECT voi construi un ONG care sa ii sprijine in orice activitate si care sa ii reprezinte in fata oricarei Autoritati locale.

8. Facind un calcul minim, daca 100.000 de familii de pensionari se vor repatria in REGIUNEA Sinaia-Brasov-Sibiu in urmatorii 5 ani, toti romanii vor avea de cistigat! Fiecare familie de pensionari repatriati va investi un minim de 50.000 de euro in REGIUNE si isi va cheltui o parte din pensie tot AICI. Un calcul grosier imi arata ca vorbim de 10 MILIARDE de EURO in urmatorii 5 ani, bani care vor fi investiti in REGIUNE, in mod direct, in case, apartamente, terenuri si consum in servicii (medicale, curatenie, turistice, transport, mobila, electrocasnice, constructii, etc).


10 MILIARDE DE EURO !

9. Toti acesti bani vor porni motorul economic al Romaniei, cu “epicentrul” la Brasov. Se vor creea sute de mii de locuri de munca si zeci de mii de mici firme. Un bun prilej sa lansam urmatorul program, “Repatrierea Tinerilor”!!!

10. Daca sinteti din Tecuci, Salaj, Vaslui, Craiova, Tg. Jiu, Calarasi, etc, va sfatuiesc sa va repatriati in REGIUNEA Sinaia-Brasov-Sibiu! E singura zona din Romania unde nu veti avea un SHOC, ba chiar veti trai mai bine ca linga Sevilla, Paris, Munchen, Roma, etc! Credeti-ma! Stiu ce vremuri tulburi vin in tot Occidentul ba chiar si in Canada si SUA. In anii 2000, cind eram la B1 TV, v-am sfatuit sa fugiti din tara, amintiti-va! Astazi, pentru pensionari, deocamdata doar pentru ei, e timpul sa veniti acasa! Ati trait la mii de kilometri de satul sau orasul natal, foarte multi ani! Va invit sa va repatriati in CENTRUL TARII, la citeva ore de pamintul parintilor vostri! Nu am curaj sa va invit in alte locuri din Romania fiindca veti gasi acolo DEZASTRU! Dar AICI, unde va invit, veti fi fericiti pentru tot restul vietii, chiar VETI TRAI BINE!

Concluzie.

Daca reusesc sa va conving sa veniti acasa, 100.000 de familii de pensionari si viitori pensionari, in urmatorii 5 ani, salvam Romania si Neamul Romanesc!
Ne luam TARA inapoi singuri, fara sa mai asteptam personaje politice providentiale. In saptaminile care vin voi lucra la “ABECEDARUL REPATRIERII”, un ghid util pentru fiecare roman.

VENITI ACASA OAMENI BUNI !

Va astept sa imi scrieti pe mail
repatriere@nasul.tv

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

P.S.
Am stat DOUA LUNI in REGIUNE si va garantez ca e cea mai buna zona din LUME pentru pensionarii romani de pretutindeni! Deocamdata doar pentru pensionari!
Si ca sa salvam Romania, stiti vreun alt “INVESTITOR” atit de patriot, atit de iubitor de tara si neam, atit de corect fata de pamintul natal?! Decit FMI sau alti “rechini”, prefer sa stau in genunchi in fata romanilor intelepti din toata lumea si sa ii rog sa ne mai salveze inca odata!
Eu pot sa promit ca voi lupta ca Romania sa devina mai mult decit “o tara ca afara”! Si ma veti crede fiindca asta fac de peste 20 de ani! Incerc sa fiu un ziarist onest cu propriul meu neam!

Radu Moraru    3/4/2015


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian