Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Buline de weekend : La Balamuc , birjar !

”Cei trei elevi de la Liceul Teoretic Henri Coandă din Craiova, care s-au filmat în timp ce întretineau relații sexuale în incinta scolii, vor fi mutati disciplinar la alte unităti de învătământ.”
Aud că directorul acelui liceu va propune Ministerului Educatiei să introducă în scoli ore de educatie sexuală, începând cu clasa a VI-a. N-ar fi mai bine ca ministerul însusi să fie Ministerul Educatiei Sexuale ? Astfel, experientele elevilor coroborate cu cea a directorului hipersexuat de la Cluj + a altor profe sexiste, vor fi valorificate multidisciplinar. Noii ucenici depăsindu-si, cu sigurantă, maestrii !

După ce hotii au furat cam tot ce se putea au plecat si gardul Puscăriei Pelendava (!). Da, da, ati citit bine activitătile educative s-au petrecut la puscăria cu rezonanță istorică ! Am mai întâlnit, prin tinerete, Cooperativa Agricolă de Productie Ion Creangă ! Nu mă mai mir de nimic !

- Alo, Deveselu, nu faceti deranj prea mare, că vă lasă manglitorii fără tehnologia bum-bum ! Atentie si Guantamano ! Nu întâmplător interlopii, căutati de FBI, tot prin Craiova, ar fi dus ilegal în Mexic, apoi SUA aproximativ 600 de persoane !

Radu, dezamăgit de "revolutia blegită" a camarazilor Ponta&Antonescu a renuntat la uniforma tip Che Guevara. În schimb, cluburile din Mamaia sunt obligate să aibă, în iminentul sezon estival, care alegorice dotate cu antiaeriene si animatoare vânjoase ! Nu e bine Radu mamii, Radule ! Tocmai acum, după ce ai urmat tratamentul de înfrumusetare folosit la Hollywood si cu Bote dispărut în neant !?!
Cristian, iepuras de casă, altfel cunoscut lider de stânga, lansează Miscarea Populară cu orientare de dreapta(!), înregistrată, prin vară, de fata mare a Demisului !?! Da, ce să ne mai mirăm ? În aceeasi noapte, celebrul procuror, înscăunat în urma NUP-ului la Dosarul Flota, a fost preschimbat în judecător la mult contestata Curte Consitutională, unde No One e un fost consilier juridic de autobază (!). Asta, da, mapă profesională ! Noi cadre de nădejde, tovarăsi !

Secretara inspectorului sef de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Vaslui a intrat în greva foamei, după ce i s-a reprosat că a lipsit de la birou câteva minute. S-au creat, instant, trei noi locuri de muncă pentru asigurarea asistentei la locul de muncă. Să tot fii secretară ! Isterie, te iubesc !

Sanctiuni extrem de dure date de Inspectoratul Scolar Județean Covasna. În cazul elevei cu bentită tricoloră. Diriginta a fost schimbată (!), mustrare scrisă pentru director si adjuncti !?! În ritmul ăsta, pentru un linsaj se va da drasticul avertisment ! Protestez !

Citesc că Berlusconi si-a plătit figuranti. Care să-l susțină la manifestatii. Stiam că plătea gonflabile ! Iată o idee foarte bună pentru Elena Udrea si noua miscare ! Degeaba ai un trecut fabulos, dacă ai un prezent de rahat ! Te îngropi mai adânc, lăudându-te cu ce-ai fost odată !

De-ale stiinței !

„Salata verde din magazine este chiar mai periculoasă decât hamburgerii“, susține cunoscutul bacteriolog britanic, Hugh Pennington, prof. emerit la Universitatea Aberdeen (Scoția). Mai ales, cred, dacă au și ceva carne de cal în compoziție. Nu mult ! Jumi-juma !

„Am descoperit unul din adevărurile fundamentale ale universului", a apreciat George Efstathiou, director al Institutului de Cosmologie Kavli de la Universitatea Cambridge. Universul este mai bătrân cu 80 de milioane de ani decât se credea până acum ! Ne-am scos ! Credea mister Univers că o să-și ascundă vârsta la nesfârșit !?!

S-a dovedit stiințific ! Moartea nu există. Robert Lanza, cercetător la Advaced Cell Technology, a dovedit prin fizica cuantică faptul că moartea nu există. Măi să fie ! Vorba poetului: Există doar o coasă cu cristale zvarowski, ce fâsie la ore neprevăzute ! Din foaia vietii, atâtea file rupte !


Ultima oră !


Victor Ponta – gorjeanul anului !

E oficial. Foarte tare ! Pentru care fapte nu contează ! Poate pentru brainwash !?! O luăm de la capăt ? În curând, prim minier, prim ...

Sincer să fiu, am nevoie doar de un prim ministru. Strong !

Ultima stație


Un politist vede un student adormit, cu Teoria câmpului magnetic pe genunchi.

- Hai, scoală, agronomule, am ajuns !..


Se întâmplă si la noi. Cu sigurantă, o să vă placă:
http://www.youtube.com/watch?v=DWNuyUYB-jA&feature=youtu.be
A sympho venture from Bucharest International Henri CoandaPoate dă Dumnezeu si unificăm sărbătorile Sf. Pasti !
Oare de ce catolicii nu aliniază Sf. Pasști după calculele ortodocsilor ?
Mai ales că lumina-laser vine, la Ierusalim, numai si numai la Pastele ortodox.


Toate bune !

Sergiu Gabureac

VIZITAȚI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,

http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3,


Sergiu Găbureac    3/29/2013


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian