De vorba cu Ovidiu Mircea Pocanschi - inventatorul unguentului POCO
REPORTER: Domnule Ovidiu Mircea Pocanschi, ne puteti spune pe scurt ce este si pentru ce se utilizeaza acest unguent? INVENTATOR: POCO este un medicament homeopat universal, care poate fi utilizat in orice domeniu al medicinii, de la tratamentul unor afectiuni ale pielii si mucoaselor ca de exemplu eczeme, pana la tratamentul unor afectiuni precum nas infundat, polipoza, sinuzita, otita, lipsa mirosului, laringita, faringita, hemoroizi, fisuri anale si multe altele.
REPORTER: Vad ca ati folosit cuvantul “homeopat”. Ne puteti spune ce semnificatie are acesta? INVENTATOR: Acest cuvant arata ca unguentul POCO este o inventie in domeniul terapiilor alternative, intrucat este activ in toate etapele bolii si anume: - Preventiv, previne imbolnavirea si intretine sanatatea; - Trateaza faza acuta, de inceput a bolii; - Trateaza faza cronica, dupa ce boala s-a instalat;
REPORTER: Fata de medicamentele existente in prezent, ce noutate aduce inventia dumneavoastra? INVENTATOR: Unguentul POCO aduce o noutate absoluta in ceea ce priveste tratamentul nasului infundat. Fata de medicamentele utilizate in prezent, acesta poate fi utilizat luni si chiar ani de zile, polipii si sinuzita fiind tratate in 20 de zile. Aplicarea POCO intareste rezistenta mucoasei la infectii si ofera protectie contra agentilor patogeni ca virusi, microbi, substante alergene, oprindu-i in drumul lor spre creier si plamani, acesta fiind activ impotriva lor. In ceea ce priveste otita, adica infectia la ureche si durerea din diferite cauze, dispar in 2-3 zile.
REPORTER: Cum actioneaza POCO? Poate sa patrunda prin piele? INVENTATOR: DA. POCO poate actiona si patrunzand prin piele. Asa pot fi tratate lipomul, nodulii de pe corzile vocale, durerile de rosu in gat localizate in zona amigdalelor.
REPORTER: Cat dureaza un tratament cu unguentul POCO? INVENTATOR: Durata tratamentului depinde de vechimea bolii. Daca unguentul se aplica prompt, in faza de inceput a bolii, vindecarea are loc in 3-4 zile sau chiar a doua zi in cazul unei otite. In general, durata unui tratament este de 20 de zile, indiferent de vechimea bolii.
REPORTER: Care este compozitia unguentului POCO? INVENTATOR: POCO are o formula originala, bazata pe extracte din plante in combinatie cu substante utilizate in cosmetica si microelemente necesare unei bune functionari a pielii si mucoaselor. Ca urmare, POCO poate fi considerat ca fiind “un produs cosmetic care vindeca”, aflandu-se la limita dintre medicina si cosmetica.
REPORTER: Ca urmare a aparitiei unguentului POCO, sunt in pericol medicii chirurgi sau de alte specialitati ca vor ramane fara “obiectul muncii” adica fara operatiile pentru tratarea polipilor, sinuzitei, lipomului, hemoroizilor si altele? INVENTATOR: Nu. In nici un caz locul medicului nu poate fi luat de nici un medicament si nici de altcineva. Sunt unele cazuri ca fracturile, accidentele, loviturile si altele carora numai un medic le poate face fata. POCO poate doar ajuta medicul in multe cazuri, ca de exemplu prin prevenirea infectarii ranilor, accelerarea vindecarii operatiilor si a plagilor taiate si altele.
REPORTER: Dupa aparitia unguentului POCO in farmacii, ce se va intampla cu medicamentele actuale ce trateaza aceleasi afectiuni, ele vor disparea? INVENTATOR: Da. Unele nu vor putea face fata gamei largi de actiune si eficientei sale si vor disparea. Asa este cazul cu actualele sprayuri si picaturi pentru nas si urechi, unguentele si supozitoarele pentru hemoroizi, inclusiv cele luate pe cale orala si multe altele, cum ar fi cele pentru raceala si gripa.
REPORTER: Ce planuri aveti pentru viitor? INVENTATOR: Am in vedere realizarea unei fabrici. In prezent fac o cantitate mica, cam 35 bucati cutii de 20 de grame unguent pe zi. Acum consider ca am trecut de faza de prototip, produsul a devenit tot mai cunoscut iar cererile sunt in continua crestere. La aceasta a contribuit si faptul ca cei care l-au folosit s-au vindecat. Pentru inceput am prevazut realizarea unei fabrici mai mici, pentru care am schitat necesarul de suprafete productiva, auxiliara, de utilaje, materii prime si personal. Sunt in asteptarea unui potential investitor, care sa vina cu fondurile necesare.
REPORTER: Va multumesc si va doresc success. INVENTATOR: Va multumesc si eu.
Pentru relatii suplimentare ; E-mail: poky_ca@yahoo.com
|
Observator 9/14/2015 |
Contact: |
|
|