Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
“Iarna si imobiliarele” in Toronto si imprejurimi

Cu aerul rece și zăpada care acoperă străzile, multă lume consideră că iarna nu este momentul ideal pentru tranzacții imobiliare. În realitate, sezonul rece poate fi un aliat bun atât pentru cumpărători cât și pentru vânzătorii de locuințe.
Pentru cumpărători, iarna oferă câteva avantaje. E adevărat că frigul ne poate îngheța nu numai nasul și mâinile, dar uneori și dorința de schimbare. E un fapt cunoscut că Ianuarie si Februarie in Toronto sunt luni fără prea mult soare și mulți dintre noi am prefera să hibernăm și să așteptăm primăvara. Dar haideți să privim partea plină a paharului înghețat. Mai puțini cumpărători pe piață înseamnă mai puțină competiție, ceea ce se traduce adesea prin prețuri mai bune și negocieri mai avantajoase. Nu vă fie teamă să aruncați o privire pe piață în această perioadă, poate găsiți casa visurilor dumneavoastră la un preț mai rezonabil.

Și pentru a vă asigura că nu cumpărați o casă mai rece decât o discuție despre vremea canadiană, asigurați-vă că aveți dreptul la o inspecție profesională. Vremea rece poate scoate la iveală o izolație neadecvată sau un sistem de încălzire care nu este optimal. Un home inspector cu experiență va putea să vadă nu numai starea actuală a casei (starea acoperișului, a fundației, a sistemelor de apă și cel electric sau condiția aparatelor casnice etc.) dar vă va putea sfătui și in ce privește eventualele reparații. Mai bine zis, puteți afla dacă este ceva necesar de remediat imediat, sau dacă este ceva care poate fi făcut in timp, odata mutați in casa nouă. Apropo, nu uitați să întrebați vânzatorii despre facturile de utilități. Dacă izolația locuinței nu este adecvată, factura de încălzire va fi relevantă.

Dar până la urmă, aceasta este perspectiva cumpărătorilor. Haideți să vedem ce ar putea face vânzătorii în această perioadă în care natura pare să doarmă sub un strat gros de zăpadă.
Dragi vânzători, secretul este să faceți din casa dumneavoastră un adăpost plăcut, cu o ambianță primitoare. O casă primitoare este ca un veșmânt călduros intr-o seară de iarnă. Potențialii cumpărători vor fi imbrațișați de comfortul și frumusetea căminului dumneavoastră și se vor simți invitați să iși imagineze viitorul lor in acest loc. Curățenia exemplară și decorul neutral vor face casa dumneavoastră mai atractivă. Nu uitați să pregătiți drumul de acces și curtea. Nimeni nu vrea să treacă prin zăpadă în timp ce își imaginează cum arată casa pe timp de vară. Faceți-vă curaj și îndepartați zăpada și gheața și nu uitați să optimizați luminile exterioare. Zilele sunt scurte în perioada de iarnă și mulți potențiali cumpărători programează vizitele seara, după serviciu. Prima impresie contează mult, asigurați-vă că este una optimală!

Ah și să nu uităm fotografiile. Un fotograf profesionist este la fel de important ca și agentul imobiliar cu care decideți să lucrați. Vânzarea unei locuințe este un eveniment important și trebuie să îi acordați considerație maximă pentru obținerea unui preț cât mai bun. Când intrați pe market e ca și cum casa dumneavoastră ar participa la un concurs de frumusețe. Cea mai atractivă câstigă!

În concluzie, cumpărătorii pot beneficia de prețuri mai bune și negocieri mai ușoare iarna, în timp ce vânzătorii pot face tranzacții de success când nu au atit de mulți competitori ca in lunile de primăvară. Se spune că iarna e un musafir nepoftit, dar poate fi și un musafir binevenit pentru un client bine informat.

Așa că, dragi cititori, indiferent dacă vă găsiți la fereastra casei dumneavoastră contemplând iarna de afară și o eventuală mutare, sau aveți deja cizmele în zăpadă în căutarea unei noi locuințe, iarna în Toronto poate fi un moment bun pentru tranzacții imobiliare. Aveți grijă să vă încălziți bine sufletul și poate acest sezon vă va aduce casa visurilor dumneavoastră, (desigur, inarmați-vă cu un strop de optimism și un agent imobiliar responsabil, pasionat și cu multă experiență).


Raluca Neagu
Real Estate Broker, RE/MAX Realtron Realty Inc.
Tel: (647)-261-1405
www.HomeToGoTeam.com
Email: info@HomeToGoTeam.com






Raluca Neagu - Real Estate Broker, RE/MAX Realtron Realty Inc.    2/2/2024


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian