Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002
 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Programul "Generating New Clients" lansat de EBW Club pentru a accelera dezvoltarea afacerilor românești

Potrivit unui studiu recent realizat de KeysFin, în anul 2018 activau 1.577.647 de entități în România, dintre care cele mai multe contribuții la realizarea PIB-ului și la exporturi au fost aduse de cele 11.111 societăți pe acțiuni și aproximativ 40.000 de SRL-uri. Studiul anual "Condiţiile de business din România" analizează 673.000 de companii care și-au depus bilanțul pe anul 2018, evidențiind că sectorul comercial este cel mai mare sector economic al României, cu o cifră de afaceri de 564 miliarde de lei (38,9% din total).
Din cele 673.000 de companii analizate, 658 sunt companii mari (cifră de afaceri mai mare de 50 milioane de euro), 8.400 sunt companii medii (cifră de afaceri între 10 milioane și 50 milioane de euro), 44.600 sunt companii mici (cifră de afaceri între 2 milioane și 10 milioane de euro), iar restul de 619,2 mii sunt microîntreprinderi (cifră de afaceri sub 2 milioane de euro).

Crearea unei rețele de investitori privați și VC funds pentru a sprijini dezvoltarea IMM-urilor
Bianca Tudor, fondator EBW Club și Agenția ELITE Consulting & Communication, subliniază potențialul incredibil al companiilor românești de a scala, dacă sunt investite resurse în educație pentru antreprenori și instrumente de dezvoltare de business. Clubul EBW aduce împreună peste 13.000 de companii și lucrează cu sute de afaceri, oferind sesiuni de Mastermind, consultanță 1to1 și creând un ecosistem de dezvoltare de business 360.
“În plină pandemie, Clubul de Afaceri feminin cu prezență internațională, Elite Business Women Club, și-a extins operațiunile în Emiratele Arabe Unite și Franța, creând o rețea de investitori privați și VC funds pentru a ajuta IMM-urile să acceseze finanțare pentru dezvoltare. În 2022, EBW Club a organizat Dubai Investors Round Table și Conferința Women Global Alliance Paris. Pe plan local, EBW Club se concentrează pe organizarea de evenimente de business networking lunare, crearea de campanii de PR pentru femeile antreprenor, consultanță de business și dezvoltarea afacerilor în domenii precum IT & Blockchain, HORECA, Health & Fitness, Beauty & Fashion, Imobiliare & Arhitectură”, declară Bianca Tudor.

Campania "Generating New Clients" pentru creșterea afacerilor românești
Pentru trimestrul 2 din 2023, EBW Club își propune să creeze o campanie unică de creștere a afacerilor românești numită "Generating New Clients", prin intermediul unor instrumente de vânzare și promovare online și offline. Agenția de Consultanță ELITE Consulting & Communication propune și implementează următoarele acțiuni de dezvoltare accelerată în cadrul acestei campanii:
• Redefinirea procesului de vânzare;
• Elaborarea unei strategii de comunicare online și social media;
• Crearea de linii noi de business;
• Stabilirea de parteneriate strategice cu branduri complementare pentru promovarea în cross;
• Acțiuni de activare de brand offline & online;
• Campanii de vânzare adaptate la sezonalitatea în business;
• Campanii de imagine pentru companie sau fondator.
„Deși România este adesea criticată, țara noastră înregistrează a doua cea mai mare creștere economică din Europa, iar în 2021 companiile românești au obținut un total de 160 de milioane de euro finanțare externă. EBW Club dă startul înscrierilor în Programul "Generating New Clients" pentru trimestrul 2 de business. Antreprenorii interesați de Programul "Generating New Clients" pot aplica prin email la adresa contact@ebw.business. Participarea la acest program oferă oportunitatea de a beneficia de expertiza și resursele oferite de EBW Club și Agenția ELITE Consulting & Communication, accelerând astfel dezvoltarea afacerilor și sporind succesul pe piața românească și internațională. Această inițiativă demonstrează angajamentul EBW Club față de dezvoltarea mediului antreprenorial românesc și internațional, punând în valoare potențialul companiilor românești și sprijinind antreprenorii în demersul lor de a-și dezvolta afacerile într-un mod sustenabil și eficient”, conchide Bianca Tudor, fondator EBW Club și Agenția ELITE Consulting & Communication.Website: www.pluscommunication.eu
Facebook: www.facebook.com/pluscommunication.constanta


Tanase Tasente    4/20/2023


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian