Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2023
Articole Arhivă 2022
Articole Arhivă 2021
Articole Arhivă 2020
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002
 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Spectacole excepționale pentru copiii români din diaspora! 18-26 martie

În următoarele două săptămâni, sâmbăta și duminica, copiii români din diaspora sunt invitați să urmărească din confortul propriei locuințe, alături de întreaga familie, producții excepționale de teatru pentru copii jucate de actori români. Calendarul spectacolelor excepționale, care pot fi urmărite ONLINE, pe www.scenatv.ro, în afara abonamentelor, este următorul:
18 martie 2023, ora 11:00 – Povestea lui Pinocchio, teatru de păpuși
19 martie 2023, ora 11:00 – Cei trei purceluși, spectacol cu păpuși
25 martie 2023, ora 11:00 – Erus și Valea Iubirii, din portofoliul Operei Comice pentru Copii
26 martie 2023, ora 11:00 – Povestea lui Pinocchio, teatru de păpuși

Opera Comică pentru Copii este o instituție de stat aflată sub conducerea sopranei Felicia Filip, unică la nivel mondial din perspectiva segmentului de public căruia i se adresează care își trece în cont o listă lungă de premii internaționale.
Biletele se pot achiziționa atât de pe www.scenatv.ro cât și de pe www.teatrulacinema.ro/program. Prețul unui bilet este de 35 de lei sau echivalentul sumei în moneda în care se face achiziția. Plata se va face online, în mod securizat. Înainte de ora programată pentru spectacol, pe adresa de email specificată, spectatorii vor primi link-ul spectacolului pe care îl pot vedea cu un singur click, pe laptop, desktop, telefon mobil sau, în mod inspirat, pe ecranul unui smart TV sau proiectat pe un ecran de proiecție, cu condiția existenței unei conexiuni la internet. Orele de difuzare ale spectacolelor de mai sus sunt fixe și se referă la ora României.
Spectacolele eveniment, așa cum sunt spectacolele anunțate mai sus, se pot vedea la data și la ora la care spectacolele sunt proiectate în cinematografele partenere din România. În cazul achiziției unui abonament la www.scenatv.ro piesele de teatru pentru copii, teatru de păpuși pentru copii, spectacole cu păpuși și povești pentru copii pot fi urmărite oricând, la orice oră. Este o activitate atractivă, în limba română, potrivită pentru cei mici, cu vârste de peste trei ani. Adulții au de asemenea acces la o serie de piese de teatru pentru publicul larg produse de instituții teatrale de prestigiu precum spectacolele de comedie din portofoliul Teatrului Dramaturgilor Români sau Teatrului Evreiesc de Stat, dar și producții teatrale proprii din portofoliul Teatru la Cinema, pe care le pot urmări oricând doresc. Costul unui abonament lunar este de 49 de lei, iar a unuia anual de 490 de lei.
Informații complete despre spectacole se găsesc pe www.teatrulacinema.ro/program, apăsând butonul „Mai multe detalii” de pe afișul piesei dorite sau pe www.scenatv.ro.
Pentru detalii suplimentare sau pentru a răspunde eventualelor dumneavoastră întrebări vă stăm cu plăcere la dispoziție. Persoană de contact: Nicoleta Puiu, telefon: 0766 917 688, email: nicoleta@bestcommunities.ro.

Mulțumim partenerilor media a Teatru la Cinema pentru sprijinul acordat în diseminarea informațiilor către publicul căruia i se adresează și pentru disponibilitatea de a se ralia unui program cultural care propune în exclusivitate producții teatrale românești, publicului de pretutindeni!


Nicoleta Puiu    3/18/2023


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian