Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2022
Articole Arhivă 2021
Articole Arhivă 2020
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002
 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Cea de-a 5-a ediție a Bucharest Fashion Film Festival

Între 23- 26 septembrie, cea de-a 5-a ediție a Bucharest Fashion Film Festival aduce împreună filme-cult, documentare, discuții și o expoziție colaborativă
de Jovi Ene23 septembrie 2021

Cea de-a 5-a ediție a Bucharest Fashion Film Festival, primul eveniment din România aflat la intersecția dintre film, advertising și modă, va avea loc între 23- 26 septembrie în București, la Muzeul Național de Artă Contemporană, Cinema Elvire Popescu și Mindspace Victoriei.

Evenimentele din cadrul BFFF se adresează atât amatorilor de cinema, cât și profesioniștilor din industria modei și a advertisingului, căutând să ofere un spațiu de comunicare și de explorare, atât prin selecția de filme de anul acesta, cât și prin expoziția Based on a True Story: a Collaborative Investigation, care incită la o discuție deschisă despre autenticitate în modă și în relația haină-om și completează tema celei de-a 5-a ediții: transparența.

Există modă fără spectacol? E expunerea intimității un show sau o dovadă de asumare a vulnerabilității? Ce rol are un văl: de a ascunde sau de a revela? E autenticitatea posibilă într-o lume obsedată de imagine, trenduri și filtre? Acestea sunt câteva dintre problemele pe care le ridică tema Transparenței, propunând chestionarea onestității și a granițelor morale dintre artă și advertising.

Expoziția Based on a True Story deschide ediția de anul acesta a BFFF pe 23 septembrie, la ora 19.30, la Muzeul Național de Artă Contemporană și rămâne deschisă publicului până pe 14 noiembrie. Șapte artiști și designeri aduc în atenție subiecte precum supra-mediatizarea celebrităților și utilizarea unor formatelor cu capacitate de viralizare, supra-utilizarea limbajului în universul imaginat, și adesea promis de industriile de modă și beauty, influența modului în care sunt reprezentate femeile în media asupra psihicului colectiv sau stereotipii ale masculinității.
Sabin Popescu    9/24/2021


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian