Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Unde scalare Utilizări positive si negative, Piramida Bosniacă

Undele scalare sunt un fenomen bine cunoscut descris în astrofizică, geologie și hidrodinamică. Ele apar în natură (de exemplu, gânduri, ADN, hrană) dar pot fi si produse artificial și sunt unde neliniare, non-hertziene, care au capacitatea de a transporta informații. Călătoresc mai repede decât viteza luminii și nu se descompun în timp.
Cum se produce o undă scalară?
Energia scalară este generată atunci când două unde electromagnetice cu faze opuse converg. Când acești vectori de energie se întâlnesc, frecvențele egale se anulează reciproc, lăsând o formă statică sau staționară de energie și frecvență zero.
Ce este energia scalară?
Energia scalară constă din cercuri de energie care radiază spre exterior într-o rețea echilibrată. Creează un câmp de sisteme energetice. Nikola Tesla plănuise să utilizeze energia scalară ca purtător de unde pentru telecomunicații, de exemplu, radioul.
Istorie
Descoperirea originală a energiei scalare datează din secolul al XIX-lea, cind geniul matematic James Clark Maxwell a dezvoltat fizica cuantică. Albert Einstein a continuat această lucrare și a descoperit „Teoria relativității”. La mulți ani după aceea, Nikola Tesla a demonstrat de fapt existența acestei energii. El a lucrat pentru a valorifica această energie wireless. Datorită acestor descoperiri, Tesla este considerat în general ca Tatăl electromagneticii, cunoscut și sub denumirea de Energie Scalară sau conform Tesla, Energia Radiantă. Tesla credea că atunci când această energie este valorificată corect, ea avea posibilități infinite.
Ca orice cunoștință și tehnologie, undele scalare pot fi folosite pentru beneficiul omenirii sau pentru distrugere si razboi.
Beneficiile undelor scalare
Laserele cu unde scalare sunt o tehnologie puternică care șterge memoria celulara deteriorata și revoluționează modul în care corpul uman se vindecă. Crește nivelul de energie al fiecărei celule din corp la gama ideală de 70-90 milivolți. Îmbunătățește funcția imună cu până la 149%, după cum sa dovedit în studiile de laborator.
Undele scalare și împământarea

Aceste unde de frecvențe de la 7,83Hz la 33,8Hz și au numeroase beneficii pentru sănătate. În special, rezonanțele Schumann echilibrează potențialul electric al corpului, menținând celulele funcționând așa cum ar trebui și corpul uman e capabil să se vindece.
Există multe pretinse beneficii ale energiei scalare
• Legăturile de hidrogen ale ADN-ului sunt întărite prin creșterea energiei care le menține, ceea ce previne deteriorarea
• Funcționarea sistemului imunitar poate fi îmbunătățită
• Energia radiantă are un efect pozitiv asupra creierului pe măsură ce cele două jumătăți devin echilibrate. Acest lucru îmbunătățește concentrarea mentală și afectează direct neurotransmițătorii, acționând ca un antidepresiv natural pentru creier.
• Membranele celulare vibrează o încărcare electrică care permite nutrienților să se deplaseze și toxinele și deșeurile să se deplaseze la niveluri optime de eficiență.
• Celulele corpului sunt energizate și, în general, corpul este încurajat să funcționeze la niveluri din ce în ce mai ridicate.
• Inflamarea în organism este redusă.
• Profilul sanguin este întinerit și fluxul sanguin este promovat cu oxigenul crescut circulat. Tensiunea arterială este, de asemenea, reglată.
Deoarece poate fi transferată în produse sau articole, energia poate fi stocată în obiecte precum discurile holografice. Prin valorificarea frecvențelor energiei scalare, domeniul medical a cunoscut efecte pozitive pentru afecțiuni precum artrita, depresia, durerile musculare și articulare și disfuncțiile generale ale corpului.
Rein (1998) a rezumat lucrări mai recente privind efectele biologice ale undelor scalare. ... Dispozitivele emit unde scalare la frecvența medie Schumann, 7,83 Hz. Testele preliminare indică faptul că undele scalare la această frecvență sunt sigure și protejează pe cei care suferă de sensibilitatea câmpului electromagnetic.
Aceiasi tehnologie poate si a fost folosita in mod negativ.
Undele scalare au fost folosite și pentru controlul minții
Se propagă longitudinal, astfel putând ajunge la sistemul neurologic al unei ținte, de la un satelit (printr-un super computer).
-Activarea sistemului neurologic al unui organism, necesită transmiterea atât a datelor, cât și a energiei.
-Jose Delgado a experimentat și a schimbat comportamentul unui taur cu impulsuri electrice. Studii suplimentare au intrat în domeniul ascuns publicului larg .

-Câmpurile electrice creează stimularea neuromusculară, transmiterea sinaptică și excitabilitatea neuronilor (National Research Council, 1993).
Arme scalare
Se pare că undele scalare au fost studiate de armata și au fost folosite pentru a produce arme scalare.
Complexul Piramidal din Bosnia
Undele scalare au fost detectate deasupra piramidei bosniace a Soarelui unde au fost efectuate experimente și teste în 2016 Puteți găsi pe internet articolul sub titlul „Cercetări magnetotelurice și electrodinamice, misiunea din septembrie 2016:„ Parcul arheologic: piramida bosniacă a soarelui ”, Visoko , Bosnia-Herțegovina ” Aceste unde scalare detectate de certetatori au efecte pozitive asupra sănătății umane.



Liliana Usvat
www.mathematicsmagazine.com
lilianausvat@Yahoo.com
416-708-7454






Liliana Usvat / Toronto    9/7/2021


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian