Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2022
Articole Arhivă 2021
Articole Arhivă 2020
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002
 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Piata Imobiliara Mai 2021 - Toronto si imprejurimi

Citate

„A fi proprietarul unei case este o cheie a bogăției - atât bogăția financiară, cât și securitatea emoțională.” - Suze Orman

„Proprietarii de locuite se îmbogățesc în somn.” - John Stuart Mill

„Cumpărarea de bunuri imobiliare nu este doar cea mai bună cale, cea mai rapidă, cea mai sigură cale, ci singura modalitate de a deveni bogat.” - Câmpul Marshall

„Proprietatea imobiliară este un activ nepieritor, în continuă creștere a valorii, este cea mai solidă siguranță pe care a conceput-o ingeniozitatea umană. Este baza oricărei securități și singura securitate indestructibilă. ” -Russell Sage

„Cumpără pe „margine” și așteaptă. Cumpărați terenuri lângă un oraș în creștere! Cumpărați bunuri imobiliare atunci când alte persoane vor să vândă. Țineți ceea ce cumpărați! ” - John Jacob Astor


Situatia Imobiliara in Toronto si GTA

STATSTORONTO, ONTARIO, 5 mai 2021 - Vânzările de locuințe din zona Greater Toronto (GTA) au stabilit un nou record pentru luna aprilie și s-au ridicat la mai mult de patru ori mai mult decât din aprilie 2020 - prima lună completă a pandemiei. In concordanta cu tendinței sezoniere obișnuite, vânzările din aprilie 2021 au scăzut de fapt de la o lună la alta. O tendință similară a fost observată pentru numărul de case noi puse pe piata.

GTA REALTORS® a raportat 13.663 de vânzări prin intermediul sistemului MLS® al TRREB în aprilie 2021 - o scădere de 12,7% față de martie 2021, dar mai mult decât de patru ori numărul vânzărilor raportate în aprilie 2020 , când impactul economic al COVID-19 a fost, fără îndoială, cel mai grav.

Comparativ cu media de zece ani a vânzărilor de 10.000 pentru perioada aprilie 2010 - aprilie 2019, rezultatul vânzărilor din aprilie 2021 a crescut cu 36,6%.

Noile înregistrări de case puse pe piata au urmat o urmărire similară - cu 8,4% comparativ cu martie 2021, dar mai mult decât triplează numărul de noi înregistrări raportate în aprilie 2020. Comparativ cu media de zece ani a noilor listări pentru perioada aprilie 2010 - aprilie 2019, numărul de noi listări din aprilie 2021 a crescut cu 18,3%.

„În timp ce vânzările au rămas foarte puternice luna trecută, mulți REALTORS® au observat o încetinire marcată atât a numărului de tranzacții, cât și a numărului de noi listări. Este logic că am avut o retragere a activității pieței comparativ cu luna martie.


Este posibil să începem să epuizăm grupul de potențiali cumpărători din populația GTA existentă.

Pe termen lung, creșterea susținută a vânzărilor necesită o creștere susținută a populației ”, a declarat președintele TRREB, Lisa Patel.

De asemenea, etalonul compozit a crescut lunar, dar ritmul de creștere lunară a scăzut.

Prețul mediu de vânzare de 1.090.992 USD a crescut cu 33% comparativ cu aprilie 2020, dar a fost practic plat față de martie 2021. Acest lucru a fost în contrast cu majoritatea anilor din trecut, când prețul mediu de vânzare a crescut între martie și aprilie. "

În ciuda unei încetiniri modeste a activității pieței în aprilie comparativ cu luna martie, prețurile de vânzare pentru toate tipurile principale de locuințe au rămas foarte ridicate.

Costurile reduse ale împrumuturilor în timpul COVID-19 au avut în mod clar un impact asupra cererii și prețului locuințelor de proprietate. Deși ritmul de creștere a prețurilor s-ar putea modera în următoarele luni, prețurile locuințelor vor continua probabil pe tendința ascendentă.

Creșterea populației reînnoită în anul următor, coroborată cu lipsa persistentă de inventar nou, va sta la baza aprecierii prețului locuințelor ”, a declarat Jason Mercer, analistul de piață al TRREB.

Indicatori Economici

Creșterea PIB (Produsul Intern Brut )-ului real - 9,5% (A scazut)
Somaj pe luna martie 10.3%
Inflatia 2.2%

Liliana Usvat - Agent Imobiliar
Homelife Eagle Realty Inc Brokerage. | www.lilianausvat.com | lilianausvat@yahoo.com |Tel: 416-708-7454

Liliana Usvat - Agent Imobiliar    5/12/2021


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian