Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Simona Halep: “O sportivă micută, cu o inima imensă, de care România poate fi mândrâ”

O iubesc enorm pe Simona Halep și mă bucur mereu să o văd pe teren. Este model de tenacitate în tenis, de efort consistent și sportivitate, cu 24 de titluri WTA meritorii, din care 2 grand slamuri - sigur, lista poate continua.
Meritele ei atletice sunt uriașe dar ceea ce o face însă pe Simona cu totul specială în galeria sportivilor la nivel mondial este caracterul ei.
Nu intâmplător, ea a primit premiul presei sportive de-a lungul timpului și este considerată de o deosebită elegantă în mediile de informare. Simona este generoasă cu cei din jur și oferă mereu o rază de lumină și optimism.
Emană bunătate și gratitudine, oferă ajutor altor sportivi mai tineri, mai ales, navighează apele tulburi ale mediilor sociale cu eleganță, fără angajament în dispute futile. Este cu adevărat o “prințesă a tenisului”, cum a numit-o presa românească după câștigarea trofeului Roland Garros, în 2018.
Un caracter ales și în egală măsură puternic, Simona a degajat mereu in fata vocilor negative, a cuvintelor murdare. Acesta este un lucru extraordinar pentru ca vocile globale ale sportului au un rol formativ în media.
Simona este un avocat al bunei cuviinte pe care rar îl vedem în mediile publice la acest nivel. Sportivitatea de care da dovada pe teren, și în afara lui, este un merit excepțional.
Generozitatea ei îmbracă forme ample, de la relația cu suporterii pana la atitudinea fata de cei pe care îi poate ajuta în sport. Fostul antrenor al Simonei, Darren Cahill - cel care i-a fost alături de ea în câștigarea primului slam - a spus într-un interviu că rar a văzut sportiv mai generos și mai modest: “Simona e discreta si nu vorbeste despre meritele ei.”
Despre talentul ei în tenis, Cahill a adăugat “Simona este o jucătoare inteligenta care a dovedit capacitatea de găsi soluții pe teren în cele mai grele momente print tenacitate și credința. O sportivă micuță cu o inima imensa de care Romania
poate fi mandra”.
Generozitatea imensa a Simonei s-a remarcat de foarte multe ori. Mulți își pot aminti discursul ei după Roland Garros. Sărbătorită de publicul român pe stadionul național din București, Simona a spus în 2018 “dedic aceasta victorie tuturor celor care cred în sport și în puterea acestuia de a aduce speranta”.
România are mare nevoie de acest suflu de sperantă, în special sportul românesc mai ales.

Turneului #NBO (Rogers) din Canada ne-a adus-o pe Simona din nou aproape.
Sportiva a castigat trei titluri Rogers iar suporterii români din Montreal și Toronto au avut privilegiul sa fie prezenți în număr mare și cu mult sonor. După victoria din 14 august a Simonei, Patrick Mouratoglou, noul antrenor, a trimis un mesaj lumii spunand “nu am văzut niciodată un public mai entuziast care sa fie alături de sportivul iubit peste tot în lume”.
Simona si-a facut timp sa se intalneasca din nou cu fanii români după un turneu istovitor și să aducă acea binecuvantata lumina optimistă la fileu.
Dragostea pe care Simona o primește de la suporteri este inspirată de bunătatea și de frumusețea ei.
Una dintre cele scunde jucătoare din tur este în același timp socotită cea mai buna atacantă în apărare și are o longevitate pe teren demnă de un foarte mare campion. În ultimii 20 de ani multe sportive s-au remarcat în tenis dar au ieșit din lumina reflectoarelor la fel de rapid cum au intrat.
Care este secretul Simonei? Talentul, munca, disciplina? Desigur.
Insă ingredientul unic este cu siguranța caracterul ei ales care strălucește și atrage lumina.

Mulțumim Simona!

Luiza Mureseanu
Toronto




Luiza Mureseanu    8/15/2022


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian