Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Romïżœnii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivïżœ 2024
Articole Arhivïżœ 2023
Articole Arhivïżœ 2022
Articole Arhivïżœ 2021
Articole Arhivïżœ 2020
Articole Arhivïżœ 2019
Articole Arhivïżœ 2018
Articole Arhivïżœ 2017
Articole Arhivïżœ 2016
Articole Arhivïżœ 2015
Articole Arhivïżœ 2014
Articole Arhivïżœ 2013
Articole Arhivïżœ 2012
Articole Arhivïżœ 2011
Articole Arhivïżœ 2010
Articole Arhivïżœ 2009
Articole Arhivïżœ 2008
Articole Arhivïżœ 2007
Articole Arhivïżœ 2006
Articole Arhivïżœ 2005
Articole Arhivïżœ 2004
Articole Arhivïżœ 2003
Articole Arhivïżœ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Salonul Internațional de Carte Bookfest

alonul Internațional de Carte Bookfest, cel mai important târg de carte din România, cu o dimensiune internațională marcantă, revine în peisajul evenimentelor culturale din Capitală, după trei ani de absență, în perioada 1-5 iunie, în Pavilionul B2 al Complexului Expozițional Romexpo.

"Peste 400 de evenimente, de la lansări de carte și dezbateri până la proiecții cinematografice și evenimente interactive pentru copii, îi așteaptă pe cititorii dornici să participe la un Salon de Carte lipsit de restricțiile din ultimii doi ani. Evenimentele pentru copii vor fi vedetele primei zile a Bookfest, 1 iunie, printr-o fericită coincidență atunci serbându-se și Ziua Copilului", anunță Asociația Editorilor din România (AER), instituția care organizează evenimentul.

Zeci de mii de titluri cu reduceri spectaculoase față de prețul de copertă, lansări de carte în prezența autorilor, evenimente pentru copii, dezbateri și mese rotunde dedicate problemelor actuale ale breslei, proiecții cinematografice și evenimente interactive - acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care iubitorii de carte sunt așteptați la Bookfest 2022.


Invitați speciali vor fi scriitori japonezi și autori de cărți despre Japonia, care îi vor ghida pe cititori prin lumea creațiilor lor. La standul Japoniei îi așteaptă, de asemenea, și o gamă variată de evenimente legate de diferite aspecte ale culturii japoneze: de la manga, care are o tradiție îndelungată în Japonia, fiind la fel de populară ca literatura, până la istorie și artă.

La fel ca la toate evenimentele Bookfest, intrarea publicului va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele și proiectele interactive programate pe durata acestuia. Programul de vizitare va fi: 10,00 - 20,00 pentru zilele de miercuri, joi și duminică (1, 2 și 5 iunie), respectiv 10,00 - 21,00, pentru zilele de vineri și sâmbătă (3 și 4 iunie).


Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociația Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și al Ambasadei Japoniei din București. Bookfest are ediții locale în Timișoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Brașov și o altă ediție internațională la Chișinău




Dana Popa    6/2/2022


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian