Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Gânduri la sfârsit de an a unor români - canadieni

- O vreme de tras concluzii si de analizat pentru a ne folosi de ceea ce ne-a străbătut de-alungul unui întreg an.
Anul care va trece curând a fost ca o scenă de teatru : am râs si am plâns deopotrivă ! Momentele de tristete au fost înlocuite de momentele de bucurie.
Apoi roata s-a întors. A fost anul în care am reusit să înteleg prea putin. Am crezut că stiu, dar realitatea mi-a dovedit contrariul. Va dura mult, însă, până voi reusi să si sustin acest răspuns cu actiuni concrete si finalizări palpabile !
An cu întâmplări contradictorii care nu a făcut decât să-mi confirme că fac parte din lumea reală.
Unele dintre povestile auzite până mai odinioară, la unul si la altul, povesti ce credeam că nu-mi apartin, m-au inclus în ele ca si personaj principal.
Au trecut, eu încerc să mă integrez în continuare si de aceea sper ca la anul să fiu sănătos ca să mai pot primi , citi si bucura de Observatorul, cea mai dragă nouă revistă !
La multi si buni ani vă doresc !
Rares Măntăilă

- Se apropie sfârsitul de an, moment în care ne facem bilantul fiecare, să vedem cât de bun ne-a fost anul. Anul meu a fost presărat cu de toate, am pierdut pe cineva drag, s-au născut niste îngerasi, căci asa e viata, unii vin, altii pleacă.
In plan literar a fost un an bogat cu multe premii si aparitii editoriale, în reviste, antologii si cărti de autor. Cea mai recentă aparitie este volumul ,,Gânduri în labirint", care a venit acum, în luna cadourilor.
Împărtăsesc cu Observatorul această bucurie, vreau să vă fac părtasi la evolutia mea, dumneavoastră fiind cei care mi-ati deschis acest drum.
Vă doresc din suflet multă sănătate, realizări in tot ce faceti si multe bucurii sufletesti.
Vă multumesc pentru că sunteti un far pentru românii de pretutindeni si că-i faceti să se simtă acasă cu minunata revistă.
Doamne ajută tuturor românilor!
Respect, stimă si pretuire.
Luci Truscă.

- Felicitări pentru tenacitatea cu care ati tinut românii în jurul grupului si ziarului.
Meritati recunoastere chiar dacă pe unii i-o fi supărataceasta, frumos că ati tinut sus drapelul si ati mers mereu numai înainte.
Dumnezeu cu voi si cu noi toti!
Mihaela Coteanu

- Felicitări!
Grupul de la OBSERVATORUL, oamenii adunati în jurul acestui jurnal, cu dorinta tuturor de a participa la edificarea unui teritoriu de cultură românească, merită să fie bine cunoscut, ca una dintre cele mai statornice si bogate institutii de sprijinire a spiritualitătii românesti, dincolo de fruntarele României.
Cu prietenie si sinceră admiratie,
Sergiu Cioiu

- Multumesc mult si pentru blajine si întelepte vorbe, si pentru atentia pe care o acordati lucrurilor firii care ne esentializează existenta.
Trimit, atât cât trimit pe site-ul „Observatorului", de parcă as trimite familiei mele ceva mai special, mai deosebit. De multe ori m-ati primit mai bine decât de cei de la mine, de acasă.
Am găsit la Dvs. parcă un loc de refugiu pentru a mă încărca cu liniste si pace.
Vă pretuiesc!!!
Vasilica T.

- Vă felicit din toată inima pentru dăruirea si pasiunea cu care ati construit si ati coordonat această minunată organizatie numită "Observatorul".
Este cea mai însemnată realizare de promovare si stimulare a culturii noastre în Canada.
Si zău că avem nevoie de recunoastere!
Mă bucur că activitatea d-voastră a fost recunoscută, apreciată si premiată de către oficialitătile canadiene.
Vă felicit din toată inima si mă bucur alături de d-voastră!
Sorin Teodorescu

- Felicitări din tot sufletul pentru pentru tot ce faceti pentru spiritualitatea Românească.
Nu pot să nu mă gândesc la ce va urma după ce generatia noastră nu va mai fi.
Lăsativ ă urmasi demni de această cauză.
Cu drag,
Andrei Tudose

- Felicitări din toată inima pentru această realizare.
Nu este usor de a mentine echilibrul între identitatea rădăcinilor vechi cu a noilor lăstare.
Un arbore cultural, care si-ar pierde frumusetea frunzelor dacă i s-ar strangula coloritul multicultural de care beneficiază.
Fie să va bucurati si în viitor de succesul perpetuă rii valorilor născute din izvorul tolerantei si frumosului!
Tot respectul pentru "Observatorul" si pentru cei care îl slujesc prin munca lor asiduă! Succes în activitatea dumneavoastră spre folosul românilor... canadieni si nu numai!
Adina Niculaie

- Un suflet călător cu aripi lungi bate la usa redactiei voastre să vă aducă un buchet de gânduri de recuno-stintă pentru tot ceea ce faceti voi, pentru cultură, pentru profesionalism, pentru omenie, pentru traditie, pentru dragostea de tară, pentru credinta fată de Dumnezeu.
Prin ceea ce faceti voi ridicati moralul, ridicati optimismul si încrederea noastră, a românilor “rătăciti” prin lume, pe care reusiti să-i încurajati să viseze într-un viitor mai bun, că în viitor vom fi si noi cetăteni respectati si demni de laudă.
De aceea, eu as spune că revista Observatorul este una din putinele publicatii care are echilibru si bun simt, promovând si arătând că, în România, se mai întâmplă si lucuri bune si de calitate, că avem o traditie, cu oamnei valorosi, nu doar bârfe, scandaluri, crime si violuri.
Permiteti-mi ca pe această cale, si cu această ocazie, să va urez ca Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze cu cele mai frumoase haruri si daruri, iar realizările si reusitele voastre să fie pe măsura planurilor pe care le-ati făcut si să ne bucurăm împreună de triumful vointei si al muncii voastre.
La multi ani !
Dorina Manea

- Mă numesc Radu Delavrancea si mă prezint din capul locului, pentru a nu vă duce [n eroare : nu am nici o legătură de rudenie cu familia clasicului scriitor si dramaturg !
Citesc cu regularitate revista "Observatorul", pentrucă este foarte diversă si găsesc multe scrieri care mă interesează si pe mine !
Nu mă pricep a face critică literară sau ziaristică, dacă zic bine, dar in fiecare număr găsesc multe, multe lucruri, pe care abia astept să le aflu si să le stiu.
Revista dumneavoastră, mai mult decât de "oameni cumsecade", este scrisă de oameni destepti, culti, priceputi, cărora nu le tremură tocul in mână, care spun lucrurilor pe nume, nu bat apa in piuă.
In incheiere, urez revistei "Observatorul" viată lungă, iar dvs., domnule editor, redactorilor si colaboratorilor dvs. - sincere felicitări pentru treaba ce o faceti cu pasiune si la mare meserie !
Un cordial LA MUL|I ANI, cu sănătate si bucurii, dumneavoastră si familiilor dumneavoastră !
Radu Delavrancea





Observator    12/21/2021


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian