Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Piata Imobiliara in Toronto si imprejurimi . Decembreie 2021

GTA REALTORS® a dat statostica vinzarilor de proprietati pe luna noiembrie 2021.
Vânzările de case au atins un nou record pentru luna noiembrie, iar prețul mediu de vânzare a atins, de asemenea, un nou maxim istoric. Noile listări au scăzut substanțial în comparație cu anul trecut pentru toate segmentele de piață – evidențiind și mai mult problema inerentă a aprovizionării pentru toate tipurile de case din zona Greater Toronto (GTA).
GTA REALTORS® a raportat 9.017 vânzări de case prin sistemul MLS® al TRREB în noiembrie 2021 – cu 3,3% peste rezultatul din noiembrie 2020, stabilind un nou record. În schimb, noile înregistrări au scăzut cu 13,2% de la an la an, cu scăderi de două cifre pentru tipurile de case mici și apartamentele în condominiu.

„Guvernele de la toate nivelurile trebuie să ia măsuri coordonate pentru a crește oferta în termen imediat, pentru a începe să lucreze pentru satisfacerea cererii de case care va fi în creștere în viitor. GTA rămâne destinația principală pentru noii imigranți și constatam ca de prea mult timp guvernele s-au concentrat asupra politicilor de bandă pe termen scurt pentru a suprima artificial cererea. Activitatea actuală de pe piață evidențiază în mod decisiv că aceste politici nu funcționează și, dacă guvernele nu lucrează împreună pentru a reduce birocrația, si a eficientizarii proceselor de aprobare, și stimularea constructiei de locuințele cu densitate medie, accesibilitatea cumpararii locuințelor va scadea. In aceasta privinta orașul Toronto a continuat cu inițiative pentru a facilita crearii mai multor tipuri de case cu densitate medie, inclusiv initiativele actuale cu privire la opțiunile de a încuraja construirea de mai multe multiplexuri repartizate pe intreaga suprafata a orașului”, a declarat președintele TRREB Kevin Crigger.
Indicatorul de referință compus MLS® Home Price Index a crescut cu 28,3% de la an la an în noiembrie 2021. Prețul mediu de vânzare pentru toate tipurile de case combinate a fost de 1.163.323 USD – în creștere cu 21,7% față de noiembrie 2020.

„O diferență esențială în acest an față de ultimul este modul în care segmentul de condominii continuă să se îngusteze și să experimenteze o accelerare a creșterii prețurilor, în special în zonele suburbane. Aceasta vorbește despre extinderea redresării economice, cumpărătorii de prima casa in Canada revenind pe piață într-un numar mare în acest an. Segmentele de condominii și case, cu prețuri mai mici în medie, vor rămâne populare pe măsură ce creșterea populației va crește în următorii doi ani", a declarat analistul șef de piață TRREB Jason Mercer.

Fotografii ale Proprietatilor Imobiliare puse la vinzare

Cât de importante sunt fotografiile bune atunci cind listati o casa spre vinzare?
Două tendințe afectează fotografia imobiliară despre care ar trebui să știți dacă vă gândiți să vindeți anul acesta.
Azi mai mult decât oricând, cumpărătorii se bazează pe imagini pentru a decide dacă programează sau nu sa vada o casa sau apartament. Ei se așteaptă să poată intra online și să vada casa prin fotografii. Dacă nu își fac o impresie bună despre casa din imagini, ei pot pierde rapid interesul pentru a vedea in persoana proprietatea.
Fotografiile din listarea pentru vinzare a proprietatii dumneavoastra trebuie să prezinte clar proprietatea pentru a obține cea mai bună impresie. Iată câțiva factori importanți care se prezinta atunci când se prezinta casa pentru vinzare:
Oferiți cumpărătorilor informațiile de care au nevoie: dimensiunile camerei, aspectul, vederile, detaliile proprietății etc.
Prezentați cele mai multe caracteristici ale factorului estetic spectaculos ale casei dumneavoastra.
Comunicați funcționalitatea, spațiul și stilul fiecărei camere pentru o mai bună vizualizare
Oferiti o idee despre cum va fi să locuiești acolo, astfel încât cumpărătorii să se poată imagina acasă!
Pe scurt, fotografiile listate trebuie să vă ajute să vă vindeți proprietatea. Atunci când considerați că aceste imagini sunt adesea prima impresie pe care cumpărătorii le obțin despre casa dvs., puteți aprecia cât de importante sunt.
Așadar, nu lăsa fotografiile de listare a proprietatii la voia întâmplării. Există o artă și o știință pentru a le lua.


Liliana Usvat Agent Imobiliar.
Homelife Eagle Realty Inc.
www.lilianausvat.com
Tel 416-708-7454





Liliana Usvat Agent Imobiliar.    12/8/2021


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian