Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Atacul demonic

Ideologia sinistră care bântuie lumea,ideologia “relativității absolute",ideologia sistemului globalist-anglo-saxon-sionist-sodomit,în vremea din urmă,s-a înverșunat asupra “educației” și mai exact către condiționarea copiilor.Este manifestarea limpede a esenței demonice,care a fost și a rămas,distrugerea “inocentilor”.
Civilizația apuseană a ajuns inevitabil într-o prăpastie a răului ,pentru că se întemeiază pe o teologie falsă. Cu cât romano-catolicismul și apoi protestantismul s-au îndepărtat de adevăr, de Hristos, de teologia ortodoxă, cu atât a devenit mai ușor pentru demoni și pentru imaginația coruptă a omului să creeze o cultură care este vădit malefică. Din secolul al IX-lea, adoptarea occidentală a adausului eretic “filioque”(purcederea Duhului Sfânt și de la Fiul) a permis o înțelegere falsă a lui Dumnezeu, ceea ce a condus inevitabil la o înțelegere falsă a omului și a felului de relații pe care ar trebui să le aibă atât cu sine, cât și cu Dumnezeu. Așadar, “inimii”,esenței celei mai intime,a acelui om decăzut, atât de plină de corupție, i se oferă “libertatea” de a face tot ceea ce consideră că este corect și ,mai exact,tot ce i-ar face “plăcere”.
Având încredere în propria sa judecată, omul va face ce vrea și va îmbrățișa înseși temeliile răului. Vedem omul devenind indiferent față de Dumnezeu și față de propria sa condiție eternă, în proporție directă cu preocuparea pentru lucrurile acestei lumi.
Materialismul, în toate formele sale, fie că este comunism sau neo-liberalism și capitalism, îl convinge pe om să devină exclusiv preocupat de bogăție, posesiuni, ordinea societății, sănătatea sa fizică și, desigur, astăzi,de problema mediului. Pe măsură ce devenim absorbiți de astfel de lucruri temporale, pierdem din vedere vesnicia.Când încetăm de a mai pune viața veșnică ca preocupare principală, devenim deschiși păcătului, plăcererilor, propriilor dorințe și ambiții personale.
Și toate acestea sunt o amăgire demonică, încercata și verificată de-a lungul multor secole. Chiar dacă noi ne îndepărtăm de Dumnezeu, căci Dumnezeu ne permite libera voie să-L alegem sau să-L respingem, în tot acest timp El ni se oferă pe Sine Însuși. El își revarsă mila și iubirea Sa în viețile noastre, amintindu-ne cu blândețe de rostul nostru vesnic.In toti si fiecare dintre noi inca exista vocea conștiinței care cheamă înapoi pe "fiul risipitor". Există o condiție a sufletului în care mulți cad, în care ego-ul și-a asumat un astfel de nivel de control încât îi refuză sufletului orice acceptare a chemării lui Dumnezeu. Și astfel sufletul intră într-o stare de suferință, o durere intensă care face din acea persoană o victimă a batjocurii demonice.
Lumea din jurul nostru astăzi, în special în Apus, urmărește să pângărească și să corupă atât de mult sufletul uman, încât acesta devine paralizat spiritual, chiar și înfățișarea exterioară este transformată. Zâmbetul blând al smereniei este înlocuit cu aroganță și râs. Nobilitatea umanității este coruptă, astfel încât simțul decenței și onoarei este înlocuit cu înșelăciune și poftă josnică.Dragostea dintre bărbat și femeie este înlocuită cu sodomia. Iar absența lui Dumnezeu se vede în comportamentul obscen și chiar în vestimentație. Să nu judecăm aceste suflete, pentru că ele sunt cu adevărat victimele lucrării demonice. Cultura "globalista" a construit ziduri înalte între oameni și tradițiile din trecut. Vechile moduri ale demnității și smereniei au fost înlocuite cu iluzia vanității și a distracției. Dragostea de Neam,Loc,Tradiție,a fost înlocuită cu un soi de penibil “universalism”.Relativismul absolut a dezbrăcat școlile noastre și alte instituții de orice certitudine a adevărului, cu excepția, desigur, a legilor ateismului și pluralismului. Și atât de mulți sunt incapabili să găsească sens în viața lor dincolo de hedonism și senzualitate.
În acest scop, omului i se spune că toate lucrurile pot fi folosite pentru propria lui plăcere. Nicio patimă nu trebuie refuzată și regulile bunului simt, restricțiile și valorile tradiționale sunt prezentate ca rău și lipsă de libertate. Chiar în acest moment, miliarde de dolari sunt cheltuiți pentru a crea distracții și amăgiri pierzătoare de suflet. Și toate acestea conțin învățături subtile despre bine și rău, care creează idei false despre ceea ce este eroic și puternic, care au dezbrăcat lumea de înțeles,care elimină diferența dintre bine și rău. Așadar, oricine este liber să se numească orice vrea,chiar bărbat dacă este femeie sau femeie dacă este bărbat, indiferent de biologie sau adevăr. Intrucât acest demonism caută să elimine criteriile care definesc pe om, criteriile dupa care omul este creat. Se propovăduiește un nihilism în care fiecare se identifică după bunul plac. Astăzi adevărata țintă sunt copiii noștri. Răul are ca scop corupția copiilor noștri. Este esențial să înțelegem acest lucru, să recunoaștem pericolul în care se află copiii noștri.
Sistemul educațional ,violent introdus și în România,este fără Dumnezeu și nu oferă copiilor nici un sens. Părinții care încearcă să-și crească familia cu valori creștine, vor fi batjocoriți și finalmente copiii le vor fi luați. Acest lucru se petrece sub ochii noștri. Copiilor crescuți cu valori tradiționale despre sex și căsătorie li se va spune pe parcursul întregii vieți școlare că astfel de idei sunt "fanatice"(Klaus Johannes a facut acest lucru!) și că trebuie respinse. Noua mantră a incluziunii și toleranței înseamnă cu adevărat includerea și toleranța la orice, cu excepția valorilor creștine. Și ceea ce aud copiii la școală este apoi întărit de programele de televiziune corupte și de lucruri de pe internet.Să nu uităm că reprezentanți ai USR,între ei sinistrul Iulian Bulai,au declarat cu cinism demonic că,”pentru copii cel mai mare pericol sunt părinții lor”.
Iar copiii cresc cu tensiuni nefirești ale vieții în orașele noastre, unde criminalitatea și căderea psihologică sunt vizibile peste tot în jurul lor. Este de mirare că sinuciderea în rândul copiilor este într-o creștere atât de puternică?Este de mirare ca asa de multi copii cauta "scapare" in droguri? Tot mai mulți copii cresc în sărăcia emoțională și spirituală a familiilor cu un singur părinte”,familiile monoparentale, pentru că divorțul este atât de comun și multe cupluri nici măcar nu se căsătoresc .
Să intelegem bine: nimic din toate acestea nu sunt un accident. Cultura “globalistă” a fost atent ghidată și manipulată. Mass-media este deținută și operată de cei consumați de spiritul demonic, disperați să-și avanseze agenda. Ceeace trăim nu este un accident,este o acțiune demonică premeditata și intenționată.Dar,încă, ne mai putem apăra și ne putem ocroti familiile de ceea ce se întâmplă. Nu trebuie să permitem evenimentelor sportive sau școlare să îi împiedice pe copiii noștri să meargă la biserică. Cel mai important, trebuie să ne rugăm împreună ,ca familii. Lăsați copiii să simta realitatea rugăciunii, lăsați-i să o vadă ca pe o parte organica a vieții de familie.
Cultura globalistă a căzut și este demonică. Națiunile care încă rezistă sunt pedepsite de organizațiile internaționale .Dar creștinii au mai trăit în trecut în culturi păgâne și ateiste. Popoarele Europei de Răsărit au dat lui Dumnezeu milioane de martiri sub comuniști si acesti martiri se roagă pentru noi. Sfinții Bisericii s-au confruntat cu tot felul de brutalități sălbatice. Să nu ne fie teamă.Să ne impotrivim răului.Să folosm vremea cu înțelepciune. Necuratul este în ofensivă ,dar biruința va fi a lui Hristos.Sus Inima!


Alexandru Nemoianu
Istoric
Michigan , USA





Alexandru Nemoianu    11/20/2021


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian