Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Piata Imobiliara – Noiembrie 2021 in Toronto si imprejurimi

Vânzările de case din zona Greater Toronto (GTA) au atins al doilea cel mai mare nivel înregistrat pentru luna octombrie. Cu toate acestea, inventarul de locuințe de vânzare nu a ținut pasul cu cererea. Numărul de noi înregistrări a scăzut cu aproximativ o treime față de octombrie 2020. Condițiile de piață s-au înăsprit pentru toate tipurile majore de locuințe comparativ cu anul trecut, iar ritmul anual de creștere a prețului mediu a rămas la peste 10%, inclusiv pentru apartamentuele de tip condominiu a caror pret este in crestere
„Singura modalitate durabilă de a aborda accesibilitatea locuințelor în GTA este de a face față diferentei dintre cerere și ofertă. Cererea nu dispare. Și de aceea toate cele trei niveluri de guvernare trebuie să se concentreze pe aprovizionare. Guvernul federal a declarat că este necesară colaborarea cu provinciile și municipalitățile.

Această colaborare ar putea fi ajutat, cel puțin parțial, cu stimulente in constructia de locuințe si de investițiile federale în infrastructură”, a declarat președintele TRREB, Kevin Crigger.
GTA REALTORS® a raportat 9.783 de vânzări prin sistemul MLS® al TRREB în octombrie 2021 – în scădere cu 6,9% față de recordul din octombrie 2020 de 10.503. O creștere puternică de peste 10% a vânzărilor de apartamente în condominiu a atenuat scăderile anuale ale vânzărilor de case. Numărul de noi înregistrări introduse în sistem a scăzut cu aproape o treime în aceeași perioadă, cu scăderi consistente în toate tipurile majore de case.

Indicele de referință compus MLS® Home Price Index a crescut cu 24,2% de la an la an. Prețul mediu de vânzare pentru toate casele combinate a crescut cu 19,3% de la un an la altul, la 1.155.345 USD. Piața cu creștere mică a continuat să stimuleze creșterea prețurilor în octombrie, dar creșterea anuală a prețurilor pentru apartamentele în condominiu a fost și ea de două cifre.

„Condițiile strânse de piață din toate segmentele de piață și zonele din GTA sunt o dovadă a extinderii sferei de acoperire a redresării economice în regiune și a încrederii populatiei că această redresare va continua. O parte cheie a dezvoltării economice viitoare în GTA va fi capacitatea de a oferi case adecvate și o ofertă adecvată de locuințe închiriate, astfel încât oamenii să poată continua să se mute în aceasta regiune pentru a trăi, a lucra și a cheltui bani în economia locală”, a declarat analist-șef de piață TRREB. Jason Mercer.

Citeva sugestii pentru a vă reîmprospătam aspectul estetic al dormitorului pentru potențialii cumpărători sau pentru uzul personal.
Dormitorul ar trebui să fie un spațiu calm, liniștit, unde ne putem odihni. Dar dacă realitatea nu se potrivește prea bine cu această atmosferă, ar putea fi timpul pentru o mică schimbare a dormitorului! O reîmprospătare are multe de oferit. Indiferent dacă bugetul tău este de $100 sau %1.000, puteti folosi aceste idei pentru a va personaliza propriul plan care se va potrivi atât stilului, cât și bugetului dumneavoastra!

Bugetul de $100:
Eliminati dezordinea! Scapat de orice lucrurii aleatorii care s-au acumulat de-a lungul timpului. Pur și simplu făcând acest lucru va face spațiul să se simtă nou-nouț. După ce s-a făcut toată dezordinea, dați spațiului o curățare profundă. Asigurați-vă că spălați geamurile, aspirați sub pat și curățați plintele! Odată ce camera este curățată și dezordonată, cumpărați niște lenjerie de pat proaspătă! Nu este nimic mai bun decât să te târești într-un pat proaspăt.

Bugetul de $300:
Cu un buget de $300i ați putea adăuga o nouă husă de pat, cuverturi sau poate chiar niște perne noi pentru a vă schimba cu adevărat patul. Lenjeria de pat nouă va face camera să arate proaspătă!

Bugetul de $700:
Cu acest buget, ar trebui să poți înlocui toată lenjeria de pat și pernele de pe patul tău, așa că să trecem și la perdele. Perdelele opace sunt o necesitate dacă aveti probleme cu somnul! Căptușeala opacă a draperiilor opace înseamnă că camera dumneavoastra se va întuneca cu adevărat noaptea, blocând toate acele lumini și faruri de trecere.

Bugetul de $1.000:
Cu toate cele de mai sus finalizate, putem trece la vopsit! Schimbarea culorii peretelui dormitorului este o modalitate de a schimba dramatic felul în care arată camera dumneavoastra.
Indiferent dacă doriți să vă renovați/renovați casa pentru dvs. sau pentru un potențial cumpărător, vă va simți bine să intrați în orice cameră proaspăt vopsita și curata.



Liliana Usvat Sales Represenntative
Homelife Eagle Realty Inc Brokerage
lilianausvat@Yahoo.com
416-708-7454





Liliana Usvat Sales Representative    11/12/2021


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian