Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2020
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002
 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Închiderea fiecărei țări, în frontierele sale, …

De la prima cocoașă a campaniei de infestare mentală cu Covid, cum deschid un fișier în word, în partea stângă a computerului apare într-un chenar “ Închiderea fiecărei țări, în frontierele sale,…”.

Cum să se închidă fiecare țară în frontierele sale, când Uniunea Europeană promitea să devină un țarc mare,în care ,deja, lumea se obișnuise să zburde dintr-o parte-n alta ca într-un rai? Unii pentru creșterea profiturilor, alții pentru a găsi ceva de lucru…
Dar a venit Covid-19, moșit în 2019 ( că de aceea este asociat 19 la nume) și toate au fost date peste cap. S-au evaporat și coeziunea, și sustenabilitatea și alte noi valori europene mult trâmbițate din cartierul general de la Bruxelles.

Cu stări de urgență, de alertă, de relaxare,- poate și starea de asediu, de război - cu teste , cu măști, cu distanțări, cu dezinfectări, cu statistici, cu morbidități, cu asimptomatici etc., frontierele nu mai sunt așa de permiabile, doar dacă nu va fi nevoie urgentă de muncitori pentru cules sparanghel, capșuni, usturoi…

Deja a început să miroase a închidere a fiecărei țări , în frontierele sale…Că mirosul este autentic, nu o înșelare, aflăm chiar de la ONU, accesând acest site: https://news.un.org/en/story/2020/08/1070312

Sub egida ONU a avut loc în luna august “ The first-of-its-kind televised and digitally streamed Pacific Unite: Saving Lives Together concert” ( primul concert de acest gen, Pacificul unește: Salvând vieți împreună , televizat și transmis digital), chemând “regional leaders and citizens to unite in the global fight against COVID-19” ( lideri regionali și cetățeni să se unească în lupta globală împotriva Covid-19).
Concertul s-a încheiat într-o notă de speranță(!?), Pasifika Voices și International School Suva interpretând cântecul “ We will rise” (Ne vom ridica):

“Around the world we’re closing borders, COVID-19 on the rise
A new world order behind closed doors, the storm will pass, we will survive
We will rise, we will rise again, our isles will rise again
We will rise, we will rise again, our world will rise again”

Adică:

În întreaga lume închidem granițele, COVID-19 în creștere.
O Nouă Ordine Mondială în spatele ușilor închise, furtuna va trece, vom supraviețui
Ne vom ridica, ne vom ridica din nou, insulele noastre se vor ridica din nou
Ne vom ridica, ne vom ridica din nou, lumea noastră se va ridica din nou ”

Prințul Charles (Prinț de Wales) a declarat cu privire la concert: “I am …delighted that the spirit and unity of your region is being celebrated through this artforms at this Pacific Unite concert”. ( Sunt încântat că spiritul și unitatea regiunii voastre sunt celebrate prin aceste forme de artă la Pacific Unite concert.)

Să văd eu cine acuză ONU și pe prințul Charles de teoria conspirației, de conspiraționiști!

Popoarele închise în frontierele țărilor lor, ca găinile în coteț, vor fi mai ușor manipulate, vaccinate etc., convinse să accepte regulile sclavagismului NOM și, în cele din urmă, lăsându-se de bună voie marcate, pecetluite, vor fi bune pentru “ întunericul cel mai dinafar㔠( o metaforă blândă pentru chinuri veșnice, conștiente):

“Și pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei liberi și pe robi îi face să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte,/încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde , fără numai cel ce are semnul: numele Fiarei sau numărul numelui Fiarei./Aici e'nțelepciunea! Cine are pricepere, să socotească numărul Fiarei; că e număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.” (Apocalipsa 13,16-18, BVA)

Anexa: https://www.romaniasociala.ro/decalogul-lui-chomsky-in-actualitate/

Nicușor Gliga
Kaiserswerth/Düsseldorf,

Nicușor Gliga    9/1/2020


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian