Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2020
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002
 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
”Muzica - emoția vie ce ne unește”!

Situția gravă pricinuită de apariția și răspîndirea rapidă a coronavirsului și în țara noastră - o provocare la adresa umanității ce a căpătat dimensiune planetară - a impus luarea a tot felul de măsuri de protecție.

Printre ele și sistarea manifestărilor culturale, a spectacolelor de teatru, opera, balet, concertelor, recitalurilor, vernisaje, vizitarea muzeelor etc., spectatorii fiind rugați să rămână acasă pe cât posibil. În această atmosferă de autoprotecție generalizată, absolut necesară pentru a depăși momentele dificile prin care trecem, apar felurite inițiative salutare pentru derularea unor evenimente artistice alternative. În atari condiții ideal este spațiul virtual, așa că printre primele entități din domeniul cultural care au venit cu idei concrete se numără Filarmonica Brașov.

Prestigioasa instituție de artă din orașul de la poalele Tâmpei a inițiat o Campanie de solidaritate sub genericul ”Muzica - emoția vie ce ne unește”!

Muzicienii instituției brașovene doresc și acționează concret pentru a rămâne aproape de publicul meloman, de toți cei care iubesc muzica. Ca atare începând din 19 maertie 2020 și continuând în fiecare zi de joi, de la ora 19.00 se va va transmite în mediul online câte un Concert Simfonic înregistrat din Arhiva de Excelență a Filarmonicii Brașov.
În Comunicatul de presă se menționează: ”Este un moment delicat. Oamenii intră în panică. Noi, artiștii, instituțiile de cultură, avem responsabilitatea de a păstra prin muzică flacăra credinței și a unității, pentru că muzica este și a fost dintotdeauna o emoție vie ce a unit oamenii, în cele mai frumoase forme. Decizia de a transmite Concerte Simfonice înregistrate în ziua obișnuită de concert, exprimă gândurile noastre de solidaritate, de bunătate și de compasiune cu tot ce se întâmplă acum în lume. Traversăm o perioadă cu care nu ne-am mai confruntat și reacționăm diferit. Dar muzica, actul artistic a ținut oamenii împreună, emoțional au fost mult mai aproape unii de alții, mult mai uniți.

De aceea invităm alături de noi cât mai mulți prieteni în Campania de solidaritate impotriv COVID 19. Este necesar să fim solidari, să ne sprijinim și să ne încurajam!!!

Gânduri bune și multă sănătate! Vă mulțumim!”

Horia C.Deliu    3/24/2020


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian