Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Trofeul Jnepenilor

Asociația montană Jnepenii organizează în perioada 21-23 iunie cea de-a V-a ediție a Trofeului Jnepenilor, competiție sportivă adresată tuturor iubitorilor de natură. Trofeul Jnepenilor se desfășoară în jurul satului Vadu Oii, județul Buzău și este prima etapă din Campionatului Național de Turism Sportiv „Ștafeta Munților” 2019.

Evenimentul cuprinde o gamă variată de activități în aer liber și de grup, competiția având mai multe probe: raid montan, orientare sportivă, cunoștințe teoretice, escaladă pe stâncă și probă culturală, de creativitate. Traseul montan va explora zone de o frumusețe aparte din Munții Buzăului cu puncte de atracție precum râul Bâsca Mică, Focul Viu, Bolovanul Mortatului, Masivul Ivănețul, dar și o belvedere spre Penteleu, mai-marele vârf al zonei. Programul va fi completat de concursuri pentru cei mici, jocuri în aer liber și foc de tabără. Probele de concurs sunt organizate conform regulamentului Campionatului Național de Turism Sportiv ”Ștafeta Munților”, mai multe informații find disponibile pe pagina evenimentului Trofeul Jnepenilor 2019.

Trofeul Jnepenilor se adresează atât persoanelor care doresc să practice activități sportiv-cultural-ecologice într-o formă organizată și distractivă, dar și părinților ce doresc să-și educe copiii într-un spirit eco, savurând împreună emoțiile unei competiții. Astfel, participarea se realizează pe diverse categorii, în funcție de vârstă și nivelul de pregătire: juniori, seniori, veterani, feminin, open, family. Sportivilor temerari care vor lupta cu muntele și secundele le este rezervată categoria elite.
Competiția se adresează și grupurilor de persoane neorganizate juridic (în cluburi sau asociații), fiind vorba despre un eveniment socio-cultural. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac pe echipe de câte 3 persoane, vineri, 21 iunie, la fața locului, dar nu mai târziu de ora 22:00.

Tabăra de corturi va fi amplasată în curtea complexului New Old Village şi în împrejurimile sale, iar camparea se va realiza sub îndrumarea organizatorilor. Nu există cazare în tabără, însă există alte posibilități de cazare mai departe de tabără în număr limitat, la Green Camp (corturi dotate cu paturi, instalație electrică și de iluminat) și la 4-5 km, în satul Varlaam. Informații suplimentare se pot solicita telefonic la unul dintre numerele de mai jos.

Trofeul Jnepenilor este realizat cu sprijinul: Complex New Old Village, Forja Rotec, Angrosistul SRL, Universal Le Big, Global Distribution, Trans Alicom 2000, Zizin – ape minerale, Decathlon Buzău, DC Webdesign, The Good Vibe.

Înscrieri, cazări și informații adiționale:
0724.003.294 – Răzvan Ciobanu
0799.007.226 – Iulian Chirac
0721.986.028 – Mădălina Matcov
www.facebook.com/jnepenii
www.instagram.com/jnepenii/

Despre Asociația pentru Tineret, Sport, Turism și Ecologie Jnepenii
Jnepenii sunt un grup de prieteni uniți de pasiunea pentru sport și munte care activează ca organizatori sau simpli volutari la evenimente de turism sportiv încă din 2010. Scopul asociației este de a promova zonele cu potențial turistic și sportiv din România (în special zonele montane) și de a forma relații durabile cu alte asociații din țară. Prin activitățile și evenimentele la care participă, Jnepenii își propun să sensibilizeze tânăra generație, dar și comunitățile în care își desfășoară evenimentele cu privire la problemele de mediu și importanța păstrarii ariilor naturale și a spațiilor verzi cât mai curate și mai puțin antropizate.

PARTICIPAREA SE FACE PE PROPRIE RASPUNDERE!

Alexandru Canavoiu    6/16/2019


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian