Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Concerte muzicale importante

Fundaţia MUZZA şi Institutul Cultural Român organizează duminică, 7 aprilie 2019, ora 18.30, la Hard Rock Cafe Bucureşti, Gala Premiilor de Jazz - Premiile MUZZA 2018. Ajunsă la ediţia a XVII-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical, o adevărată sărbătoare pentru această breaslă ce îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din acest domeniu în anul precedent. Gala din acest an îi are ca invitaţi, printre alţii, pe experimentaţii muzicieni TEODORA ENACHE, ADRIAN NAIDIN, SORIN ZLAT, A.G.WEINBERGER şi SEBASTIAN BURNECI, pe senzaţionala formaţie de fusion GROOVE GARDEN-solist Robert Patai, pe tinerii muzicieni laureaţi ai unor recente concursuri: Andrei Cerbu & The Crossroads, Anamaria Maranda, Petho Csaba, Dora Notărescu şi experimentatul grup de blues TRENUL DE NOAPTE, cu al său inegalabil solist vocal şi muzicuţist MARCIAN PETRESCU, care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare. Nu vor lipsi nici invitaţii surpriză. Juriul de specialitate este alcătuit din jurnalişti de prestigiu precum Anca Romeci, Olivia Cristina Sima, Andi Enache şi Alex Revenco. Toate formaţiile premiate vor susţine micro-recitaluri pentru deliciul publicului iubitor de jazz şi blues. Gala este organizată cu sprijinul unor instituţii, sponsori, parteneri media, muzicieni şi simpli prieteni, toţi având aceeaşi pasiune – jazzul. Evenimentul va fi prezentat şi realizat de muzicologul Alexandru Şipa, Preşedinte al juriului. Biletele au următoarele preţuri: 60 de lei, categoria VIP, cu loc în faţa scenei (număr limitat de bilete); 40 de lei, categoria Acces General, cu loc la masă în sală. În seara evenimentului biletele vor avea preţuri de 50 lei în zona Acces General şi de 70 lei în zona VIP. Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro. Rezervări se pot face la tel. 021 2066261 sau 0754 400 900.

Fundaţia MUZZA

Detalii pe fundatiamuzza.ro sau la tel. 0744-48 44 82 / 0733-89 87 78. Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet şi pe terminalele Selfpay din toată ţara. Online pe iabilet.ro, puteţi plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară.

Nume noi în line-up-ul Open Air Blues Festival Brezoi şi o promoţie pe care nu o poţi rata!

Open Air Blues Festival Brezoi, unul dintre cele mai cunoscute şi iubite festivaluri de blues din ţară, îşi deschide porţile în perioada 18 – 21 iulie 2019 venind în întâmpinarea publicului cu un lineup de excepţie. Beth Hart, Eb Davis & The Superband, Oscar Benton, Ana Popovic si Jonathon Boogie Long sunt doar câteva din numele mari care vor urca pe scena Open Air Blues Festival Brezoi 2019. Festivalul anunţă o nouă serie de nume importante ale bluesului autohton şi internaţional care au acceptat invitaţia de a se alătura ediţiei 2019: Cel mai cunoscut bluesman român, AG Weinberger, va urca pe scena festivalului într-o formulă inedită de band, alături de care va aduce la Brezoi piesele de pe cel mai nou album, ReBorn, lansat în noiembrie 2018. Considerat de către critici Mr. Blues al României și de către legendarul B.B. King un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat în 2011 cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. Un alt artist important ce a confirmat participarea la OABF 2019 este Leon Beal, pe care vom avea plăcerea de a-l asculta concertând alături de Sax Gordon şi Luca Giordano Band. Timişoreanca Amalia Gaiţă a început să cânte de la 6 ani, fiind implicată în numeroase proiecte interesante. A devenit cunoscută pentru colaborările sale cu Teo Milea şi şi-a lansat discul de debut, Melting Sun, la sfârşitul anului 2017. Amalia va fi si ea prezentă pe scena Open Air Blues Festival, Brezoi 2019. Abonamentele cu discount special Early Bird s-au epuizat, însă organizatorii au decis ca în perioada 1 – 8 martie să suplimenteze numărul acestora prin pachetul Spring: pentru minim 2 abonamente achiziţionate preţul va rămâne 150 lei/abonament (în limita numărului de abonamente suplimentate). Preţul normal al unui abonament în acest moment este 200 lei şi va rămâne fix până pe 1 iulie 2019. Biletele de o zi în presale s-au epuizat şi ele, mai sunt disponibile bilete la preţ Sale în valoare de 75 lei. Biletele se găsesc în format electronic pe entertix.ro, iabilet.ro, myticket.ro, precum şi în reţeaua fizică Entertix: librariile Cărtureşti şi Hypermarketurile Carrefour şi în reţeaua fizică Iabilet: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet şi pe terminalele Selfpay din toată ţara.

Două categorii de bilete la showul ”LORD OF THE DANCE – DANGEROUS GAMES” sunt aproate epuizate

Peste 4.000 de persoane sunt așteptate pe 22 iunie 2019, la Arenele Romane din Capitală să ia parte la unul dintre cele mai aplaudate spectacole din lume, pus în scenă de Michael Flatley și de maeștrii dansului irlandez - LORD OF THE DANCE. Revenirea dansatorilor irlandezi în țara noastră a fost bine primită de iubitorii genului, astfel că, două dintre categoriile de bilete au fost vândute in proporție de 90%. Spectacolul LORD OF THE DANCE - DANGEROUS GAMES de la București face parte din turneul mondial 2019, care cuprinde peste 40 de reprezentații în Slovacia, Cehia, Brazilia, Bulgaria, Ungaria, Estonia, Lituania, Polonia, Ucraina, Belarus sau Rusia. Vizita artiștilor la București,a fost prelungită pentru alte două reprezentații la Craiova (23 iunie 2019, Sala Polivalentă) și Oradea (25 iunie 2019, Sala Spoturilor). Noul show ”DANGEROUS GAMES” creat de Michael Flatley vine cu o nouă abordare din toate punctele de vedere. Acest ”show time extravaganza”, cum a mai fost numit de jurnaliștii Los Angeles Time, va captiva audiența cu o nouă coregrafie complexă dar și prin intermediul unui set vizual adaptat noilor tehnologii: proiecții holografice 3D, efecte speciale de lumini și lasere, roboți dansatori, acrobații de talie mondială și muzica live. Timp de două ore spectatorii vor lua parte la o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău, o poveste de iubire în care supremația va fi câștigată în pași de dans. Show-ul încununează cu succes munca de peste 20 de ani a celebrului dansator. De această dată, Michael Flatley, creatorul Lord of The Dance și dansatorul care a stabilit recordul mondial la step în 1998 cu 35 de pași pe secundă, va fi prezent pe scena Arenelor Romane prin intermediul unei proiecții video remarcabile. Pentru spectacolul susținut pentru prima dată pe scena din aer liber a Arenelor Romane, echipa Lord of the Dance alcătuită din 63 de persoane, incluzând dansatorii și personalul tehnic, a solicitat să fie cazată la hotel de 4 stele și să beneficieze de servicii complete. O altă cerință esențială a dansatorilor irlandezi a fost aceea ca organizatorii să asigure în backstage, 40 kg de gheață și amenajarea unei cabine spațioase cu un pat pentru masaj. Până pe 22 iunie 2019, când vom putea viziona noua abordare a producției artistice marca LORD OF THE DANCE – DANGEROUS GAMES, organizatorii încurajează persoanele interesate să își rezerve locurile în timp util. Biletele pot fi achiziționate în format electronic de pe iabilet.ro și în rețeaua fizică Iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar:18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service SelfPay din toată țara.

LAURA BRETAN, invitată specială în concertul lui PLACIDO DOMINGO JR.

Favorita publicului la ediția din acest an a concursului Eurovision, Laura Bretan, se numără printre invitații speciali ai evenimentului Placido Domingo jr. & friends din data de 17 aprilie 2019 de la Sala Palatului din București. Domingo Jr. va avea alături, pe scenă, atât artiști internaționali, cât și îndrăgiți artiști naționali – soprana Irina Polivanova, artistul Aydar Gaynullin, tenorul Alin Stoica, care a participat alături de Trooper la Eurovision, și cântărețul de origine moldovenească Valentin Boghean. Laura Bretan s-a născut în 2002 în Chicago, Illinois, într-o familie de români. La numai 13 ani a uimit America în cadrul show-ului America’s Got Talent, unde s-a clasat pe locul șase. În 2016 a ridicat sala și juriul în picioare la audițiile Românii au Talent, concurs la care Laura a câștigat premiul cel mare. Românca s-a aflat printre finaliștii de anul acesta ai Eurovision, unde a participat cu piesa ”Dear Father”. Deși s-a clasat pe locul al doilea, Laura a câștigat cel mai important vot, cel al publicului. Soprana Irina Polivanova, câștigătoare a premiului Virginia Zeani, s-a născut în Lviv, Ucraina. A urmat cursurile Conservatorului din Moscova începând cu anul 2014, studentă a profesorului Yuriy Grigorev. În timpul studiilor de licență a interpretat trei roluri principale la Teatrul Conservatorului din Moscova: Ionta în opera omonimă a lui Tchaikovsky, Mimi în La Boheme de Puccini și Tatiana Larina în Evgeni Onegin de Tchaikovsky. Aydar Gaynullin este cunoscut în toată lumea pentru îndemânarea pe care o dovedește la baian (instrument asemănător cu acordeonul, dar are butoni în loc de clape). De asemenea, Aydar este și vocalist, compozitor, membru al Academiei de Artă Cinematografică, un artist emerit al Republicii Tatarstan, câștigător al concursului rusesc de film Nika, câștigător al premiului White Elephant pentru muzica sa din filmul Euphoria regizat de Ivan Vyrypaev și câștigător a nu mai puțin de 18 premii în concursuri internaționale de baian și acordeon, incluzând World Cup (Londra, 2001). Câștigător al prestigiosului premiu Luciano Pavarotti, tenorul Alin Stoica este din 2016 colaborator al Operei Naționale București. Alin s-a născut în 1987 în București și a absolvit Conservatorul în 2011. A participat în cadrul a numeroase concursuri și a câștigat, printre altele, marele premiu la Concursul Paul Constantinescu și premiul special al Radiodifuziunii Române la Competition Grand Prix de l'Opéra. Valentin Boghean este unul dintre cei mai talentați muzicieni din Republica Moldova, aclamat de publicul care umple sălile de spectacole până la refuz. Pe lângă vocea sa inconfundabilă, Vali este cunoscut ca fiind un maestru al instrumentelor aerofone, incluzând trompeta, saxofonul, flautul, tilinca, kavalul, dudukul, cimpoiul și clarinetul, dar nu ratează ocazia de a-și cuceri audiența cu interpretări la chitară clasică și bass. Evenimentul Plácido Domingo Jr. & friends va avea loc la București pe 17 aprilie. Spectacolul va avea loc la Sala Palatului, iar artistul va fi acompaniat de Orchestra Metropolitană București, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, într-o combinație de muzică clasică și ritmuri care amintesc de epoca swing, îmbinate cu o bază solidă de jazz și un aranjament orchestral fluent, ducând clasicul crossover într-o direcție cu totul nouă. Biletele se pot achiziționa de pe site-ul eventim.ro și din magazinele partenere: Carrefour, Germanos, Orange, Vodafone, OMV, Muzica Store, Librăriile Humanitas și Cărturești, precum și Cinema Pro.

Multiplul câştigător al premiilor Grammy, încântătorul MICHAEL BOLTON a împlinit frumoasa vârstă de 66 de ani!

Celebrul muzician va susţine două concerte în România: pe 20 iulie 2019 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi pe 22 iulie 2019 la Sala Palatului din Bucureşti, ambele cu începere de la ora 20! Cu ocazia aniversării sale, artistul oferă tuturor fanilor săi bilete la PREŢ PROMOŢIONAL DE PRIMAVARĂ cu discount de 50%, pentru următoarele categorii de preţuri: CONCERT SALA POLIVALENTĂ, CLUJ-NAPOCA – 20 IULIE 2019: VIP - 288 lei; Cat. I - 228 lei – 114 lei; Cat. II - 200 lei – 100 lei; Cat. III – 188 lei – 94 lei; Cat. IV - 148 lei – 74 lei; Biletele VIP nu beneficiază de preţ promoţional de primăvară! Biletele se găsesc în reţeaua iabilet.ro. CONCERT SALA PALATULUI, BUCUREŞTI – 22 IULIE 2019: VIP - 588 lei; Cat. II – 388 lei – 194 lei; Cat. III – 300 lei – 150 lei; Cat. IV - 228 lei – 114 lei; Cat. V – 188 lei – 94 lei; Cat. VI – 128 lei – 64 lei; Biletele VIP nu beneficiază de preţ promoţional de primăvară! Cântăreţul şi compozitorul - Michael Bolton - a vândut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial, continuând să plece în turnee internaţionale şi să încânte o lume întreagă. De asemenea, Michael Bolton a compus piese pentru nume importante ale muzicii, printre care Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers. Totodată, Michael Bolton a cântat alături de adevărate legende, aici menţionându-i pe regretatul Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming şi B.B. King. Cel mai nou album al artistului a fost lansat pe 8 februarie 2019 şi se intitulează “A Symphony of Hits”. Pe acest material găsim cele mai frumoase hituri rearanjate în manieră simfonică sub îndrumarea şi cu apariţia renumitei orchestre West Australian Full Harmonic Orchestra. Albumul este disponibil pentru precomenzi. Michael Bolton a fost remarcat la mijlocul anilor ’80 ca un adevărat exponent al baladelor soft-rock, melodii care au mers direct la inima ascultătorului. Acum este unul dintre cei mai apreciaţi şi mai de success muzicieni din toate timpurile, cucerind publicul de toate vârstele cu muzica şi cu al său timbru inconfundabil. “How Am I Suppose To Live Without You”, “A Love So Beautiful”, “Said I Loved You... But I Lied”, “When a Man Loves a Woman”, fiind doar câteva dintre minunatele melodii ale sale.

Despre MICHAEL BOLTON

Michael Bolton este cântăreţ, compozitor şi activist înfocat, născut în New Haven, Connecticut din Statele Unite ale Americii. A debutat în 1975 cu albumul intitulat Michael Bolotin (numele său real). În această prima fază a carierei, trupa sa de hard-rock, Blackjack, l-a însoţit în turneu pe Ozzy Osbourne. Bolton a devenit rapid cunoscut pentru seria de balade rock, pop-rock, înregistrate după o schimbare stilistică spre finalul anilor '80. Artistul american a dat lovitura cu celebra piesă "How Am I Supposed to Live Without You". Deşi nu a intrat în Top 10, compoziţia s-a bucurat de un real succes. Punctul maxim al succesului a fost atins la sfârşitul anilor '80 şi la începutul anilor '90. Unul dintre primele mari hituri ale lui Bolton datează din 1987 prin reinterpretarea piesei "(Sittin' On) the Dock of the Bay". Fiind profund atras de muzica soul şi de soundul promovat de Motown, Bolton a realizat un cover şi după piesa "Georgia On My Mind" care a reprezentat un nou succes. În 1991, Bolton a lansat albumul "Time, Love & Tenderness" ce i-a adus şi primul Grammy pentru coverul piesei "When a Man Loves a Woman". Michael Bolton a câştigat mai multe premii Grammy pentru Cea Mai Bună Voce Masculină (nominalizat de 4 ori), 6 premii American Music Awards, 3 nominalizări Emmy şi o stea pe Hollywood Walk of Fame. În calitate de compozitor, a câştigat peste 24 de premii BMI & ASCAP, printre care Compozitorul Anului, 9 premii Million-Air Awards şi premiul Hitmakers al Compozitorilor Hall of Fame. Cu 9 single-uri de Number One, Michael Bolton a ajuns cu 9 albume de studio în Top Ten, inclusiv “Songs of Cinema”, un tribut adus celor mai îndrăgite coloane sonore din cele mai de succes filme. De curând, Michael Bolton a făcut senzaţie cu videoclipul nominalizat la premiile Emmy “Captain Jack Sparrow”, unde a fost invitat să cânte alături de trioul de comedie American, The Lonely Island, adunând peste 190 de milioane de vizionări pe canalul YouTube. Cântăreţul american a avut şi câteva apariţii celebre în sitcom-urile “Doi bărbaţi şi jumătate”, în reţeaua de hituri Fox, Glee, comedia de succes de pe ABC “Fresh off the Boat”, serialul HBO ‘Last Week Tonight’ cu John Oliver şi campanii în desfășurare cu American Greetings. Michael Bolton a produs şi a jucat în show-ul Netflix, “Michael Bolton, Big Sexy Valentine's Special", care a fost una dintre cele mai populare comedii ale reţelei, până în prezent. Michael Bolton mai participă şi în “Bolt of Talent”, o serie de concursuri muzicale noi, produse de Fox Networks Group / StarWorld in Asia. Melodiile şi apariţiile lui Michael Bolton au fost prezente în numeroase coloane sonore (producţii de televiziune şi filme), printre care piesa tematică nominalizată la Oscar "Go the Distance" din pelicula “Hercules” şi recentul film al lui Russell Crowe, “Fathers and Daughters”. De asemenea, el a realizat documentarul “Teroare la domiciliu”, făcând referire la violenţa domestică atât de răspândită în America şi a fost nominalizat la Emmy pentru piesa “Tears of The Angel”. Michael Bolton a produs, recent, un documentar de lung metraj, “American Dream: Detroit”.

André Rieu lansează DVD-ul ”Love in Maastricht” și un nou album discografic ”Romantic Moments II”

”Love in Maastricht”: Concertul în aer liber susținut în anul 2018, în orașul său natal este disponibil acum în format DVD. Invitați speciali: Los del Rio, celebra trupă cunoscută pentru melodia “Macarena”. Durata concertului: 138 minute. ”Romantic Moments II”: Noul CD cuprinde 16 melodii, coloane sonore ale celor mai cunoscute filme internaționale, balade și melodii de muzică clasică ce cuceresc de secole inimile a milioane de oameni. André Rieu este, fără îndoială, unul dintre cei mai de succes muzicieni ai timpului nostru. Cu 90 de concerte pe an și peste 40 de milioane de albume vândute, "King of the Waltz" a câștigat milioane de fani de pe întreg mapamondul. Turneele sale se situează în mod regulat în Top 10 Billboard Touring Charts cu cele mai de succes spectacole din întreaga lume. Pe 22 martie 2019, André Rieu va lansa noul său DVD "Love in Maastricht" și noul album "Romantic Moments II". Până atunci, admiratorii marelui artist sunt invitați să lanseze precomenzile pentru cele două materiale pe websiteul official: andrerieu.ro. În luna aprilie, fanii din România se vor putea bucura de prezența maestrului André Rieu și a orchestrei sale Johann Strauss, în cadrul celor 4 concerte ce vor avea loc în perioada 4 – 7 aprilie 2019, la BT Arena din Cluj-Napoca. Toate cele patru concerte au fost declarate sold-out într-un timp record.

Noul DVD - LOVE IN MAASTRICHT

André Rieu susține concerte în aer liber în fiecare an în Maastricht, orașul său natal. Anual, zeci de mii de persoane din toate colțurile lumii participă la una dintre cele mai emoționante experiențe muzicale vii posibile, desfășurată în piața orașului medieval. De acum, fanii se pot bucura de această experiență concertistică chiar de acasă, deoarece André Rieu va lansa DVD-ul "LOVE IN MAASTRICHT", începând cu data de 22 martie 2019. Cu un număr record de 13 reprezentații susținute în piața din Vrijthof, André Rieu a încântat peste 150.000 de fani veniți din 80 de țări! 28 de camere de filmat au surprins cadre pline de emoție, momente de pe scenă și din public timp de trei zile. Înregistrat în luna iulie 2018, DVD-ul conține treizeci de piese fasinante: valsuri romantice, arii celebre, precum "Nessun Dorma" de Giacomo Puccini, melodii de renume mondial, printre care "Granada", "Never Walk Alone" și "Radetzky March"; hituri internaționale, precum "Can’t Help Falling In Love", și interpretări memorabile ale melodiilor "You Raise Me Up", ”Lara’s Theme" din celebrul film "Doctor Zhivago". André Rieu este de neegalat având capacitatea de a interacționa cu publicul și de a-l determina pe spectator să se ridice în picioare, prin combinația sa fantastică de valsuri, muzică de film, musical, operă sau hituri. Până când renumitul vals "Dunărea albastră" de Johann Strauss, ajunge să fie interpretat la încheierea concertului, coridoarele devin neîncăpătoare pentru aceia care ies la dans. Spectatorii vor putea urmări o serie momente muzicale susținute alături de vedete, de această dată: trupa Los del Rio a păstrat marea surpriză pentru finalul concertului, interpretând hitul "Macarena" și transformând piața din Vrijthof într-unul dintre cele mai mari spații de dans în aer liber din lume, seara fulminând cu un spectacol de focuri de artificii. DVD-ul "Love in Maastricht", va fi disponibil spre vânzare pretutindeni începând din data de 22 martie 2019. Vă invităm să vă bucurați de această experimență cu André Rieu și renumita orchestra Johann Strauss, formată din 60 de muzicieni profesioniști, soprane de notorietate internațională, Platin Tenors și Los del Rio într-o expunere reală a emoțiilor, în cel mai frumos loc din Olanda! 138 de minute de divertisment pur. André Rieu – ”Love in Maastricht” - Tracklisting: 1. Seventy – Six Trombones; 2. Old Comrades; 3. Granada; 4. Tiritomba; 5. Nessun Dorma; 6. Snowwaltz; 7. Pie Jesu; 8. Olé Guapa; 9. You´ll Never Walk Alone; 10. Clog Dance; 11. Trompeten Echo; 12. Anton aus Tirol; 13. You Raise Me Up; 14. Lara´s Theme; 15. Poliushko Polie; 16. Kalinka; 17. Caro Name; 18. The Beautiful Blue Danube; 19. Amigos Para Siempre; 20. Radetzkymarch; 21. Strauss & Co.; 22. Libiamo; 23. Zorba´s Dance (Sirtaki); 24. Macarena; 25. La Bamba; 26. Can´t Help Falling In Love; 27. Maastricht Anthem; 28. Maastricht, City Of Jolly Singers; 29. Adieu, Little Captain Of My Heart; 30. Marina. Durata: 138 min.

Noul CD - ROMANTIC MOMENTS II

Albumul ”Romantic Moments II” prezintă melodii care ating de secole inimile a milioane de oameni. "Romantismul a jucat un rol foarte important în viața mea de când eram copil. Am început să cânt la vioară la vârsta de cinci ani. Mama mea a ales-o pentru mine și a avut dreptate. Pentru mine vioara este cel mai romantic instrument din lume", mărturisește André Rieu. André Rieu este un fenomen mondial și un adevărat "maestru al maselor" așa cum descrie (New York Times). André Rieu deține peste 500 de Discuri de Platină. În fiecare an concertele sale live atrag mai mult de 600.000 de fani. Din momentul în care André Rieu a fondat Orchestra Johann Strauss (cea mai mare orchestră privată din lume), acum 30 de ani, valsul a renăscut la nivel mondial. Vânzările masive ale materialelor discografice marca André Rieu au depășit 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri. Artisul cântă pe o vioară Stradivarius din 1732. Însuși un adevărat romantic, André Rieu este căsătorit de peste 40 de ani și locuiește împreună cu soția sa Marjorie într-un castel istoric, construit în 1452 în orașul său natal Maastricht/Olanda. Cuplul are doi fii și cinci nepoți. André Rieu ”Romantic Moments II” – CD. Tracklisting: 1. Around the World; 2. Sunrise Sunset (from “Fiddler on the Roof”); 3. Strangers in the Night; 4. Sail Along Silvry Moon; 5. Evening Prayer (from “Fiddler on the Roof”); 6. Gern hab ich die Frau’n geküsst (from „Paganini“); 7. Dorfschwalben aus Österreich; 8. Du schwarzer Zigeuner; 9. Morning Hymn (from “The Sound of Music”); 10. Red Roses for a Blue Lady; 11. El cóndor pasa; 12. Träumerei (“Dreaming”); 13. The Way Old Friends Do; 14. Viljalied; 15. An der schönen blauen Donau; 16. Amazing Grace.

Chris Botti ajunge cu Impressions la Bucureşti!

CHRIS BOTTI, unul dintre cei mai titraţi şi mai bine vânduţi artişti americani ai momentului, soseşte prima oară în România, pe 3 iunie 2019 la Sala Palatului, ora 20, pentru un spectacol rafinat şi efervescent, în care sunetul muzicii creat de trompetă ce l-a consacrat va topi inimile tuturor spectatorilor! Chris Botti este un talent aparte şi toate concertele sale sunt o adevărată oază de bucurie şi de emoţie! Artistul american a vândut peste patru milioane de albume, găsind acea formă de exprimare muzicală creativă care începe cu sonorităţi jazz şi se extinde dincolo de limitele unui singur gen muzical. Ultimul său album “Impressions” a câştigat premiul Grammy la secţiunea Best Pop Instrumental Album. Pe parcursul celor trei decenii de carieră, Botti a înregistrat şi a interpretat alături de muzicieni de calibru, precum Sting, Barbra Streisand, Tony Bennett, Lady Gaga, Josh Groban, Yo-Yo Ma, Michael Bublé, Paul Simon, Joni Mitchell, John Mayer, Andrea Bocelli, Joshua Bell, Steven Tyler de la Aerosmith şi chiar Frank Sinatra. Fiind plecat în turneu şi câte 300 de zile pe an, încântătorul trompetist a concertat cu orchestre faimoase ale lumii şi în unele dintre cele mai prestigioase locuri, de la Carnegie Hall şi Hollywood Bowl, la Opera din Sydney şi Real Teatro di San Carlo în Italia. Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua eventim.ro la PREŢ PROMOŢIONAL DE PRIMĂVARĂ cu discount de 50%, pentru următoarele categorii de preţuri: VIP - 348 lei; Cat. I - 248 lei - 124 lei; Cat. II -148 lei -74 lei; Cat. III -98 lei - 49 lei; Biletele VIP nu beneficiază de preţul promoţional de primăvară! Mai multe detalii pe GQEntertainment.ro şi în evenimentul oficial: facebook.com/events/331304970826097.

Despre CHRIS BOTTI

Christopher Stephen Botti s-a născut la 12 octombrie 1962. Este trompetist şi compozitor american cu o carieră muzicală strălucită. În 2013, Botti a câştigat premiul Grammy la categoria Best Pop Instrumental Album, pentru materialul de studio “Impressions”. Chris Botti a ieşit în evidenţă şi cu materialul din 2011, “Night Sessions”, croindu-şi reputaţia unui muzician versatil pe segmentul jazz & pop şi, totodată, pentru maniera creativă prin care îmbină ambele stiluri muzicale. De asemenea, a fost nominalizat, în 2008, pentru albumul sau “Italia” şi a mai primit trei nominalizari, în 2010, pentru discul live “Chris Botti In Boston”. Patru dintre albumele sale au atins locul 1 în clasamentul Billboard, la secţiunea albume jazz. După lansarea “When I Fall In Love”, în 2004, un produs discografic extrem de bine primit de către critica de specialitate, Chris Botti a urcat rapid în lista de preferinţe muzicale ale iubitorilor de gen. Cu albumele ce au urmat, trompetistul şi compozitorul american şi-a adjudecat locul între figurile inovatoare şi importante ale lumii muzicii contemporane. DISCOGRAFIE: First Wish (1995); Midnight Without You (1997); Slowing Down the World (1999); Night Sessions (2001); December (2002); A Thousand Kisses Deep (2003); When I Fall in Love (2004); To Love Again: The Duets (2005); Italia (2007); Impressions (2012); LIVE ALBUMS: Live: With Orchestra and Special Guests (2006); Chris Botti In Boston (2009); COMPILATII: The Very Best of Chris Botti (2002); This Is Chris Botti (2011).

SoundArt - 8, 9 şi 10 martie în Quantic

SoundArt Festival, evenimentul dedicat stilurilor progresive şi stoner rock/metal, revine cu ediţia numărul trei în perioada 8, 9 şi 10 martie 2019. Evenimentul se va desfăşura în Quantic Club din Bucureşti. Line-up complet: Riverside, Planet of Zeus, Sunnata, Weedpecker, Perihelion, Lesoir, Gorilla Pulp, Purple Caravan, Viper Soup Complex, Stonus, Zammorian şi Mihai Barbu Project. Eveniment consacrat contemporaneităţii, SOUNDART Festival girează pentru ingeniozitatea muzicii experimentale moderne ca ferment al procesului sincretic. Abonamentele şi biletele pot fi achiziţionate la preţul actual în format electronic de pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet şi pe terminalele Selfpay din toată ţara. Începând cu prima zi a festivalului abonamentele şi biletele pot fi achiziţionate din Quantic la următoarele preţuri: Abonament - 175 lei, bilet ziua I – 45 lei, bilet ziua II -75 lei, bilet ziua III – 90 lei.

artasunetelor




Radu Lupaşcu    4/2/2019


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian