Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Tăndărica Altfel (4 – 31 martie) – un Festival pentru toate gusturile, pentru toate vârstele

Cu o experienţă de peste 7 decenii şi cu 100.000 de spectatori anual, Teatrul Tăndărică, cu sprijinul financiar al Primăriei Generale şi al Consiliului General al Municipiului Bucureşti, doreşte să împlinească aşteptările tuturor celor care s-ar gândi să-i trecă pragul.

Tandarica Altfel (4 – 31 martie) – un Festival pentru toate gusturile, pentru toate vârstele
În urma unui studiu de piată, realizat pentru a afla preferințele spectatorilor (copii, părinți, educatori, învățători) pentru proiectele și programele noastre, am putut constata diversitatea opțiunilor, dar și predilecția pentru anumite activități educative.

Între acestea s-au remarcat:

Ateliere interactive pe teme legate de povești, spectacole vizionate, animație, joc actoricesc, improvizație și stimularea imaginației copiilor;

Tratarea unor tematici contemporane de interes în educarea copiilor (relația părinte – copil, subiecte educative de tipul igienă, ecologie, comunicare interculturală, valori legate de toleranță, solidaritate, prietenie;

Interesul părinților pentru activități legate de creativitate, dar și de educare și informare pentru întărirea siguranței emoționale și sociale a copiilor.

Teatrul Tăndărică încearcă să dea contur acestor preferinte, integrându-le într-un nou eveniment: Festivalului Tăndărică Altfel, 2017, care se va desfășura în perioada 4 – 31 martie.

Programul manifestării va cuprinde, pe lângă foarte multe spectacole:

ATELIERE

ateliere creative de mini-scenografie, în cadrul Muzeului Teatrului Țăndărică (ca o alternativă educativă, prin Tandaricadivertisment, pentru stimularea imaginației, a puterii de concentrare etc.); copiii vor avea la dispoziție păpuși gata făcute, precum și materiale textile și burete, pe care le vor folosi în realizarea de costume și detalii scenografice după propriile idei.
Ateliere de improvizație și interpretare pe roluri (coordonate de un actor al Teatrului Țăndărică). Accentul va fi pus pe creativitate, conform categoriilor de vîrstă 3-5 ani, 5-7 ani, 7-9 ani, pe stimularea imaginației și a puterii de concentrare.
Ateliere de scriere creativă (coordonate de un scenarist / scriitor pentru copii). Li se va antrena imaginația și vor fi capacitați să vină cu propriile idei de povești, lăsându-și creativitatea să fie pusă la încercare.

SESIUNI DE INFORMARE SI COMPORTAMENT PREVENTIV

Ne dorim ca tânăra generație să aibă toate informațiile necesare pentru a se dezvolta armonios, intelectual, emoțional, social și civic. Partenerii Festivalului vor oferi, într-o manieră prietenoasă, atât copiilor, cât și părinților soluții, răspunsuri, Tandarica informații cheie de comportament corect în situații critice.

Acordarea Primului Ajutor (aproape toți copiii se cred eroi. Nu ne rămâne decât să le insuflăm gustul pentru a face bine și să-i învățăm cum să facă asta corect, salvând vieți)
Cum ne comportăm corect în situația unui cutremur (un subiect indicat atât pentru copii, cât și pentru părinți).
Intâlniri cu Pompierii (îi ajută pe cei mici să afle, pe înțelesul lor, ce înseamnă să fii salvator și, totodată, să le dezvolte un comportament preventiv cât mai devreme).
Intâlniri cu Polițiștii (Copiii vor învăța reguli elementare și semne de circulație, cum să traverseze corect sau pe unde se pot plimba cu bicicleta în siguranță.)
Cum te înțelegi cu prietenii tăi, animalele de companie? (Vă propunem o prezentare inedită asistată de căței, activități care s-au dovedit a fi pozitive pentru îmbunătățirea abilităților de socializare.

Cărtile de povesti versus Televizorul, întâlniri cu Psiholog Monica Burcea (Povestile sunt chei pentru descoperirea lumii într-o manieră armonioasă pentru dezvoltarea intelectuală si emotională a copiilor, iar insuflarea dragostei fată de citit le va asigura acestora un echilibru bine venit.)

Ce asteaptă Teatrul Tăndărică în schimb? Să aducă, în sălile sale, peste 10.000 de copii, părinti, educatori, învătători la programul Festivalului Tăndărică Altfel!!!


– www.teatrultandarica.ro





Marin Popa    3/6/2017


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian