Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Fragmente dintr-o carte in lucru - Adevăruri nepieritoare ( AGROGLIFE)

Sunt cercuri în culturi, desene geometric sculptate pe diverse terenuri agricole din Anglia, Canada, Franta, Olanda sau SUA. De obicei, figurile sunt ”desenate” noaptea, departe de orice privire, în general pe câmpurile de grâu si orz; le găsim uneori si pe iarbă, zăpadă (în Muntii Himalaya) sau chiar în lanuri de soia. Acest figuri sunt perefct regulate si se referă la desene complex structurate.
Dimensiunea cercurilor desenate este de la câtiva zeci de metri la câteva sute de metri în diametru. Autorii acestor incredibile ”sculpturi” în natură actionează când grâul sau celelalte plante sunt înăltate, chiar înainte de recoltare.
Anglia este tara în care s-a înregistrat cel mai mare număr de agroglife; în sudul tării, în regiunea vechilor temple de la Aveburu au apărut un număr semnificativ de astfel de figuri perfec desenate în lanurile de grâu. De asemenea, regiunea Stonehenge – site clasic al Patrimoniului UNESCO – se remarcă prin multe agroglife în formă de cerc, dintre care peste 90% par a fi ”tele-imprimate”.
Localizarea acestor desene misterioase în regiuni considerate ezoterice a fost suficientă pentru a face să circule cele mai nebunesti zvonuri despre ele si despre faptul că sunt de origine extraterestră. A fost destul pentru a intriga oamenii de stiintă din întreaga lume, care au făcut multe studii privitoare la acest fenomen.
Primele agroglife au fost semnalate pe 22 august 1678 într-un studiu numit ”Diavolul cosas sau noutăti stranii din Hartford-Shire”. După Al DoileaRăzboi Mondial, fenomenul a luat amploare, iar observarea agroglifelor se face acum si din avion, planor sau elicopter. Primele observatii pe teren au creat perplexitate pentru că paiele cerealelor nu sunt de loc rupte, ci, răsucite sub un unghi de 90 grade la nivelul primului lor nod; o altă oservatie este lipsa instrumentelor care ar putea explica realizarea acestor desene. Un alt argument accentuează msterul asupra autorului agroglifelor: timpul foarte scurt în care sunt realizate în toate cazurile – mai putin de o noapte.
În septembrie 1991, doi artisti britanici, Doug Bower si Dave Charley, au afirmat că 200 de agroglife ar fi opera lor. Dar pusi să demonstreze cum le fac, nu au putut să execute într-o noapte decât figuri foarte simple, nu desene geometrice complicate. Au lăsat pe terenul cu agroglife deseate de ei, multe urme de pasi de om, ceea ce nu se întâmplă pe terenul agroglifelor ai căror autori nu se cunosc.
Singura expicatie legată de aparitia agroglifelor este o lumină globulară, ce coboară si urcă foarte rapid, lăsând în urma ei aceste desene geometrice perfecte; de aceea, multi cred că sunt desenate de OZN-uri. O astfel de explicatie ne dă astrofizicianul Paul La Violette, în lucrarea sa ”Decodarea mesajului din pulsari”: agroglifele sunt realizate prin proiectia unui câmp de forte programate, ce are ca obiect ”tele-imprimarea” unei figuri geometrice complexe.
Analizând agroglifele, oamenii de stiintă din diferite tări au constatat că plantele care se află în aria (sprafata) unui agroglif sunt deshidratate din cauza unei cresteri bruste de temperatură care se petrece în timpul realizării desenului. Cadavrele păsărilor sau ale unor animale mici suprinse în aria agroglifului în cauză sunt uscate si turtite de o fortă nevăzută (de exempu, un porc spinos cu grosimea de cca 30 cm era deshidratat si avea o grosime de 6 cm). Cercetătorii au mai detectat prezenta unui puternic câmp magnetic în zona unde au fost ”desenate” agroglife; acest câmp magnetic produce severe dureri de cap sau alte stări de rîu celor sensibili. Unele aparate de măsură s-au defectat fără ca savantii să înteleagă de ce. Alti cercetători au descoperit pe solul unde erau desenate agroglife, microsfere de fier sau au măsurat un aer deosebit de ionizat ăn zona agroglifelor.
Mai multe explicatii au fost date pentru aparitia agroglifelor: a) un vârtej de plasmă creat de fiinte necunoscute; b) meteorologul englez George Terence Meaden a măsurat în 1989, vibratii ale sunetelor; c) testarea unor arme militare (ex. tun cu microunde), bazate pe o tehnologie încă necunoscută nouă, Pământenilor (microunde de joasă frecventă, folosite în comunicarea dintre submarinele aflate în imersiune. Numeroase cetacee sau chiar delfini au esuat pe plaje datorită bruierii sistemului lor de ecolocatie prin rezonantă. Inginerul belgian Luc Mampaey sustine această teorie: deasupra agroglifelor se crează un strat ionizant, care poate modifica amplitudinea energiei solare, ceea ce poate avea un efect comparativ cu cel al căderii de meteoriti.
În 1992, Nancy Talbott si John Burke au fost interesati de ipoteza biofizicianului american William Levengood, care a confirmat la rândul lui folosirea microundelor în realizarea agroglifelor. Prezenta izotopilor reactivi în zona agroglifelor face ca sferele de lumină observate si măsurate, deci de energie, să difuzeze microundele care ”sculpteaza” câmpurile de cereale. Prezenta sferelor energetice confirmă spusele martorilor care au observat halouri bruste de lumină.
În anul 2004, a fost descoperită o piatră cu o lungime de cinci centimetri, pe care erau gravate semnele Yin si Yang, fazele lunare, o eclipsă solară si o supernovă . Piatra a fost descoperită la Roswell, locul unde în anul 1947 s-a prăbusit un OZN. Timp de patru ani, Robert Ridge, cel care a descoperit piatra, a tinut secret acest lucru. La insistentele familiei trimite piatra la un laborator pentru a fi cercetată. Concluziile au fost că, simbolurile de pe piatră au fost realizate cu mijloace sofisticate. S-a mai constatat că piatra are proprietăti magnetice deosebite. Ceea ce este si mai misterios este faptul că simbolurile care erau gravate pe piatră erau identice cu o uriasă formă geometrică descoperită într-un lan de grâu din Liddleton, Anglia, în anul 1996. Specialistii sustin că piatra a făcut parte dintr-un disc dur desprins din OZN-ul care s-a prăbusit la Roswell.


* * *, Anul 1942, prima invazie extraterestră, pe site-ul http://www.efemeride.ro/25186-2, vizitat pe 23 septembrie 2016, orele 13.36





Emilian M. Dobrescu    12/20/2016


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian