Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Scrisoare de dragoste de Valentine's day

Fără tine, sunt o primăvară fără verdeată, sunt un fluture fără aripi, sunt o floare ce si-a pierdut parfumul! Iubitule, întinde-mi mâna si spune-mi: ,,Mai există fericire pe lume?” Te întreb, pentru că în absenta ta mă risipesc ca un sirag de perle rare scăpat pe o scară, în spirală. Lângă tine sunt calmă ca o icoană, blândă ca briza mării! Esti soare printre nori, esti lumina sfîntă ce-mi inundă sufletul, esti roua diminetii ce-mi răcoreste durerea, esti linistea noptii ce-mi străjuieste visele!

M-am lăsat atrasă de tine într-o dulce rătăcire pe tărmul fanteziei. Am comis o crimă: am îndrăznit să sfidez ratiunea si să mă las pradă unei iubiri ca un fum, dar te-am iubit precum o pasăre iubeste zborul si libertatea! Tu ai fost infinitul meu magic, iar eu în viata ta... doar o clipă sau o ploaie de vară ca multe altele. Ai fost religia mea si-n fiecare noapte te mângâiam în gândul meu cu ochii mintii până adormeam. Si tot tu ai fost refugiul meu, iar eu în bratele tale am descoperit o lume nouă, am găsit o altă definitie a fericirii, am învătat să respir un alt aer.

Eu te-am îmbratisat cu pasiunea cu care valul îmbrătisează marea si tărmul, iar tu ai rămas indiferent... Acum, fără tine toate s-au prabusit, iar amintirile nu fac altceva decât să intensifice durerea pe care o simt aici, adânc înfiptă în fărâmitura de suflet ce mi-a mai rămas. Sunt singură si mi-e dor de tine! Te am în suflet ca o explozie de miresme, te simt în sânge ca un ritm de foc, te port în mine ca un cântec auzit în locuri dragi pe care le-am părăsit în nădejdea întoarcerii.

Ai rămas cântecul care mă adoarme noaptea, vocea care-mi mângâie tristetea, vântul ce-mi răsfată părul, o ultimă silabă pe care vreau să o rostesc înainte de a visa... si primul meu gând... Iartă-mă că n-am putut fi mai bună decât ploaia... decât apusul... decât norii! Iartă-mă că m-am îmbolnăvit de tine!

Am crezut în declaratiile tale, fără să mă gândesc că într-o bună zi mă vei părăsi. Ai plecat si m-ai lăsat dusă de vânt... Ce as putea să fac fără tine? Mi-e dor de tine! Inima mea te cheamă, unde esti? Unde ai plecat? Zile, nopti, săptămâni s-au scurs prin portile timpului, dar tu nu ai venit... Te caut, cum îsi caută mama disperată copilul rătăcit! Te vreau! Te cer! Si te astept!Te vreau ca un pret al iubirii, te cer ca un pret al suferintei si te astept ca o solie mângâietoare! Unde esti? Te caut cu ultimele puteri ale suferintei mele.

Am obosit să te caut cu privirea! Am obosit sperînd... să te găsesc, sau... că mă vei găsi! Vreau să uit de orice căutare si să nu mai tresar când îti rostesc numele. Vreau să uit! O să doresti să te mai caut! O să-ti fie dor de toate astea! Am adormit plângând. Ce viată chinuită a trecut peste mine! Puterea inimii si a gândului aruncă o punte peste timp. Voi îngropa numele tău în petalele trandafirilor! Mă voi ruga la Dumnezeu să mă preschimbe într-un izvor cu apă lină. Poate într-o zi îti vei odihni privirea în undele lui. În vis si-n gând te-am sărutat pe tâmple, pe obraji, pe ochi, ocolind să te sărut pe buze, de teamă să nu te ard din dragoste! Sărut ochii tăi calzi care au fost atâta timp ai mei!...Georgeta Nedelcu    2/13/2011


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian