Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Gândurile la granita anilor


Întotdeauna revelioanele mi s-au părut interesante si nu am înteles de ce oamenii se bucură asa de mult de trecerea unui an fără să se gândească la faptul că avem de trăit cu un revelion mai putin. Încep cu o idee sub formă de glumă, as fi foarte fericit dacă revelionul ar fi un pas de solutionare a ceea ce a durut în anul trecut si găsirea unor căi noi pentru zâmbetul universal pe care l-am dorit toată viata. Timpul nu trece, noi trecem si rămâne ceva în urma noastră care ne lasă o statuie mai mare sau mai mică pe pământ si doar ce ai lăsat si ai dat este adevărata comoară care o ai.
În anul care îsi asterne ultimii pasi de zile am avut o bucurie de realizare profesională a fiului meu, eu am lucrat si în sectorul energetic si el îmi continuă drumul meu.
Poezia, pe care o am în sufletul meu si doresc să o împart tuturor oamenilor buni pentru a le aduce un strop de bucurie, poezia pe care o astern pentru a arăta lumii întregi splendoarea cuvântului si sufletului românesc este viata mea si în acest an am editat două volume noi ,, O lăcrămioară fără lacrimi” si ,, O sută de lumini”.
Am o mare preocupare pentru organizarea unor interesante seri de poezie în Cluj-Napoca, cu participarea elevilor care au pasiune de vers la citit si la scris.
Pentru anul care ne bate la usă doresc în primul rând neamului meu cel românesc o viată lipsită de tristete, să găsim căile de muncă si creatie care să aducă răsplata pe care ne-o dorim si pe care istoria ne-a arătat că o putem obtine.
Doar munca este cea care aduce zâmbetul în suflet si în casă, asa m-a învătat tata si spunea că banul nemuncit aduce numai rânjetul nu zâmbetul. Din acest considerent eu vreau să îmi aduc aportul la tot ce am în jurul meu pentru realizări frumoase si în deosebi doresc să mai scriu poezie cât de multă. Vreau sănătate multă tuturor celor care mă înconjoară si rugăciunea mea va fi plină de dorinta de a primi de la divinitate sănătate pentru toti.
Sunt deosebit de bucuros să pot colabora cu Revista Observatorul din Toronto prin versul meu si doresc tuturor celor care îmi citesc ale mele rânduri un an plin de sănătate si realizări, să facem împreună tot ce se poate pentru bunăstarea românilor, pentru că tot ce miscă-n tara asta ne este prieten în primul rând nouă.Constantin Rusu    12/18/2010


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian