Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Invitatie la călătorie

De câtva timp, prin colaboratorii nostri, vă invităm la călătorii.
Fie in locuri istorice sau spirituale, fie pentru cunoasterea frumusetilor naturii, ori pentru vizitarea unor obiective economice si a unor realizări urbanistice.
Călătoriile reale, impreună cu cei dragi, inseamnă imbogătrea cunostintelor, in afară de odihnă si de sănătate. Si apoi, o călătorie bine organizată creează nu numai o minunată dispozitie, un nestăvilit optimism, ci se constituie intr-o bogată si valoroasă bibliotecă, stimulând si satisfăcând dorinta noastră de cunoastere. .
Putem călători mai aproape sau mai departe. Putem face modeste drumetii la ferme apropiate, participând la alte indeletniciri plăcute ori atractii. Penttru noi a fost o extraordinră experientă ca, zilele trecute să mergem, cu nepotica noastră, intr-o excursie organizată la o fermă in zona Stuffvile ( nord de Toronto ) unde se prepară Maple Syrup. Niste prieteni au petrecut un minunat weekend la Silver Spring, o zonă de cotages condusă de o româncă, de lângă Algonquin Park.
In calitatea noastră de cetăteni sau rezidenti in Canada, se cuvine să ne cunoastem tara de adoptie care, asa cum se arăta intr-un articol din revistă,“in diversitatea ei geografică, economică, de viată modernă si ancestrală, este o tară măreată ce vibrează de sănătate si vigoare - de la ocean la ocean -, cu orase exuberante, cu un relief ametitor, loc de intâlnire a unor culturi diverse”...
Avem posibilitatea, datorită agentiilor de turism, revistelor de specialitate, publicatilor, ghidurilor turistice, informatiilor datorate internetului, să găsim principalele puncte de atractie turistică din Canada - parcuri nationale sau provinciale, monumente ale naturii sau istorice, frumuseti, vechi sau moderne, ale oraselor, ale numeroaselor lacuri sau ale muntilor maiestuosi – pe care nu ne propunem să le numim acum pentru că am omite, cu sigurantă, locuri importante, dar si pentru că fiecare dintre noi are datoria să le cunoască direct.
In limita spatiului tipografic, publicatia noastră, după cum ati putut constata, a găzduit, in ultima vreme, mai multe materiale dedicate călătoriilor.
Vom continua să vă invităm, datorită unor indrăgostiti de călătorii, oameni care isi petrec majoritatea weekend-urilor si concediilor pentru a cunoaste frumusetile nebănuite, o multime de lucruri inedite ale lumii in care trăim, să cititi interesantele lor relatări.
Si dacă, in drumurile dumneavoastră, ati intâlnit locuri frumoase, vă rugăm să le faceti cunoscute prin editiile noastre – tipărită sau electronică.
Multi dintre Dvs isi petrec sejururi pe malurile oceanelor Atlantic sau Pacific, in Caraibe, in statiuni din SUA, Mexic, Cuba, Republica Dominicană, Costa Rica si alte tinuturi sud-americane, in draga noastră Europa etc. etc. Totul inseamnă incântare, noutate, frumusete.
Nu putem uita tara noastră de origine, România, pentru a-i vizita pe cei dragi de acolo, dar si pentru a revedea, cu ochii experientei de acum, locuri mirifice indrăgite odinioară.
Cine poate uita călătoriile prin frumoasele statiuni de odihnă, balneare sau climaterice, călătorii sau vacante la munte, la mare…? Agentiile de turism ne stau la dispozitie. .
Vă dorim in continuare călătorii petrecute in locuri care odihnesc trupul si improspătează cugetul – din Canada, de pe alte meleaguri din Nord ori Sud America, din Europa, bineinteles din România sau...de mai departe.
Drum bun călătorie plăcută !
Observator P.P.








Observator    4/25/2010


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian