Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Sărbători cu sănătate si recunostintză



Există oare timp pentru toate? Cum să întelegem că Dumnezeu ne poate uita în tinerete? Ar fi asta o pedeapsă sau un cadou?
Vă scriu aceste rânduri azi, aproape de ziua în care împlinesc douăzeci si patru de ani de când am trecut printr-o moarte clinică.Am ezitat initial să descriu acest mic secret al meu,dar vă consider pe toti cei care brăzdati cu privirea rândurile mele, niste stropi ai sufletului meu si vă multumesc.
Traiul nostru pe pământ este după părerea mea de neînteles, pentru că nici cunoasterea, pentru noi, nu poate fi considerată cea bună, sau cea cât de cât corectă. Suntem un produs al lui Dumnezeu, tinem foarte mult la trupul fizic, suntem convinsi că acest trup îl pierdem, nu suntem prea convinsi că ne ducem pe valurile rezonantei sufletului ce-l avem, dar ne ducem, deci unde plecăm vom continua ceva.
Anii pe pământ îi dorim frumosi si multi. Acesti ani ni dă divinitatea pentru a ne pregăti si modul de pregătire a energiei noastre spirituale va face ca să avem drumul mai aproape de divinitate. Cu cât vom sta mai mult si cu cât vom fi mai buni cu atât vom ajunge mai aproape. Unde? Nu stiu exact, dar bănuiesc.
Si câte nuante încercăm să dăm convingerilor si prestatiilor noastre? Oare nu cumva ne nastem când murim si murim când ne nastem? Nu cumva comorile noastre sunt ce am dat, nu ce avem. Din moment ce nu ducem nimic alături de suflet, înseamnă că trebuie să dăm, nu să strângem. Asa se va obtine rezonanta sufletului nostru cu divinitatea.Pe pământ încărcarea energetică a sufletului este necesară, o avem si dacă credem si dacă nu, dar ajutorul este mai mare dacă îl primim mai mare si dacă avem o modalitate de a-l primi, dacă rugăciunea este sinceră si o transmitem pe rezonanta divină.
Faptul că moare recunostinta ne va face fim egoisti, vom încărca numai zonele din corpul spiritual destinate răului si asa vom si avea si sănătatea. Sunt oameni care pot vedea modul de încărcare energetică a corpului spiritual si stăteam zilele trecute cu cineva de vorbă, un om de o aleasă puritate sufletească care îmi spunea că vede la oamenii buni o aură în vârful capului, aură ce coboară pe tot corpul. La cei răi între ochi, la a sasea zonă de încărcare energetică, se face un glob energetic pe care îl folosesc pentru a face rău celor din jur si o mare parte a corpului este lipsită de încărcare, deci pot apare bolile oricând.
Deci venim cu energii mai mari sau mai mici pe lume, ne încărcăm mai mult sau mai putin si plecăm cu mai mult sau mai putină energie. Fericirea pe pământ a celor care văd numai în contactul cu divinitatea sursa de sănătate, cu toate zvâcnirile celor care vin pe pământ pentru că numai asta vor, această fericire este superbă si din păcate nu o vom întelege poate niciodată.
Am adus aceste gânduri în aceste zile, pentru omagiu si recunostintă fată de cel care a făcut pe pământ cele mai superbe fapte divine, a venit pe pământ cu sufletul lui Dumnezeu, pentru a ne dovedi că numai credinta si stiinta credintei ne face să trăim ani multi si buni pe pământ. Dânsul ne-a arătat că bucuria cea mai mare este de a face bine si la modul suprem de a da viată si sănătate celor din jur si de pleca lăsând după noi un suflet care să aducă bine si întelepciune celor care ne urmează crezul.
Apropierea Marii Sărbători a Învierii Domnului Iisus Cristos, mă face să simt puterea divină pe care ne-a lăsat-o Domnul pentru a fi buni, pentru a fi aproape de divinitate tot timpul vietii noastre si pentru a avea ani multi si buni pe pământ.
Doamne Sfinte Iisuse Cristoase miluieste-mă pe mine păcătosul. Amin.
Vă doresc Sărbători fericite si fie ca Domnul Iisus să vă aducă lumina si bucuria divină în sufletele Dvs si a celor ce vă înconjoră. Vă multumesc.






Constantin Rusu    4/18/2009


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian