Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Mortgage arhitects : Recesiunea anului 2009-masuri luate de Banca Nationala a Canadei


Dupa instaurare lu Obama toate privirile sunt indreptate acum asupra cresterii economice a Canadei. Prima masura a fost luata cu ocazia intilnirii ce are loc o data la trei luni la Banca Nationala a Canadei. Masura a fost una drastica si anume scadea prime Rate cu un procent ceea ce a dus la masura imediata a tuturor institutiilor financiare de a scadea Prime Rate cu 0.50%. In acest moment Prime Rate este 3.00%.

Anul 2009 –an de tranzitie economica se prevede a fi definit ca un an plin de oportunitati. Pentru cei ce au un status stabil al locului de munca si prefera sa faca “sarituri” spectaculoase...acesta este momentul. Cum se explica acest lucru? Cum pretul la case este mai jos cu aproximativ 9% fata de anul trecut si ratele de mortgage sunt istoric la nivelul cel mai jos, acum este momentul de a beneficia de aceasta oportunitate unica si a face o miscare cu urmari favorabile situatiei financiare ale familiei dumneavoastra. Cum se explica acest loucru? Pentru cei ce se gindesc sa se mute la o casa de o valoare mai ridicata , dar nu au avut posibilitatea sa o faca, aceasta perioada este ideala de a va hotari sa va cumparti o alta casa.


Acelasi sfat il dam si pentru First Time buyers, care au tot asteptat ca preturile la case sa scada spectatculos si nu s-au hotarit sa faca inca pasul cel mare. Acum este momentul ideal de a devein in sfirsit proprietari ai unei case in Canada. Preturile sunt accesibile si cum am spus ratele de mortgage sunt istoric la valori mici.

In industria de mortgage sunt la acest moment multe programe care vin in ajutorul cumparatorilor de case.Conditiiile economice indica ca ratele de mortgage nu se pot misca in sus in viitorul apropiat. Acum exista o multitudine de optiuni pentru a alege cel mai bun mortgage. Cheia de a intelege si alege cel mai bun mortgage este o intelegere clara a planurilor de viitor atat pe termen scurt cit si pe termen lung.

In aceste timpuri, multi dintre clientii nostri aleg varianta unui mortgage fix inchis pe un an la care ratele de interes sunt atractive, urmand ca in anul urmator, in fuctiile de conditiile economice sa decidem impreuna ce tactica aplicam, adica mai explicit daca vom alege varianta pe termen lung sau scurt din nou.

O multitudine de clienti ne-au sunat déjŕ sa ne ceara sfatul daca acum este momentul sa rupa mortgage ce il au pe fix 5,7,10 ani si sa il facem acum la o rata variabila sau fixa pe o perioada mai scurta.

Nu se poate da un raspuns la fel la toti clientii, la fiecare ...in functie de situatia financiara specifica fiecarei familii luam impreuna decizia care este cea mai potrivita. Adevarul este ca o echipa de Mortgage Planners cum este cea formata si condusa de Peter Majthenyi va oferi sfatul cel mai bun si mai bine adaptat fiecarei situatii in parte. Sfatul nostrum este sa ne contatctati la telefoanele afisate mai jos si in functie de situatia fiecaruia va vom da sfatul care va va face fericiti si suntem siguri ca ne veti recomanda familiei cit si prietenilor sa le oferim serviciile nostre profesionale.

In incheire as dori sa va reamintesc ca din luna decembrie 2008 ne-am mutat intr-o noua locatie la Islingtoin si The Queensway. Mai exact adresa noastra este #1026-1040 The Queensway, Etobicoke, M8Z 0A7.
Aceasta noua locatie este mult mai spatioasa, luminoasa si mult mai confortabila. Echipa de 8 brokeri sub conducere lui Peter Majthenyi este gata sa va dea sfaturile necesare in alegerea celei mai favorabile variante de mortgage pentru familia dumneavoastra.
Va asteptam cu drag la noua locatie si oricind ne puteti suna la aceleasi numere de telefon.Peter Majthenyi/Adrian Capraru – Mortgage Planner Mihaela Ceobanasu- File Administrator
Phone: 1-877-410-3298 or 416-236-9300 ext.11/21 Phone: 416-236-9300 ext.12
Fax: 416-236-1530 Fax: 416-236-1530
E-mail: peter@mymortgageplanner.ca E-mail : mihaela@mymortgageplanner.ca
Web Site: www.mymortgageplanner.ca


Mihaela Ceobansau    2/21/2009


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian