Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Vibratii : 2009 - numerologic !



Din adunarea fadică a cifrelor anului 2009 rezulta numărul 11, care este primul dintre numerele numite „număr maestru".
Vibratia acestui numar este extrem de puternică si contine numeroase elemente contradictorii, care pot naste multe situatii neobisnuite sau neasteptate în anul 2009. Fiind format din cifrele 2 si 9 care cuprind între ele două zerouri, dintre care primul îl întăreste pe 2, iar cel de-al doilea îl „filtrează" pe 9, trebuie sa ne oprim, foarte scurt, si asupra acestora.
2-ul reprezintă cooperarea, adaptabilitatea, asocierea, respectul si medierea. Iată cât de simplu căpătăm un larg orizont asupra a ceea ce ar trebui să fie anul 2009 pentru noi ; dacă aceste previziuni se vor împlini sau nu, vom vedea mai jos.
Cifra 9 vorbeste despre umanism, dărnicie, altruism, creativitate si asumarea unor obligatii. Foarte pe scurt, cum am enumerat si pe cele de mai sus, vom spune numai atât : doar numărul 11 va fi acela care va hotărî drumul pe care-l vom strabate în 2009.
Acest numar-maestru care este 11, ne arată foarte clar care este directia de urmat în 2009 : realizarea idealurilor sau obiectivelor noastre în acest an. Întrebarea care se pune, este dacă avem bine conturate aceste idealuri sau obiective ; si nu este vorba despre cele personale, ci ne referim la cele care ar trebui să existe în programele „macro" de administrare a tării. Poate că există si este posibil ca ele să fie si bine structurate, dar omul de rând se îndoieste de asta, pentru că... ce nu vede - nu există.

Să vedem care sunt caracteristicile pozitive pe care numarul - maestru 11 le aduce : este vorba despre bune relatii externe, de optimism (fără de care nimic nu este posibil), de dinamism (mai mult dinamism n-ar strica); există si un suflu de intuitie evoluată pe care 11 ni-l conferă, făcându-ne inspirati si spirituali ( ceea ce, nu-i asa, ar trebui să ne bucure, dacă n-am sti că românul face haz din orice, dar mai ales de... necaz ! ).
Avem la dispozitie destule caracateristici pozitive si-ar trebui să le folosim.
Să vedem si ce caracateristici negative ne „daruieste" acelasi număr - maestru 11. Prima - si cea mai dezamăgitoare - este tensiunea nervoasă care împiedică realizările de orice fel; urmează nerăbdarea si nestatornicia. De tensiuni nervoase suntem cam sătui ; sigur că suntem nerăbdători să ajungem într-o oază de liniste...dar, nerădarea unora de a accede la putere naste nestatornicia; lipsa echilibrului si agitatia inutilă sunt alte trăsături pe care 11 ni le conferă ; adică „mult zgomot pentru nimic !". Care sectoare, economic, financiar, social sau care vor mai fi fiind ele, vor fi ferite de astfel de situatii ? Nu putine. Fanatismul si necinstea pot fi prilejuri de neliniste socială. Nivelul de trai poate suferi si el deprecieri importante si toate astea pe fondul unei crize care în 2009 ne va atinge, pe mai multe planuri. Cu cât mai multe nunti vor fi, cu atât mai multe divorturi se vor înregistra.
Si dacă veti spune că este prea mult pesimism în aceste rânduri, mai jos vedeti alte câteva atribute ale numărului 11 pentru 2009, care, poate, vă vor inspira mai mult optimism.

Numărul - maestru 11 poate fi :
- un număr cu potential si idei mărete ;
- un număr cu o vibratie superioară altor numere, care poate genera o enormă tensiune nervoasă si o puternică influentă care se poate manifesta în registre diferite : pozitiv sau negativ ;
- un număr cu spirit înăltător, intuitiv, idealist, dar mult prea... visator...;
- un număr care poate fi ori inspirat si spiritual, ori fanatic si necinstit;
- 11 este numărul intensitătii ;
- 11 este număr dominant ;
- 11 este numărul care aduce noutatea ;
- 11 este numărul individualitătii (să nu uităm că cifra 2 este cea care „strică" unicitatea si 2009 o are în compunere);
- 11 este numărul care poate îndepărta soarta potrivnică; si, în sfârsit,
- 11 este numărul luminării si iluminării.

Să sperăm să nu se împlinească atâtea rele câte ne spune 11, ci acelea bune - destule - pe care numărul - maestru 11 al anului 2009 le contine.

Viorica CONSTANTINESCU
(e-mail: viviana7777@yahoo.com)





Viorica Constantinescu    1/9/2009


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian