Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Resolutions 2009 : Dacă vrei, poti



Ia o pauză de 10 minute la cel mult 2 ore de muncă. Extinde acest obicei si la restul vietii cotidiene si foloseste aceste pauze pentru a te gândi la tine si a-ti constientiza atitudinile.

Invată să spui NU, fără a te simti vinovat si fără a crede ca vei răni pe cineva. A dori să multumesti pe toată lumea este un efort si o risipă enormă. .

Planifică-ti activitatea zilnică, dar intotdeauna lasă-ti intervale importante (intre activităti) pentru orice neprevăzut, constientizând că nu totul depinde de tine.

Concentrează-te pe rând, asupra fiecărei sarcini pe care vrei să o rezolvi. Chiar dacă beneficiezi de cea mai rapidă minte pentru a trece de la o activitate la alta, tot va obosi până la urmă. .

Părăseste odată pentru totdeauna gândul că esti indispensabil la locul de muncă, acasă, sau in grupul in care esti obisnuit să traiesti. Chiar dacă iti va displăcea, realizează că, dacă nu esti tu insuti cu adevărat, totul poate continua si fără tine. .

Incetează să te mai simti responsabil pentru plăcerile altora. Nu esti nici sursa dorintelor, nici eternul maestru de ceremonii. .

Cere ajutor intotdeauna când e necesar, căutând să-ti dezvolti simtul ce-ti permite să-l ceri persoanelor celor mai indicate!
.
Separă problemele reale de cele imaginare si elimină-le pe ultimele, căci sunt pierdere de timp si ocupă un spatiu mental pretios ce iti e necesar pentru probleme mai importante.

Caută să descoperi plăcutul din actiunile zilnice simple, cum ar fi dormitul, mâncatul, plimbatul, fără a crede, insă, ca asta e tot ceea ce iti poate oferi viata. .

Evită să te invălui in nelinisti si tensiuni străine tie, sau să te preocupi de ceea ce se referă la nelinisti sau tensiuni. Ia mai bine o mică pauză si apoi intoarce-te la dialog si la actiune.

Familia ta NU este totuna cu tine insuti, poate fi strâns unită in jurul tău,
poate insemna tot universul tău, dar nu se poate substitui tie insuti.

Intelege că principiile si convingerile rigide pot constitui o mare piedică in calea miscării, căutării si evolutiei.

Este necesar să ai intotdeauna pe cineva in care să ai incredere si căruia să-i poti vorbi deschis. Nu te ajută cu nimic dacă această persoană se află departe. .

Invată să-ti dai seama când vine momentul propice pentru a te ridica de la masă la o cină, ori a părăsi o reuniune. Niciodată să nu ignori importanta sentimentului de a părăsi orice activitate la momentul oportun. .

Să nu vrei să stii dacă te-au vorbit de rău si nici să nu te deranjeze acest gunoi mental. Ascultă-i mai bine pe cei ce te vorbesc de bine, dar si pe acestia cu o anumită rezervă, analizând ce spun si fără a-i crede in totalitate.

A concura cu fiinta ce iti este pereche, in situatii de distractie, de muncă, ori de viată este ideal pentru cei ce vor să-si obosească relatia sau vor să piardă ceea ce este mai important in ea.

Rigiditatea este bună pentru pietre, dar nu si pentru fiintele umane. .

O oră de plăcere enormă inlocuieste linistit cel putin trei ore de somn pierdut. Plăcerea recompensează mai mult decât visatul. De aceea, nu pierde ocaziile de a te distra si mai ales sa te bucuri.

Sigur ca nu este usor să respectăm acest propus calendar in 2009, dar dacă vrei ... poti .
Succes !






Observator    1/4/2009


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian