Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Sa traiesti clipa !

Start game

…Iar ca sa rezolvi problema saraciei, intri aici… pe google… pe saracie.com… faci click dreapta pe mouse…faci drag and drop pe iconul viata.exe… si tragi de ea, pana iese din frame… e simplu… acum, incearca si tu… deci… click pe google… intri pe saracie… click dreapta mouse.., drag and drop pe viata.exe...lansezi cu run… joci… si iar drag and drop.. pana ti se termina energia… ai inteles? Foarte bine!
Acum, sa trecem la o lectie noua… cum sa mancam pe ziua de azi… E simplu: intri pe yahoo… faci search pe food… apare o lista de restaurante si fast-fooduri… intri pe fiecare lista in parte… consulti meniul si programul localelor… apoi, te cauti in buzunare… vezi ca nu ai bani… si intri pe job workshop…Ai inteles?
Repeta si tu: sa presupunem ca iti este foame… intri pe yahoo… faci search pe cuvantul food… cauti prin piete, magazine si restaurante… consulti meniurile te cauti in buzunare… nu ai money… nici card… si cauti un job pe yahoo sau google… Vezi ce simplu este?
Lectia a treia… ai nevoie de un loc de munca… intri pe locuri de munca.ro; alegi un loc de munca… lucrezi o luna… si apoi platesti pe internet : CAS-ul, taxele, impozitele, telefonul ( Rds, ca romtelecom!!! ), curentul, apa, gunoiul, medicamentele… si nu iti mai raman bani pentru food… te imprumuti la o banca… e simplu… daca iei un hambuger pe zi, dai la banca doi hamburgeri in aceeasi zi…in acelasi timp, indiferent de talie, banca iti ofera ( contracost ) si un program de slabit, in rate… la prima rata, slabesti un kilogram pe zi… la a doua rata, slabesti regimul de slabit… la a treia rata, intri pe google, si soliciti la o banca un program de refinantare…
E cool cu calculatorul! Stiam ca este fun, si o sa-ti placa! Acum, inchide toate cartile, caietele, intra pe games… Si joaca-te! Nu uita sa gandesti pozitiv, sa nu fii looser, sa zambesti tuturor, sa ai simtul umorului dezvoltat, sa ai feeling, si sa traiesti clipa!

Game over…

Jianu Liviu    9/19/2008


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian