Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


De vorba cu actorii din Sex and the City


Unul din putinele seriale TV care au rezistat ani de zile. Le-am vizitat chiar la studioul din New York unde the turneaza serialul si unde am fost condus din camera in camera, la apartamentele celor patru protagoniste. Mobilate in cel mai mic detaliu, aceste camere scenografice de locuit fac parte din magia filmarii unei lumi care sa ne starneasca curiozitatea de la episod la episod. Atit realizatorii cit si unul din regizori, se mindresc impreuna cu echipa scenografica si de filmat, pe cit de precis au creat aceasta ambianta in care caracterele in rolurile respective se pot manifesta atit de realistic incit sa credem pe bune ca vedem ceva real.

SARAH JESSICA PARKER, KIM CATTRALL, CYNTHIA NIXON (nici o relatie cu fostul Presedinte) si KRISTIN DAVIS s-au imprietenit intr-atat incit relatiile si problemele lor se manifesta asa de usor incit nu-ti vine sa crezi ca sint actrite care au memorizat niste cuvinte pe care le reda nonchalant de parca s-au nascut cu ele, in ciuda faptului ca fiecare din ele isi au familia lor reala cu probleme reale pe care le lasa la poarta studio-ului de unde le reaiau cand pleaca si au terminat de turnat.

RA: Ladies, thank you ca m-ati reprimit la ...sinul vostru (am ras).
SJP: Salut Ray, dar sa sti ca intri pe un teritoriu primejdios.
KC: Nu mustrului baiatul…nu vezi ca-si face datoria sa ne starneasca? Hello, Ray!
RA: Cine eu?
CN: Nu te seziza, Ray, le place sa te tachineze! Altfel ce mai faci? (am ris)
KD: Eu sint de acord cu tot ce s-a spus pina acum! Ray, ce-mi dai pentru asta? (am izbucnit cu totii in ris)
RA: Am inteles, sa traiti! Dar mai bine spuneti-mi dece credeti ca acest show e patronat de atitia ani? Care e secretul?
SJP: Chiar si noi toti ne intrebam din cind in cind si nu avem decit citeva teorii daca nu raspunsuri.
KD: E scris foarte bine si uman, ilustreaza relatii sensibile in cadrul unor circumstante pe care le traim cu totii cindva, in viata...
CN: Si ne identificam cu ele atit ca actori dar si ca spectatori…
KC: Altfel dece s-ar mai uita spectatorii si ar mai urmari episoadele, scriindu-ne cu intrebari si idei sau comentarii de parca s-ar indentifica cu situatiile expuse si caracterele pe care le interpretam.
CN: N-o sa-ti vina sa creezi cite scrisori primim zilnic de la admiratorii nostrii.
RA: E adevarat ca simit ca acest serial are succes si pentru-ca permite multitudinelor de gen feminin sa se indentifice cu personagiile voastre? Cum si ce vorbiti una cu alta, felul in care va imbracati…
SJP: Ah, aici ai atins o nota imprtanta, Ray. Aparent, patura mijlocie din are facem parte cu bucuriile si problemele ei respective, si in cadrul careia se manifesteaza relatiile noastre, felul in care ne imbracam si cum tratam sexul opus, pare ca influenteaza o multime de fete si femei.
CK: Cred ca ambele sexe se uita la serialul SEX & THE CITY pentruca abordam si subiecte mai intime cum ar fi sexualitatea care ne afecteaza in atitea feluri…. Mai de curind am vorbit cu cei dela HBO ca sa creiam un program intitulat SEXUAL INTELLIGENCE pentruca, intre noi fie vorba, majoritatea n-au habar cum sa colaboreze cu sexualitatea lor fara sa se simta vinovati.
KD: E intr-adevar un mare pacat ca societatea puritanica in care traim in America isi mentine o moralitate ireala cu cerintele naturii, si din cauza asta…
CN: Sintem martori la atitea crime sexuale si tot ce e in legatura cu aceste simturi intime care devin din ce in ce mai putin intime.
RA: Chiar, dece n-ar fi corect ca sa separam cerintele sexuale fizice de asa zisa dragoste oarba? Sigur ca e mult mai satisfacator cind ambele se potrivesc calendaristic, dar altfel nevoile sexuale, dupa cum observ, ar trebui satisfacute tot asa dupa cum ne spalam pe dinti in fiece zi. Dece nu?
CK – SJP – KD si CN: Ray! (in unison)
KD: Nu rideti! Dar Ray abordeaza o observatie destul de plauzibila.
SJP: Si mie mi-au trecut prin gind asemenea intrebari…dar…
CN: Adevarul este ca pe cit am vrea sa ne amagim, raminem sclavi ai sexualitatii si depindem de intensitatea pe care fiecare o generam.
RA: Si acum o intrebare pentru fiecare din voi… SARAH…Ai inceput cariera teatrala de cind erai inca foarte mica…deaungul anilor ti-ai demonstrat calitatile dramatice si comice care s-au culminat cu un Golden Globe pentru rolul tau din Sex & The City. Si in ciuda sfaturilor altora, te-ai casatorit cu Mathew Broderick, tot un actor, foarte talentat, cu care ai intemeiat o familie. Si nu numai un actor, dar o celebritate in lumea teatrului si a filmului. DECE CU UN ACTOR?
SJP: Dece nu? Cel mai bun raspuns este ca asa s-a nimerit. Ne-am placut si dupa un timp oarecare ne-am casatorit si avem un copil minunat. Adevarul este ca am discutat problema profesiilor noastre pentru care am luptat si sacrificat aita si acum, ca ne-am consolidat susccesul, ar fi fost ridicol sa-l abandonam, sa-l sacrificam pentru ca ne-am casatorit. E adevarat, nu-i usor, dar ne sfatuim si decidem impreuna in ce masura putem sa fim despartiti si daca chiar dorim asta. Deocamdata sintem amandoi in New York. El pe Broadway cu piesa THE PRODUCERS si eu cu SEX AND THE CITY. In pauzele de sezon decidem daca sa facem un film sau nu, cu conditia sa nu ne indeparteze caci vrem sa fim aproape de copil. Iar cand o creste mare, vom vedea.
RA: Ca atare esti o mama excelenta si deci se adeveresc svonurile.
SJP: Da sint! (am ras)
RA: Kristin, am aceeasi intrebare cand ma refer si la prietenul cu care mergi zilele astea, renumitul Jeff Goldblum, care se face remarcat nu numai prin flexibilitatile actoricesti inclusiv in Jurassic Park, dar si pentru ca e foarte, foarte inalt. Ce te-a atras la el?
KD: Totul! (am ris) Daca-l cunosti, si cred ca da, sti ca e un tip extraordinar cu care ma impac foarte bine, chiar daca nu ar fi fost actor! Ca si Sarah, ne straduim sa ne imbinam orarele de asa maniera incit sa fim cit mai mult impreuna, fara sa ne periclitam cariera actoriceasca pe care o iubim atit e mult.
RA: Draga mea KIM…
KC: Yes, Ray?
RA: Pe tine te intreb altceva…mai mult legat de faptul ca ti-ai dobandit faima si cu citeva premii printre care si Golden Globe. Cu te-au afectat? Sau, cum ti-au afectat cariera?
KC: Dar pe mine dece nu ma intrebi dece n-am ca amant un actor? (am ras) Adevarul e ca a fost o surpriza foarte mare. Pur si simplu nu m-am asteptat. In acelas timp, insa, daca esti votata, si mai ales voi din Presa Straina din Hollywood, e o treaba aparte care ma maguleste mult. Sigur ca asta contribuie si la faptul ca atrage atentia producatorilor sau regizorilor, plus ca agentul meu e fericit ca poate cere mai multi bani pentru serviciile mele ca actor. Altfel nu simt nici o schimbare in felul in care interpretez rolul, pentru ca daca nu esti concentrat pe ce trebuie sa faci in fata aparatuui sau pe scena, se vede si asta nu-i de loc profesional. De aceea actorii buni sunt platiti bine, tocmai pentruca se stie ca nu deviaza de la responsabilitatile lor, mai intii fata de rol si piesa dramatica, si apoi fata de cei care au avut incredere sa ma angajeze.
RA: In sfarsit, renumita Cynthia!
CN: Ray, te rog sa nu ma mai magulesti atit!
RA: Si tocmai de aceea te voi intreba ceva diferit…stiu ca in timpul liber, ca si voi toate, donati o multime de timp la adunari de fonduri pentru diferite caritati sau probleme sociale neglijate de autoritati, fapt pentru care te si va felicit personal. Ce te face, sau va face, sa donati atita timp, cind poate ati fi putut scrie o carte, sau pur si simplu sa va recreati cu familia?
CN: Sint sigura ca si Sara, Kristin si Kim sint de acrod cind spun ca ne simtim datoare si sa dam ceva inapoi societatii in care traim si care a fost asa de generoasa cu noi. Nu cred ca e vreo celebritate care castiga o multime de bani si favoruri, tocmai pentru ca a ajuns celebritate de admirat, care sa nu-si aibe caritatea de preferinta aici, sau in jurul lumii. Citiva din noi am fost si sintem onorati cind suntem numiti ca Ambasadori ai Natiunilor Unite, sau UNICEF cum, de exemplu, o face Angelina Jolie, printre altii. E o satisfactie care nu se poate cumpara cind sti ca cu mica contributie pe care o faci ca bani sau timp, poti ajuta sute de mii daca nu milioane de oameni care au curajul sa supravietuiesca pentruca au vazut in carne si oase o stea din Hollwyood, care daca sint norocosi, au putut sa obtina si un autograf. Adevarat, doamnelor?
KC-KD-SJP: Asa este (aproape in unison)

N. Obs.

rerstul interviului in forma tiparita a Observatorului

de la Ray Arco, corespondentul nostru in Hollywood    6/11/2008


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian