Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Ce am facut anul acesta ?

Acum cind treci dintr-un an in altul,cind oficial mai capeti inca un an de experienta si intelepciune,cind vrei sa scapi de toate datoriile ,ca sa poti incepe altele, fara sa vrei, incepi, stind singur in bucatarie, dormitor, calculator, baie, etc., sa te intrebi:CE AM FACUT ANUL ACESTA ?Si incepi ....

1) Care a fost cel mai mare succes al meu ?

Faptul ca am reusit sa-mi pastrez sanatatea, fizica, mintala, materiala si culturala ca sa-i pot vedea pe copii mei si pe sotia mea inflorind langa mine si sa le pot face zilele mai luminoase.2) Ce am facut si nu a suparat pe nimeni, mai mult, a ajutat pe altcineva ?

Fapte bune. Ca astea au insemnat un sfat dat cuiva deznadajduit, o rezolvare de problema data la servici spre ajutorul incepatorilor si care nu intra in atributiile mele, ajutor in bani si munca la biserica si la oameni nevoiasi, daruri facute din inima (o haina calduroasa pentru un batran care tremura de frig zi de zi in statia de autobuz) si altele pe care nu le spun ca sunt modest.3) Ce ai facut, mai des, avind in vedere ca ce ai facut a ajutat sau a fericit pe cineva ?

Am facut curat in casa. Saptamanal. Si cu aspiratorul si in gandul meu referitor la familia mea. Acolo am pus lumina intotdeauna.4) Care a fost ultimul compliment facut cuiva ?

Nu pot vorbi de un ultim compliment, pentru ca o complimentez des pe sotia mea. In afara familiei complimente am pentru cei ce fac ceva pentru societate: un preot, un dirijor de cor, un director de ziar, un instructor de dansuri populare, un profesor; complimentele acestea sunt fara rezerva unde stiu ca fac chestia asta dezinteresat, nu ca sa scoata un ban.5) Ce am facut de care cu adevarat sunt mindru ?

Doi copii minunati. Respectul pentru familie si pentru munca mea fiindca pot merge astfel drept inaintea lui Dumnezeu, cu frica mortii in stanga si frica lui Dumnezeu in dreapta, urmand dreapta credinta.6) Ce compliment am primit anul acesta, care mi-a facut cu adevarat placere ?

N-am primit nici un compliment si nici nu ma astept sa primesc vreunul. Simplul fapt ca, in ciuda cheliei care se incapatineaza sa creasca mai mare, nevasta-mea si copiii mei se uita cu drag la mine face mai mult decat toate complimentele spuse sau nespuse.


Doru Deboveanu / Toronto
Doru Deboveanu    12/19/2007


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian