Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Oferta de carti : Volume de Octavian Sarbatoare


Dragi romani de peste hotare,

Va admir din inima cutezanta de a va desprinde de obisnuit si dorinta de a vorbi romaneste si a ne ajuta si pe noi prin propagarea graiurilor romanesti.
Sper ca am ajuns bine pe sit-ul dumneavoastra.

Editura Flori Spirituale este identificata cu dorinta omului de a-si gasi raspunsuri la intrebari fundamentale, de a incerca sa-si depaseasca conditia, prin insasi existenta lui. Depasirea precaritatii constitutiei sale il poate conduce pe om catre noi definiri.

Ideea impletirii credintelor oamenilor intr-un buchet de flori spirituale, a fost ideea ce a nascut aceasta editura.

Dorinta editurii este sa publice lucrarile autorilor indragostiti de viitorul omului.

Cartile oferite spre vanzare romanilor din Canada acum, sunt ale autorului australian de origine romana, domnul Octavian Sarbatoare, eseist, filozof al sacrului, hermeneut, prozator, poet, traducator. A scris in limba romana pentru romani impresiile sale specifice de calatorii din India. Experienta sa este deosebita, si ne-o impartaseste noua, in primul rand, romanilor, scriind aceste carti in romaneste. Poate tematica este putin cam indrazneata pentru romani, dar doreste sa infatiseze sacralitatii romanesti, sacralitatea intalnita pretutindeni.
Scrierile sale ne surprind prin usurinta cu care se pot citi. Cuvintele sunt simple. Frazele au o alcatuire simpla. Dar cu cat le citesti mai des, le gasesti noi valente. Au turnura scrierilor sacre, in care cuvintele isi dezvaluie totalitatea intelesurilor, daca incerci sa te apleci cu grija asupra lor. Din amanunte esentiale, ce apar fin si gingas creionate in cuvinte rafinate, creeaza un ansamblu firesc, in care te invita sa te simti ca la tine acasa. Iar daca ii urmezi indemnul, plimbarea este traita real, intregul edificiu coboara catre tine, imbratisandu-te, facandu-te sa traiesti experienta descrisa.
Ca fondator in Australia a Asociatiei Internationale Mircea Eliade, a sosit in Romania pentru aniversarea implinirii a 100 de ani de la nasterea istoricului religiilor, prilej cu care s-a dedicat evenimentului prin inchinarea operei sale acestei comemorari. Am scos de sub tipar trei carti din aceasta colectie aniversara VOLUM OMAGIAL LA ANIVERSAREA A 100 DE ANI DE LA NASTEREA LUI MIRCEA ELIADE, pe care vi le punem si dumneavoastra la dispozitie. Colectia se va intregi repede cu inca cinci lucrari deja scrise de autor si editate de editura Flori Spirituale.
Titlurile: IUBIRE IN INDIA- Volumul intentioneaza sa intregeasca ceea ce Eliade a portretizat in Maitreyi. Una din temele cartii este"dragostea nu moare" titlul romanului de raspuns a lui Maitreyi Devi catre Mircea Eliade. Cuplul fictional Ramdas si Sangita, eroii cartii, epitomizeaza relatia dintre Alan si Maitreyi.
INDIA NEMURITOARE - Este un volum care cuprinde, prin nuvelele continute, tematicile iubite ale lui Mircea Eliade, regasite in scrierile sale beletristice despre India. Nuvelele nareaza incercarea eroilor de a accede la suprem in modul propriu Indiei. Nuvela Mama ne introduce duios in una din temele caracteristice hinduismulkui: reincarnarea. Zeita Tulsi ne sugereaza sa ingrijim planta de busuioc, a carui nume il poarta, pentru a ne asigura astfel un climat de sanatate si belsug. Jaganath, Stapanul lumii, isi deschide bratele pentru orice practicant al oricarei religii, in a-i primi jertfa. Spirite pe Gange ne infatiseaza viata de exceptie a ascetilor ce ii populeaza malurile. Sureshwar, are o tenta vizionara, impleteste evenimentele trecutului sacru al Indiei cu posibilitatea de a fi creat constient viitorul Indiei si al intregii omeniri.
INDIA PUTERILOR MAGICE - Volumul de nuvele isi inchina paginile infatisarii misterioaselor siddhisuri pe care le-ar detine unii oameni care se dedica traditiilor spirituale ale Indiei. In special disciplinele yoga si tantra sunt creditate cu a conferi puteri magice, inzestrari personale de exceptie. Transmiterea orala a acestor idei, de-alungul multor generatii de oameni, a creat spiritualitatii indiene o aura de mister. Enigmele Indiei insotesc orice domeniu al nazuintei de ascensiune catre Divin, si de unire cu puterea creatoare. Exprima astfel dorinta omului de a emula Creatorul. Aceasta il face pe cel dornic de puteri magice sa le doreasca si sa le foloseasca.

Prezentarea editurii si a volumelor de inceput mi s-au parut necesare, necunoscandu-ne.
Cartea este tiparita pe format A5, are 72 pagini si costa 10 dolari canadieni. Eu v-o ofer dumneavoastra cu 6 dolari canadien, platiti de dumneavoastra o data cu primirea cartilor, contra ramburs sau prin achitare anticipata in contul editurii.
Daca oferta noastra va intereseaza, urmeaza sa stabilim amanuntele contractului si desfasurarii acestuia.
Cu speranta intr-o colaborare fructuoasa, astept raspunsul dumneavoastra.

Va multumesc,

Ileana Speranta Baciu.

EDITURA FLORI SPIRITUALE

Județul Hunedoara, Deva,

Str. Aleea Păcii Bloc K3 ap.14,

Telefon: 0254214049

Mobil: 0748868127

E-mail: florispirituale@hotmail.com


Ileana Speranta Baciu.    8/3/2007


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian